ی عدد سوال...
-
81Sobhan در ی عدد سوال... گفته است:
81Sobhan شایدم نباشه ولی دبیر ما ازش سوال تستی داد
اخه آیه ی مهمیه
@nazi-salehi استدلالش این بود گفت تو پاورقی یکی از صفحات دوازدهم اومده و تو یازدهم هم بوده
من پاورقی رو نگاه کردم ولی یازدهم رو حوصلم نکشید نگاه کنم -
81Sobhan در ی عدد سوال... گفته است:
@nazi-salehi اع پ نیستش ولی من فیلم های آقای رنجبرزاده رو دیدم گفته بودش منم بلدش بودم
خب فیلمهای اقای رنجبرزاده پارسال ضبط نشده مگه؟؟؟
بلد بودنش ضرر نداره@nazi-salehi چرا مال ضبط پارسالن ولی بعضی جاها رو میشه استفاده کرد
-
@nazi-salehi استدلالش این بود گفت تو پاورقی یکی از صفحات دوازدهم اومده و تو یازدهم هم بوده
من پاورقی رو نگاه کردم ولی یازدهم رو حوصلم نکشید نگاه کنم81Sobhan در ی عدد سوال... گفته است:
من پاورقی رو نگاه کردم ولی یازدهم رو حوصلم نکشید نگاه کنمراست گفته یهو دیدی دادن
اینک برداشتن بعد گذاشتن خب مسخرس -
یه سوال
مگه توی قران ترتیبشون مشخص نیست؟پس جاب جا کردنشون چیه؟الان ترتیب کدومشون طبق قرانه؟MAHSAA26 در ی عدد سوال... گفته است:
یه سوال
مگه توی قران ترتیبشون مشخص نیست؟پس جاب جا کردنشون چیه؟الان ترتیب کدومشون طبق قرانه؟نمیدونم والا انقد دیگ پیگیری نکردم ولی خب من حس میکنم ک اول باید نامه رو بدن بعد موقع حساب کتاب شاهدا بیان دیگه
اگه اینجور باشه درحقیقت تصحیحش کردن -
MAHSAA26 در ی عدد سوال... گفته است:
یه سوال
مگه توی قران ترتیبشون مشخص نیست؟پس جاب جا کردنشون چیه؟الان ترتیب کدومشون طبق قرانه؟نمیدونم والا انقد دیگ پیگیری نکردم ولی خب من حس میکنم ک اول باید نامه رو بدن بعد موقع حساب کتاب شاهدا بیان دیگه
اگه اینجور باشه درحقیقت تصحیحش کردن -
یه سوال
مگه توی قران ترتیبشون مشخص نیست؟پس جاب جا کردنشون چیه؟الان ترتیب کدومشون طبق قرانه؟MAHSAA26
سلامی دوباره
http://chap.sch.ir/
از این سایت که ماله سنجشه میتونی کتاب اون سالی گه میخوای ببینی رو دانلود کنی به صورت پی دی اف -
MAHSAA26
سلامی دوباره
http://chap.sch.ir/
از این سایت که ماله سنجشه میتونی کتاب اون سالی گه میخوای ببینی رو دانلود کنی به صورت پی دی اف -
ممنون دوستان من ۱۴۰۰ کنکور دارم و دقیقا طبق کتاب درسی دهمم ک مال۹۷ عه غلط میشه بازم ممنون
️
-
دوستان اینم ترتیبش