یه سوال ظاهرا خیلی آسون!!
-
Mohammad 2 جواب that هستش ولی خب so وwhich هم میتونه بشه
@mahta-kamali سوال که مبهمه ولی اگه that بگیم جمله احتمالا معنیش این بشه
اما از دریافت هدیه ای از معلمش هیجان زده است هدیه ای که اون (معلم) هر جا که میره با خودش میبره
البته اینجوری wherever درسته نه whenever
نمیدونم باز این تست احساس میکنم استاندارد نیست -
@mahta-kamali سوال که مبهمه ولی اگه that بگیم جمله احتمالا معنیش این بشه
اما از دریافت هدیه ای از معلمش هیجان زده است هدیه ای که اون (معلم) هر جا که میره با خودش میبره
البته اینجوری wherever درسته نه whenever
نمیدونم باز این تست احساس میکنم استاندارد نیستMohammad 2 نه wherever نیست مطمئنم whenever هستش
-
کسی ندونست چرا جواب ۳ میشه؟؟؟ در حالی که معلم ما میگه so و which هم میتونه بشه!!
@mahta-kamali حرف معلمتون رو ملاک و این سوال رو غیراستاندارد در نظر بگیرید چون واقعا گزینه 4 هم میتونه درست باشه
-
صورت سوال انگاری مشکل داره
emma واسه هدیه ای که قراره از معلمش بگیره هیجان زده هست
وقتی هنوز نگرفتش چطور میتونه هرجایی ک میخواد ببرش :| -
وقتی هنوز نگرفتش چطور میتونه هرجایی ک میخواد ببرش :|Hasan Taghi zadeh آره دقیقا منم مشکلم همینه گرفتن هدیه تو آینده ای نزدیکه ولی هر چهار تا گزینه یه جورایی به الان و گذشته ربط دارن و یا نتیجه شو تو حال میگن، به نظرم سوال غیراستاندارد و واقعا مبهمه.
-
Hasan Taghi zadeh آره دقیقا منم مشکلم همینه گرفتن هدیه تو آینده ای نزدیکه ولی هر چهار تا گزینه یه جورایی به الان و گذشته ربط دارن و یا نتیجه شو تو حال میگن، به نظرم سوال غیراستاندارد و واقعا مبهمه.
Mohammad 2 اوهوم اصلا قسمت اول و دوم سوال تناقض دارن کلا
-
وقتی هنوز نگرفتش چطور میتونه هرجایی ک میخواد ببرش :|خواستن توانستن است
-
وقتی هنوز نگرفتش چطور میتونه هرجایی ک میخواد ببرش :|Hasan Taghi zadeh نه صورت سوال هیچ اشکالی نداره !
معنیش اینجوری میشه: اما برا هدیه ای که از معلمش گرفته خوشحاله و به خاطر همین هر جایی که میره با خودش میبره
شما اشتباه معنی میکنین اصلا اینجا نشانه ای از آینده نیس که شما از کلمه " قراره " استفاده کردین! شاید به خاطر کلمه receiving فکر کردین زمان جمله اول آینده هست
اما کادوشو از معلمش گرفته و تموم شده و الان با خودش هر جایی که بره میبره -
Hasan Taghi zadeh آره دقیقا منم مشکلم همینه گرفتن هدیه تو آینده ای نزدیکه ولی هر چهار تا گزینه یه جورایی به الان و گذشته ربط دارن و یا نتیجه شو تو حال میگن، به نظرم سوال غیراستاندارد و واقعا مبهمه.
Mohammad 2 در یه سوال ظاهرا خیلی آسون!! گفته است:
آینده نزدیک نیست!
اما هدیشو گرفته تموم شده رفته و الان excited هستش -
Hasan Taghi zadeh نه صورت سوال هیچ اشکالی نداره !
معنیش اینجوری میشه: اما برا هدیه ای که از معلمش گرفته خوشحاله و به خاطر همین هر جایی که میره با خودش میبره
شما اشتباه معنی میکنین اصلا اینجا نشانه ای از آینده نیس که شما از کلمه " قراره " استفاده کردین! شاید به خاطر کلمه receiving فکر کردین زمان جمله اول آینده هست
اما کادوشو از معلمش گرفته و تموم شده و الان با خودش هر جایی که بره میبرهاین پست پاک شده! -
Hoorieh sh چطور معنی میکنین؟؟
@mahta-kamali اما خیلی خوشحاله بابت دریافت هدیه از طرف معلمش که (یا مثلا یجوریکه... تاحدی خوشحاله که ) اونو هرجا میره با خودش میبره
-
Mohammad 2 جواب that هستش ولی خب so وwhich هم میتونه بشه
@mahta-kamali درسته هر سه تاشون معنی رو کامل میکنن
به نظر من این در اینججور سوالات نباید متکی به گرامرای حفظی و نکات حفظیشون باشیم ک مثلا چون اشیاست باید whichباشه و اینا
بلکه من خودم اینارو سماعی و از روی معنی میزنم -
سلام
این سوال به ظاهر خیلی آسونه اما گزینه هاش ابهام داره!Emma is very excited about receiving a gift from her teacher.........she takes it around with her whenever she goes.
1_which
2-since
3-that
4_so
جواب کدوم گزینه ست؟ چرا؟ و چرا گزینه های دیگه No?