درست یا نادرست؟(با ذکر دلیل) مسئله این است ......(13-16)
-
13- غلطه (اون کار وزیکول سمینال)
14-غلطه(تخم آزاد نمیشه فک کنم ://)
15-درسته
16-نظری ندارم ://saba zarei
16-غلطه فک کنم -
13-ترشحات پروستات موجب قلیایی شدن مسیر عبور اسپرم ها به سمت گامت ماده میشود.
14-در اسبک ماهی ، پس از انجام لقاح درون حفره ، یاخته تخم از بدن فرد نر آزاد میشود.
15-به طور معمول در انسان ، قبل از تشکیل سیاهرگ های بندناف جنین ، بلاستوسیست به جداره رحم متصل می گردد.
16- به طور معمول در انسان ، قبل از ایجاد رابطه خونی مادر با جنین ، هورمون HCGترشح نمیشود.
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاmehranmirzaei
15) داره کد تشکیل جفت رو میده فک کنم یا شایدم تشکیل بند ناف ک بهر حال بعد از اتصال بلاستو به جداره است پس درسته
16)درسته چون HCG از برون شامه ترشح میشه و تشکیل برون شامه هم بعد از ارتباط خونی با مادر ینی جایگزینیه -
H_R در درست یا نادرست؟(با ذکر دلیل) مسئله این است ......(13-16) گفته است:
دقیقا همون گفتاری که من نخوندم هنوز باید بیشتر ازش صحیح غلط بیاد
️
ما هم نخوندیم والا چیزایی که یادمونه داریم میگیم من به شخصه تا فصل 4 دوره شده طبق برنامه آزمونم
-
mehranmirzaei
۱۳ قلیایی غلطه
۱۴ غلطه نوزاد ها رو خارج میکنه (اینو فیلم زایمانش رو دیدم خیلی خفن بود)
۱۵ هم درسته
۱۶ HCG از کریون ترشح میشه و کرون هم جفت رو میسازه و وقتی جفت ساخته بشه رابطه ی خونی ایجاد میشه پس میشه درست گرفت -
mehranmirzaei
۱۳ قلیایی غلطه
۱۵ هم درسته
۱۶ HCG از کریون ترشح میشه و کرون هم جفت رو میسازه و وقتی جفت ساخته بشه رابطه ی خونی ایجاد میشه پس میشه درست گرفتدریا دریایی 14 تخم آزاد نشه چجوری میخواد بشه نوزاد حالا نمیدونم تو کتاب ما که چیزی نگفته
-
mehranmirzaei
۱۳ قلیایی غلطه
۱۵ هم درسته
۱۶ HCG از کریون ترشح میشه و کرون هم جفت رو میسازه و وقتی جفت ساخته بشه رابطه ی خونی ایجاد میشه پس میشه درست گرفتدریا دریایی منم فیلم دیدم
-
13-ترشحات پروستات موجب قلیایی شدن مسیر عبور اسپرم ها به سمت گامت ماده میشود.
14-در اسبک ماهی ، پس از انجام لقاح درون حفره ، یاخته تخم از بدن فرد نر آزاد میشود.
15-به طور معمول در انسان ، قبل از تشکیل سیاهرگ های بندناف جنین ، بلاستوسیست به جداره رحم متصل می گردد.
16- به طور معمول در انسان ، قبل از ایجاد رابطه خونی مادر با جنین ، هورمون HCGترشح نمیشود.
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاmehranmirzaei
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
13-نادرست:ترشحات پروستات سبب خنثی کردن مواد اسیدی در مسیر عبور اسپرم به سمت گامت ماده میشه (نه قلیایی کردن)
14-نادرست:در اسبک ماهی لقاح درون حفره ای درون بدن فرد نر انجام میشه ، اما یاخته تخم آزاد نمیشودبلکه پس از طی مراحل رشد و نمو در بدن والد نر ،نوزاد از آن خارج میشود.
15-نادرست:بندناف یک سیاهرگ دارد (نه سیاهرگ های ...)
