ادامه ی فیلم ها و برنامه های آتی آلاء تا شروع تابستان 95
-
سلام و احترام خدمت همه ی آلایی های عزیز،
ابتدا از آقا علیرضای عزیز و بقیه ی عزیزان آلاء ممنون هستم که بار فروم آلاء رو به دوش گرفتند، این کار عزیزان باعث شده که ما تمرکز بیشتری رو کارها داشته باشیم و وقتمون رو صرف افزایش کیفیت فیلم ها و سایت کنیم، قطعا بدون کمک دوستان این مهم ممکن نبود.
ان شاء الله این کار عزیزان قبول درگاه حق واقع شود.-
در مورد همایش شیمی آقای آقاجانی - سال 95
اولین جلسه ی شیمی دوشنبه (روز بعد از نیمه ی شعبان) ضبط خواهد شد و فیلم آن تا سه شنبه بعد از ظهر در سایت و کانال تلگرامی آلاء منتشر می شود.
شروع ضبط از مباحث پیش 1 هست و بعد از به اتمام رسوندن مباحث پیش 1 و پیش 2 بر می گردیم و شیمی پایه را تکمیل می کنیم.-
ناقصی فیلم های شیمی کلاس کنکور 2 + یک جلسه از صفر تا صد شیمی آقای آقاجانی
در مورد صفر تا صد اصلا اون جلسه فیلم ندارد و تنها جزوه دارد، که جزوه اش تا هفته ی بعد در سایت قرار می گیرد ( هرچند که اون مبحث در سری فیلم های کلاس کنکور(2) به طور کامل پوشش داده شد.
در مورد دو جلسه 92 و 93 شیمی کلاس کنکور 2، مبحث این دو جلسه اسید و باز می باشد که در همایش پوشش داده خواهد شد.
-
درس زیست شناسی
همایش زیست شناسی آقای رحیمی همچنان ادامه دارد و جلسات بعدی آن روزهای شنبه، دوشنبه، سه شنبه و پنجشنبه در کانال آلاء قرار می گیرد.
شب امتحان درس زیست شناسی که نام دبیر آن سورپرابزی برای شما عزیزان هست انشالله دوشنبه در کانال آلاء منتشر می شود.
- ریاضی تجربی و هندسه پایه ی آقای حسینی فرد
انشالله ضبط آن از هفته ی آینده آغاز می شود و یکروز پس از برگزاری در سایت آلاء منتشر می شود.
-
-
خیلی ممنونم بابت همایش شیمی
خسته نباشید خدا قوت -
مرسی دستتون درد نکنه.فقط سوالی دارم اینه که برای سال جدید برای پیش ذانشگاهی دوباره فیلم ضبط میشه یا باید قبلی ها رو ببینیم؟
-
مرسی دستتون درد نکنه.فقط سوالی دارم اینه که برای سال جدید برای پیش ذانشگاهی دوباره فیلم ضبط میشه یا باید قبلی ها رو ببینیم؟
-
خداوکیلی کارتو خیلی درسته ولی هوای بچه های تجربی رو بیشتر دارید همایش های امسال همش یا برای تجربی بود یا مباحث مشترک هردو رشته(مثلا تو همایش فیزیک ترمو نبود یا گگسته نیمه تموم موند)
ولی بازم دمتون گرم و ما خیلی مدیونتونیم ولی یکم هوای بچه های ریاضی رو هم داشته باشید