شبهات زیستی (پایه) !!!!
-
2 – (ص 16 آخر صفحه) چرا برای آندوسیتوز قید بعضی آورده ولی برای اگزو سیتوز هیچ قیدی نیاورده است . یا اگر فقط برای تعریف اگزوسیتوز را آورده، چرا در جمله ای جدا از آندوستوز آورده؟؟؟
این به این معنی هست که « همه سلول ها توانایی اگزوسیتوز را دارند اما فقط بعضی از سلول ها توانایی آندوسیتوز را دارند؟؟!!@دوست-بد در شبهات زیستی (پایه) !!!! گفته است:
2 – (ص 16 آخر صفحه) چرا برای آندوسیتوز قید بعضی آورده ولی برای اگزو سیتوز هیچ قیدی نیاورده است . یا اگر فقط برای تعریف اگزوسیتوز را آورده، چرا در جمله ای جدا از آندوستوز آورده؟؟؟
این به این معنی هست که « همه سلول ها توانایی اگزوسیتوز را دارند اما فقط بعضی از سلول ها توانایی آندوسیتوز را دارند؟؟!!برای این سوال هم شاید بشه گفت چون همه یاخته ها به مواد بزرگ نیاز ندارن که از اون طرف هم بخوان آندوسیتوزشون کنند ...
البته بازم میگم مطمئن نیستم -
@دوست-بد در شبهات زیستی (پایه) !!!! گفته است:
H_R بله درسته اما من میگم این جمله آیا به نظرتان درسته؟؟؟
همه غددی که از بافت پوششی تشکیل شدن درون ریز هستند؟؟
اما هر غده برون ریزی از بافت پوششی نیست؟؟
یه جمله دوسمتی شد!!!از نظر من نه قطعا ...
مثلا پیشین هیپوفیز تقریبا میشه گفت پوششی هست ولی درون ریزه -
@دوست-بد در شبهات زیستی (پایه) !!!! گفته است:
این به این معنی هست که « همه سلول ها توانایی اگزوسیتوز را دارند اما فقط بعضی از سلول ها توانایی آندوسیتوز را دارند؟؟!!برای این سوال هم شاید بشه گفت چون همه یاخته ها به مواد بزرگ نیاز ندارن که از اون طرف هم بخوان آندوسیتوزشون کنند ...
البته بازم میگم مطمئن نیستم -
H_R جدااا؟؟؟!! ببخشید من توی متن ندیدم همچین چیزی رو
توی عکس هم دقت نکردم زیاد به این موضوع ، توی عکس کدوم صفحه اومده؟؟@دوست-بد
نه توی عکس هست نه توی متن
ما میخونیم که ساختار پیشین خونی هست . حالا خون در چی جریان داره ؟ رگ . ازاون طرف مویرگ هورمون رو میتونه ترشح کنه و از طرفی مویرگ هم پوششی هست ...
بازم مطمئن نیستم ... -
برای جواب قطعی سوالاتتون بهتره از @راهنما بپرسید
-
@دوست-بد خواهش میکنم
-
@دوست-بد
بله
حتما -
سلام
به جز شما دوتا کس دیگه ای جواب نمیده اینجا؟؟