عوامل محافظتی مغز
-
پس کدوم گزینه درسته؟ دو نوع بافت استخونی فشرده (متراکم)و اسفنجی داریم جمجمه جز بافت فشرده گزینه 2 که درسته گیج شدم
-
Samira Beheshtian 0
ببینید ما کلا 6 نوع بافت پیوندی توی جانوارن داریم که عباتند از : استخوانی ـ خون ـ چربی ـ غضروف ـ سست ـ متراکمهمون طور که می بینید بافت پیوندی متراکم از استخوانی جدا هست
H_R مرسی
-
Samira Beheshtian 0 شماره سوالشو میگی؟
MAHSAA26 سوال ۱۰۳ فصل ۱ یازدهم
-
H_R مرسی
Samira Beheshtian 0 خواهش میکنم
-
MAHSAA26 سوال ۱۰۳ فصل ۱ یازدهم
Samira Beheshtian 0 بازم میگم به نظرم گزینه 1 میگه ک دربافت استخوانی آیا بافت پیوندی متراکم وجود داره؟ ک میگیم ن نداره
جدی چیز دیگه ای ب ذهنم نمیرسه احتمالا همین باشه -
Samira Beheshtian 0 بازم میگم به نظرم گزینه 1 میگه ک دربافت استخوانی آیا بافت پیوندی متراکم وجود داره؟ ک میگیم ن نداره
جدی چیز دیگه ای ب ذهنم نمیرسه احتمالا همین باشهMAHSAA26
مرسی
-
MAHSAA26
مرسی
Samira Beheshtian 0 خواهش
-
سوال نشر الگو : اولین عامل محافظت برای مغز،...
۱) بافت پیوندی رشته ای و محکم دارد.
۲) از کلاژن و کلسیم ساخته شده است.
۳) پر از مویرگ خونی است و سد خونی _مغزی ایجاد میکند.
۴) از یاخته ها و ماده زمینه ای با تراکم زیاد تشکیل شده است.
جواب درست گزینه ۴ میشه ؛ چرا گزینه ۱ غلطه ؟Samira Beheshtian 0 گزینه 1 و 2 درست تر به نظر میان ولی
-
Samira Beheshtian 0 گزینه 1 و 2 درست تر به نظر میان ولی
Chekav Chekav ولی چی ؟
-
Chekav Chekav ولی چی ؟
Samira Beheshtian 0 ممکنه سوالش مشکل داشته باش ولی 1 و 2 درستر هستن تو یه تست هم که دو مورد درست نمیشه زد
-
سوال نشر الگو : اولین عامل محافظت برای مغز،...
۱) بافت پیوندی رشته ای و محکم دارد.
۲) از کلاژن و کلسیم ساخته شده است.
۳) پر از مویرگ خونی است و سد خونی _مغزی ایجاد میکند.
۴) از یاخته ها و ماده زمینه ای با تراکم زیاد تشکیل شده است.
جواب درست گزینه ۴ میشه ؛ چرا گزینه ۱ غلطه ؟Samira Beheshtian 0 من از استاد پرسیدم گفتن گزینه 4 درسته چون گزینه یک بافت استخوانی پیوندی رشته ای نیست گزینه دو هم غلط چون فقط ماده زمینه ای استخوان مشخص میکنه سه هم که اصلا غلط پس فقط 4 درسته که استخوان هم از یاخته ها و ماده زمینه با تراکم زیاد به وجود اومده
-
Samira Beheshtian 0 من از استاد پرسیدم گفتن گزینه 4 درسته چون گزینه یک بافت استخوانی پیوندی رشته ای نیست گزینه دو هم غلط چون فقط ماده زمینه ای استخوان مشخص میکنه سه هم که اصلا غلط پس فقط 4 درسته که استخوان هم از یاخته ها و ماده زمینه با تراکم زیاد به وجود اومده
dina yari مرسی ، پس سوال درسته
-
dina yari پاسخنامه :
اولین عامل محافظت برای مغز ، جمجمه استخوانی است که از یاخته و ماده زمینه ای حاوی کلاژن و کلسیم ساخته شده ولی سایر گزینه ها را قبلا توضیح دادم و دقت کنید که رگ غذا دهنده به استخوان ، سد خونی_مغزی را ایجاد نمیکند.
حالا نکته اینجاست که گفته سایر گزینه ها را قبلا توضیح دادم ولی من یه خورده گشتم چیزی پیدا نکردم و داخل درسنامه هم چیزی نگفته بود
شما چیزی متوجه میشین از این توضیح ؟این پست پاک شده!