گردش خون دستگاه گوارش
-
r sh خب این واضحه!
خونِ بخش هایی از لوله گوارش یعنی خونی که مال بخش هایی از لوله گوارشه...مثلا توی روده باریک،توی پرز مویرگ های خونی وجود داره که مواد دراون جا جذب میشن....خب توی این مویرگ مگه خون وجود نداره؟!پس ما میگیم لوله گوارش هم خون داره (منظور از خون این نیست که حتما توی لوله خون باشه بلکه ممکنه توی دیواره لوله گوارش خون باشه)
حالا وقتی میگه خون بخش هایی از لوله گوارش به طور مستقیم به قلب نمیرن یعنی این خونی که توی دیواره لوله گوارشه بعضی هاش مستقیم به قلب میرن بعضی هاش غیر مستقیم(ینی اول به کبد میرن بعد به قلب)
امیدوارم قانع شده باشید -
r sh خب این واضحه!
خونِ بخش هایی از لوله گوارش یعنی خونی که مال بخش هایی از لوله گوارشه...مثلا توی روده باریک،توی پرز مویرگ های خونی وجود داره که مواد دراون جا جذب میشن....خب توی این مویرگ مگه خون وجود نداره؟!پس ما میگیم لوله گوارش هم خون داره (منظور از خون این نیست که حتما توی لوله خون باشه بلکه ممکنه توی دیواره لوله گوارش خون باشه)
حالا وقتی میگه خون بخش هایی از لوله گوارش به طور مستقیم به قلب نمیرن یعنی این خونی که توی دیواره لوله گوارشه بعضی هاش مستقیم به قلب میرن بعضی هاش غیر مستقیم(ینی اول به کبد میرن بعد به قلب)
امیدوارم قانع شده باشیدZaraa در گردش خون دستگاه گوارش گفته است:
r sh خب این واضحه!
خونِ بخش هایی از لوله گوارش یعنی خونی که مال بخش هایی از لوله گوارشه...مثلا توی روده باریک،توی پرز مویرگ های خونی وجود داره که مواد دراون جا جذب میشن....خب توی این مویرگ مگه خون وجود نداره؟!پس ما میگیم لوله گوارش هم خون داره (منظور از خون این نیست که حتما توی لوله ،خون باشه بلکه ممکنه توی دیواره لوله گوارش، خون باشه)
امیدوارم قانع شده باشیدتوی مثالی که زدم لازمه بگم ....غیر از روده باریک،تو ساختار کل لوله گوارش،در همه لایه ها اعم از(بیرونی،ماهیچه ای ،مخاطی،زیرمخاطی)رگ ها وجود دارن
-
r sh خب این واضحه!
امیدوارم قانع شده باشیدZaraa صحبت شما کاملا صحیحه ولی صحبت من سر همون کلمه " بخشی از " می باشد . حرف من اینه منظور از این کلمه چیه ؟ و چرا بخشی از خون ها به کبد می رن و بعضی ها نه ؟
کدومشون اول به کبد می روند ؟
اون بخشی از کجا میرن ؟ مستقیم میرن قلب ؟ -
Zaraa صحبت شما کاملا صحیحه ولی صحبت من سر همون کلمه " بخشی از " می باشد . حرف من اینه منظور از این کلمه چیه ؟ و چرا بخشی از خون ها به کبد می رن و بعضی ها نه ؟
اون بخشی از کجا میرن ؟ مستقیم میرن قلب ؟r sh در گردش خون دستگاه گوارش گفته است:
Zaraa صحبت شما کاملا صحیحه ولی صحبت من سر همون کلمه " بخشی از " می باشد . حرف من اینه منظور از این کلمه چیه ؟ و چرا بخشی از خون ها به کبد می رن و بعضی ها نه ؟
اون بخشی از کجا میرن ؟ مستقیم میرن قلب ؟میدونین چرا بخشی فقط به کبد میرن؟چون مثلا هورمون سکرتین که از دوازدهمه ترشح میشه و به خون میره،از خون سریع به کبد نمیره به پانکراس میره که اونو تحریک کنه تا ترشح بی کربنات افزایش پیدا کنه،یا هورمون گاسترین که یاخته های ترشح کننده هورمون که توی معدست جذب خون میشه و از طریق خون دوباره به معده برمیگرده و با تحریک سلول های اصلی و کناری باعث میشه اسید معده و پپسیوژن ترشح شه...
پس میبینیم که خون باید به جاهای دیگه ی دستگاه گوارش بره و تنها کار خون ررفتن به کبد و ردشدن از صافی کبد نیست! -
اون بخشی از کجا میرن ؟ مستقیم میرن قلب ؟r sh در گردش خون دستگاه گوارش گفته است:
اون بخشی از کجا میرن ؟ مستقیم میرن قلب ؟گمون کنم اون خونی که زودتر از همه فرایند جذب رو انجام داده باشه...یعنی مثلا خون معده زودتر از خون روده بارک به کبد میره
درمورد اون بخشی که به کبد نمیرن هم اطلاعی ندارم شرمنده -
اون بخشی از کجا میرن ؟ مستقیم میرن قلب ؟r sh بخشی برای اینه که همه قسمت های لوله گوارش با سیاهرگ باب حمل نمیشن اصن به کبد نمیرن بعضی ها مثلا دهن قبول دارین دهن جزو لوله گوارش یا ن؟خب،دهن میاد میرع به سیاهرگ باب یا کبد؟؟خیر مستقیما با سیاهرگ زبرین میره به دهلیز راست و تمام در باره اینکه کجا ها زودتر جذب دارع توی کتاب بحثی نیاورده ولی خب طبیعی که از همه جا زودتر دهن جذب داشته باشع بعد معده جذبش زودتر باشع البته معده از طریق سیاهرگ باب به کبد میرع!!!
قانع شدید!؟؟؟؟؟؟ -
r sh بخشی برای اینه که همه قسمت های لوله گوارش با سیاهرگ باب حمل نمیشن اصن به کبد نمیرن بعضی ها مثلا دهن قبول دارین دهن جزو لوله گوارش یا ن؟خب،دهن میاد میرع به سیاهرگ باب یا کبد؟؟خیر مستقیما با سیاهرگ زبرین میره به دهلیز راست و تمام در باره اینکه کجا ها زودتر جذب دارع توی کتاب بحثی نیاورده ولی خب طبیعی که از همه جا زودتر دهن جذب داشته باشع بعد معده جذبش زودتر باشع البته معده از طریق سیاهرگ باب به کبد میرع!!!
قانع شدید!؟؟؟؟؟؟ -
r sh در گردش خون دستگاه گوارش گفته است:
اون بخشی از کجا میرن ؟ مستقیم میرن قلب ؟گمون کنم اون خونی که زودتر از همه فرایند جذب رو انجام داده باشه...یعنی مثلا خون معده زودتر از خون روده بارک به کبد میره
درمورد اون بخشی که به کبد نمیرن هم اطلاعی ندارم شرمنده