b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
.سلام تو رو خدا فقط ((جزوه)( تیپ تستای محلول و ترمودینامیک بزراین.وحشتناک بهش نیاز دارم.تو رو خدا خاهش میکنم.
-
.سلام تو رو خدا فقط ((جزوه)( تیپ تستای محلول و ترمودینامیک بزراین.وحشتناک بهش نیاز دارم.تو رو خدا خاهش میکنم.
-
اقا توی این سوال...مگه گزینه سوم غلط نیستش ؟؟؟
اخه توی گزینه سوم گفته شده که انرژی فعالسازی ای که واکنش رفت داره...13 برابر اون رو واکنش برگشت داره...در صورتی که انرژی فعالسازی واکنش برگشت 1/13 انرژی واکنش رفت هستش..!!! -
سوالو درست نخوندی گفته واسه رفت 13 برابره برگشته که درسته
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام....اولا دمتون گرم آلایی های عزیز....ولی من گله دارم آقا گله دارم......خیلی بده ک ی سری جوون رو امیدوار میکنید بعد امیدشونو ناامید میکنید...این همایش شیمی پس چ شد......همین میشه ک آمار اعتیاد میره بالا....الان من معتاد شم کی جوابگوی خوانوادمه......
-
منظورش از آن انرژی فعال سازیه
-
سلام . جزوه ی تیپ تست های سینتیک و تعادل روی سایت خود آقای آقا جانی( m-aghajani.com) قرار داره میتونید دانلود کنید . اگه پیداش نکردین توقسمت جستجوی سایت آقا ی آقاجانی تیپ تست رو جستوجو کنید بعد عکس رو همایش میاد پایینش نوشته جزوه ی تیپ تست سینتیک باخط صورتی پایین ترش هم جزوه ی تعادل رو گزاشتند .
یاعلی. -
PeGaH
چجور این جزوه رو درست کردین؟ خواهش میکنم دیدین نظرمو زود بهم بگید،گیرش هستم. ممنون -
سلام.ببخشید یه سوالی داشتم:
ساده ترین کربوکسیلیک اسید و مشهور ترین آن چیه؟
در مورد سایر گروه ها مثلا آلدهید ها و کتون ها و استر ها هم اگه اطلاع دارید بگید.سپاس -
hewillcome متانوئک اسید یا فرمیک اسید ساده ترین HCOOH
-
hewillcome اتانوئیک اسید یا استیک اسید CH3COOH