93bf9b05-e83c-41a4-911f-37315c58d4ad-image.png بچه های دهم و یازدهم این سوال خیلی خوبه ومیتونه دید گسترده ای از مبحث معادله و نامعادله رو براتون باز کنه
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا
13981113p511agj1002.pdf
این فایل هم مربوط به قلم چی هستش سطحش متوسط رو به بالاست
به اینا هم یه نگاه بندازین
خیلی به دردتون میخوره
سوالی بود اینجا بگین با هم حل کنیم
طرفین وسطین قدر مطلق
-
سلام میش لطفا یه نفر توضیح بده چ زمانی مجاز هستیم در نامعادله قدر مطلق دار طرفین وسطین کنیم؟
-
honeyghandhastigh8190 Gh
@تجربیا
@ریاضیا
وقتی تاپیک میزنی افراد یا گروهایی رو تگ کن تا ب تاپیکت سریع تر پاسخ بدن -
mahta naji تجربی دوازدهمreplied to honeyghandhastigh8190 Gh on آخرین ویرایش توسط mahta naji انجام شده
honeyghandhastigh8190 Gh سلام
تا جایی که من میدونم هیچوقت حق نداریم در معادله قدرمطلق دار طرفین
وسطین کنیم.
اگه شما سوالی دیدین که در معادله قدرمطلق دار ، طرفین وسطین کرده به اشتراک بزارین -
@mahta-kamali در طرفین وسطین قدر مطلق گفته است:
honeyghandhastigh8190 Gh سلام
تا جایی که من میدونم هیچوقت حق نداریم در معادله قدرمطلق دار طرفین
وسطین کنیم.
اگه شما سوالی دیدین که در معادله قدرمطلق دار ، طرفین وسطین کرده به اشتراک بزاریناین سوالشه و این هم جوابش
-
honeyghandhastigh8190 Gh در طرفین وسطین قدر مطلق گفته است:
سلام میش لطفا یه نفر توضیح بده چ زمانی مجاز هستیم در نامعادله قدر مطلق دار طرفین وسطین کنیم؟
زمانی که شما بدونین توی قدر مطلقتون قطعا مثبت میشه این امکانو دارین که اونو طرفین وسطین کنین ولی اگه حکم قطعی نداشته باشین که زیر رادیکال یا توی قدر مطلق یا پرانتزتون ممکنه منفی بشه اونجاس که نمیتونین طرفین وسطین کنین
-
مرسی عزیزم
-
سوال١٣٤ارمون سراسری تجربی سال٩٢ هم به همون روشی ک یکی ار دوستان فرستاده حل شده
-
برای حذف قدر مطلق طرفین ب توان دو میرسه؟
-
![متن جایگزین]( آدرس عکس)
-
Dr.Rashidi بله کاملا درسته
اگه شما مطمئن باشین که جواب قدر مطلق مثبته اونوقت میتونین طرفین وسطین کنین
honeyghandhastigh8190 Gh -
ماشالله دوستان عالی پاسخ دادن
به ما نوبت نرسید -
honeyghandhastigh8190 Gh
ولی در حالت کلی نمیتونین طرفین وسطین کنین اول باید قدر مطلقتون رو تعیین علامت کنید بعد طرفین وسطین انجام بدین. مگر در مواقعی که داخل قدر مطلق مثبته -
@mahta-kamali میتونیم. چرا که قدرمطلق قطعاً مثبته و تاثیری تو جهت نامعادله نداره ولی باید به عامل صفرکننده مخرج توجه کرد
-
@mahta-kamali خیلی ممنون
-
honeyghandhastigh8190 Gh
برای زمانی که شما قدر مطلق رو بزرگتر از ۱ دارید به راحتی بدون برداشتن قدر مطلق طرفین وسطین می کنید حالا اگر ۱ نبود اوون عدد رو در مخرج قدر مطلق ضرب می کنید تا ۱ بشه بعد به راحتی طرفین وسطین می کنید اما تاکید می کنم همراه با قدر مطلق حالا اگر می خواید قدر مطلق حذف بشه می تونید دو طرف رو به توان 2 برسونید ... -
honeyghandhastigh8190 Gh خواهش میکنم