16-نادرست:قبل از ایجاد رابطه خونی مادر با جنین ،HCG از تروفوبلاست برای حفظ جسم زرد ترشح میشود. -
mehranmirzaei
13) فک میکنم غلط بشه چون دقیقا متن کتاب اینه ک اسید رو خنثی میکنه دیگه نگفته ک ایا اونقدر خاصیتش زیاد هس ک بعد از خنثی کردن قلیایی کنه یا نه( نمیدونم شایدم بشه درست گرفت ولی استنباط من اینه)
14)ن غلطه پس از لقاح بلافاصله خارج نمیشه بلکه نر جنین هارا در بدنش نگه میدارد و پس از طی مراحل رشو و نمو انها متولد میشنHoorieh sh آفرین
-
H_R در درست یا نادرست؟(با ذکر دلیل) مسئله این است ......(13-16) گفته است:
دقیقا همون گفتاری که من نخوندم هنوز باید بیشتر ازش صحیح غلط بیاد
️
ما هم نخوندیم والا چیزایی که یادمونه داریم میگیم من به شخصه تا فصل 4 دوره شده طبق برنامه آزمونم
Hesam Mohammadi
من ترجیح میدم الان که نخوندم فعلا جواب ندم چون احتمال خطا توش خیلی زیاد و به قولی اصلا خودم رو نمی سنجم... -
mehranmirzaei
@تجربیا
13-نادرست:ترشحات پروستات سبب خنثی کردن مواد اسیدی در مسیر عبور اسپرم به سمت گامت ماده میشه (نه قلیایی کردن)
14-نادرست:در اسبک ماهی لقاح درون حفره ای درون بدن فرد نر انجام میشه ، اما یاخته تخم آزاد نمیشودبلکه پس از طی مراحل رشد و نمو در بدن والد نر ،نوزاد از آن خارج میشود.
16-نادرست:قبل از ایجاد رابطه خونی مادر با جنین ،HCG از تروفوبلاست برای حفظ جسم زرد ترشح میشود.mehranmirzaei
16 تو کتاب ما نبسته نگفته اصلا
14 هم تو کتاب نیست
چجوریه آخه -
mehranmirzaei
@تجربیا
16-نادرست:قبل از ایجاد رابطه خونی مادر با جنین ،HCG از تروفوبلاست برای حفظ جسم زرد ترشح میشود.mehranmirzaei یا حسین 3 تا غ
-
mehranmirzaei
@تجربیا
16-نادرست:قبل از ایجاد رابطه خونی مادر با جنین ،HCG از تروفوبلاست برای حفظ جسم زرد ترشح میشود.mehranmirzaei
آقای موقاری چقد رو این سایرگ و سرخرگ بند ناف تاکید کرد
و من بازهم ... :// -
Hesam Mohammadi
من ترجیح میدم الان که نخوندم فعلا جواب ندم چون احتمال خطا توش خیلی زیاد و به قولی اصلا خودم رو نمی سنجم... -
mehranmirzaei
و من بازهم ... ://saba zarei
#از اشتباه درس بگیریم
-
دریا دریایی 14 تخم آزاد نشه چجوری میخواد بشه نوزاد حالا نمیدونم تو کتاب ما که چیزی نگفته
Hesam Mohammadi در درست یا نادرست؟(با ذکر دلیل) مسئله این است ......(13-16) گفته است:
دریا دریایی 14 تخم آزاد نشه چجوری میخواد بشه نوزاد حالا نمیدونم تو کتاب ما که چیزی نگفته
چرا کتاب دقیقا میگه نوزادان متولد میشه
صفحه ی ۱۱۵ رو بخون -
Hoorieh sh آفرین
mehranmirzaei
ممنون
Hesam Mohammadi بالاخره تشویق شدم -
mehranmirzaei
و من بازهم ... ://saba zarei لامصب دیدم همه گفتن صحیح دیگه فکرم اصلا به اونور نرفت ای کاش بعدش میشد جوابای بقیه رو دید
-
saba zarei
#از اشتباه درس بگیریم
mehranmirzaei
صد درصد
اصلا اشتباه میکنیم که یاد بگیریم :)))