سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
تمام نواقص آلاء ( مهم )
-
شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(٢)(٩٥-١٣٩٤)
نواقص : جلسات 92 و 93 مربوط به فصل اسید ها و بازها -
@alireza.yousefi75yahoo.com در تمام نواقص آلاء ( مهم ) گفته است:
دین و زندگی جعفر رنجبرزاده کلاس کنکور(٢)(٩٥-١٣٩٤)
نواقص : درس های
9دینی2:فرجام کار
10دینی2:اعتماد بر او
12دینی2:فضیلت آراستگی
13دینی2:زیبایی عفاف
14دینی2:نظارت همگانی
15دینی2:کار و درآمد حلال
16دینی2:یاری از نماز و روزهلطفا این مطلب رو هم پیگیری کنید. خیلی وقته منتظریم.
-
shahmohammadiayahoo.com در تمام نواقص آلاء ( مهم ) گفته است:
سلام در جلسه 108 یا 109 شیمی استاد اقاجانی ی جزوه به بچه ها میده ک تو سایت قرار نگرفته و همچنین تو چن جلسه قبل یعنی فصل چهارم الکتروشیمی استاد گفته ی جزوه واسه جمع بندی به بچه ها میده لطفا اینم بزارید
پس تا اینحا شما باید سه تا جزوه از فصل چهارم الکترو شیمی استاد اقاجانی قرار بدین
1 جزوه ک دیروز به شما گزارشدادم جزوه دوم و سوم هم ک الان به شما کزارشش رودارم
این جزوات لطفا زود بزارید ک تا کنکور چیزی نمونده لطفا خواهش میکنم پیگیریکنید -
سلام لطفا جون مادرتون این نواقص رو بزارید مگه شما نمیگید هرچی مشکل داره جایی گزارش کنید درست میکنیم بفرما اینم گزارش کردیم دیگه درست کنید خوب تا کنکور دو ماه دیگه نمونده خوب ذیگه بعد اون بدرد ما نمیخوره این پستی ک گذاشتم نخاستم نا شکری کنم خوب اخه شما هم ی خورده مسعول باشیددر قبال اینا
-
@سعیداریایی در تمام نواقص آلاء ( مهم ) گفته است:
سلام من زیست شناسی میگم اول همایش رحیمی:از زیست دوم فقط چهار کامل تدریس شده فصل شیش تا نوار قلب وفصل های ۱.۲.۳.۵.۷۸.هیچیاززیست سومفصل های ۱.۲.۳.۸.۱۰تدریس نشدهاز پیش فصل های ۱.۲.۳.۴.۵.۶.۶.۱۱تدریس نشده بعد جزوه فقط بوا سه تا فصل داره حالا کلاس کنکور ۱دکتر ارشی:که فقط رنتیک جمعیت داره بعد کلاس کنکور ۲محمد پازوکی :از دو فصل های ۴.۷.۸تدریس نشده تز سوم۵.۶.۹.۷از پیش۴.۹.۱۱حالاکلاس کنکور دکتر ارشی که فقط سال سومه دوم پیش نداره بعد سال دوم استاد امینی راد کامل تدریس کرده واقای حدادی هم فقسه فصل تدریس کرده و در کل کلاس زیست ازلحاظ جزوه ضعیفه امیدوارم کمک کرده باشم
سلام، اشتباه نمی کنی ؟ این درس رو دیدی :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/12/
من فکر کنم الان زیست نباید ناقصی داشته باشه ها! چون آقای پازوکی از 30 فصل فقط 4 الی 5 فصل ناقص داست که توسط آقای رحیمی پوشش داده شد!
هرچند ناقصی های خود درس زیست آقای پازوکی رو سعی می کنیم بر طرف کنیم.
-
جلسه ٩٤ ادامۀ فصل ششم: مشتق و کاربردهای آن (قسمت دوازدهم)
جلسه ٩٥ ادامۀ فصل ششم: مشتق و کاربردهای آن (قسمت سیزدهم)```
از استاد شامیزاده
جلسه ١٢٥ فصل ششم: مشتق و کاربرد های آن قسمت بیست و دوم
جلسه ١٢٦ فصل ششم: مشتق و کاربرد های آن قسمت بیست و سوم
از استاد شهریان -
alireza_ysf75 همون کتاب قرمز قلمچی ؟ یا کتاب دیگه ای ؟
-
sohrab
نواقص
زبان آقای فراهانی که جزوشون اصلا کامل نیست به طوری که از همون جلسه اول این نواقص بودن شروع میشه و ادامه داره
مثلا برگه هایی به عنوان لغت و جزوه به دانشاموزان میدن ولی اصلا اون برگه ها روی کلاس نیست و تا اون برگه ها رو نداشته باشی نمیتونی با 50 درصد کلاس پیش بیای حتما اینو رفع کنین
بقیشو دوستان گفتن تا جایی که دیدم -
zahra1303 در تمام نواقص آلاء ( مهم ) گفته است:
alireza_ysf75 همون کتاب قرمز قلمچی ؟ یا کتاب دیگه ای ؟
قرمز قلمچی فکر میکنم قیمتشم 13 هزار تومنه
خیلی بهتره حتما تهیش کنین -
@_miti_ در تمام نواقص آلاء ( مهم ) گفته است:
سلام ,پاسخ نامه کلیدی کتاب های صفر تا صد استاد اقاجانی اگه امکانش هست بزارید , مخصوصا بخش های دوپینگ کن اخر هر فصل.ممنون
مگه خودش نداشت؟