راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟
-
های گایز
من 1400 کنکور دارمو حالا بین یه دوراهی کوچیک (نمیدونم شایدم بزرگ) قرار گرفتم ...!!
میخوام جمع بندی دروس کنم (دهمو، یازدهمو) بنظرتون کلیپهای صفر تا 100 رو ببینم یا همایشهای تفتان رو؟ -
M Esf
حاجی یکم تابلو تبلیغ نکردی؟! -
M Esf
حاجی یکم تابلو تبلیغ نکردی؟! -
این پست پاک شده!
-
الان پزشکی میخونی؟ ورودی چه سالی هستی؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
M Esf میشه کارنامه کنکور و کارت دانشجویی تون رو بذارید ببینیم
-
M Esf شما همون مهدی اسفندیاری نیستید؟
-
M Esf در راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟ گفته است:
دکتر علی ف دانشجو ام
حاجی رفتی؟ من منتظرم ها. تا صبح اینجام ، بی صبرانه منتظرم کارنامه کنکور و کارت دانشجویی شما رو ببینم. تا خود صبح بیدارم.
-
ای خدا ، ای فلک!
این حاجی مونم که تا ازش مدرک خواستیم دررفت!
مثل اون حاجی که می گفت فلسفه فیزیک در دانشگاه وابسته به حوزه خوندم و ازش عکس مدرک تحصیلی خواستم دررفت!
همیشه مدرک بخواید! خیلی چیزا رو میشه
-
ای خدا ، ای فلک!
این حاجی مونم که تا ازش مدرک خواستیم دررفت!
مثل اون حاجی که می گفت فلسفه فیزیک در دانشگاه وابسته به حوزه خوندم و ازش عکس مدرک تحصیلی خواستم دررفت!
همیشه مدرک بخواید! خیلی چیزا رو میشه
-
من نه دهم یادمه و نه یازدهم چیکارکنم؟؟صفر تا صد یا تفتان؟؟؟تجربی هستم کنکوری۱۴۰۰ دانشجو شریف @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ادمین @M-an
-
من نه دهم یادمه و نه یازدهم چیکارکنم؟؟صفر تا صد یا تفتان؟؟؟تجربی هستم کنکوری۱۴۰۰ دانشجو شریف @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ادمین @M-an
علیزاده در راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟ گفته است:
ببینید شما که میگید یادتون رفته اگه قبلا هم خوب یاد نگرفته بودین
شروع کنید با 0تا 100 ها اول آموزش ببینید اکثر دروس تقریبا کامل هستن
بعد با تفتان می تونید مرور و جمع بندی کنیدحالا می تونید آخر هفته ها مباحثی که کار کردین رو با تفتان مرور کنید یا هم بذارید آخر ماه
بستگی به برنامه خودتون داره -
علیزاده در راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟ گفته است:
ببینید شما که میگید یادتون رفته اگه قبلا هم خوب یاد نگرفته بودین
شروع کنید با 0تا 100 ها اول آموزش ببینید اکثر دروس تقریبا کامل هستن
بعد با تفتان می تونید مرور و جمع بندی کنیدحالا می تونید آخر هفته ها مباحثی که کار کردین رو با تفتان مرور کنید یا هم بذارید آخر ماه
بستگی به برنامه خودتون داره -
@M-an
سلام. فیلم های ۰تا۱۰۰ طولانی هستن.اگه شروع کنیم میتونیم حداکثر تا آبان درس های دهم و یازدهم رو ببندیم؟Hhh Hh در راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟ گفته است:
@M-an
سلام. ۰تا۱۰۰ طولانی هستن.اگه شروع کنیم میتونیم حداکثر تا آبان درس های دهم و یازدهم رو ببندیم؟سلام
من که نمیدونم شما چقدر قراره وقت بذارین
0تا 100 های کنکور طوری نیست که نرسید طول سال تمومش کنیدبرنامه ریزی شما می تونه بهتر جواب این سوال رو بده
هر کلیپ از 0تا 100 ها حدودا نیم ساعت تا 40 دقیقه هست
-
Hhh Hh در راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟ گفته است:
@M-an
سلام. ۰تا۱۰۰ طولانی هستن.اگه شروع کنیم میتونیم حداکثر تا آبان درس های دهم و یازدهم رو ببندیم؟سلام
من که نمیدونم شما چقدر قراره وقت بذارین
0تا 100 های کنکور طوری نیست که نرسید طول سال تمومش کنیدبرنامه ریزی شما می تونه بهتر جواب این سوال رو بده
هر کلیپ از 0تا 100 ها حدودا نیم ساعت تا 40 دقیقه هست
-
فقط یه مطلبی خواستم عرض کنم ، این حاجی مون که اومد و تبلیغ موسسه های دیگه و معلم های دیگه کرد و میگفت با این معلم ها دانشجوی پزشکی شدم و این حرف ها( مزخرفات در واقع )، به تصویر زیر توجه کنید:
یارو 39 دقیقه قبل عضو شده و اومده داره تبلیغ واسه موسسات و معلم های دیگه میکنه! آخه مشنگ بزار حداقل یکی دو روز بگذره بعد بیا تبلیغ کن! آخه آدم انقد ناشی؟
البته ناگفته نماند که تخصص بنده بعد از درس خوندن سرویس کردن دهن همچین آدمایی هست.