معرفي رشته هاي مختلف ( نظرسنجي )
-
سلام، خدمت دوستان عزيز،
مهم ترين چيزي كه بعد از كنكور گربان گير شما آلايي هاي عزيز ميشه اينه كه چه رشته اي برم ؟!
اينجا رشته هايي كه دوست داريد در موردش توضيح داده بشه رو بنويسيد و همينطور چه سوالاتي دوست داريد پاسخ داده بشه،
ما رشته هايي كه بيشترين درخواست رو داشته باشند توضيح ميديم!
موفق و مويد باشيد
-
رشته پرستاری منطقه 2 وزارت بهداشت چطوریه؟اصلا داره این رشته رو؟
تاچه رتبه ای پذیرش میشه؟ -
سلام من مهندسی صنایع خوندم 4سال الان با هزاربدبختی دارم فیزیک درس میدم توی اموزشگاه و مهندسی صنایع نخونییییییین
-
samabaa در معرفی رشته های مختلف (نظر سنجی) گفته است:
فیزوتراپی رو اگه میشه
-
سلام.من میخوام رشته مهندسی کامپیوتر بزبنم.بی زحمت بهترین دانشگاه در این رشته و درصد هایی که باید بزنم رو بگید؟؟و اینکه برا قبولی دانشگاه اصفهان چقدر باید بزنم
-
سلام خسته نباشید --- لطفا درمورد رشته بیوتکنولوژی یکم اطلاعات بدید... چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن ؟ چه رتبه ای برای این رشته لازمه؟
-
مهندسی پزشکی و مکانیک شاخه هاو وکارهاش منون
-
سلام، خدمت دوستان عزيز،
مهم ترين چيزي كه بعد از كنكور گربان گير شما آلايي هاي عزيز ميشه اينه كه چه رشته اي برم ؟!
اينجا رشته هايي كه دوست داريد در موردش توضيح داده بشه رو بنويسيد و همينطور چه سوالاتي دوست داريد پاسخ داده بشه،
موفق و مويد باشيد
-
مهندسی هوافضا و کامپیوتر و کدوم دانشگاه ها خوبن در این رشته ها
-
سلااااام
اگر ما امسال دانشگاه روزانه سراسری قبول شیم و بریم و دوباره سال بعد کنکور بدیم دیگه نمیتونیم تو دانشگاه های روزانه قبول شیم؟؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
متن خط خورده
توروووخدااااااااا حتما جواب بدین خیلی ضروریه...از چند تا مشاور و استاد پرسیدم اما جواب هیچدوم شبیه هم نبود... -
سلااااام
اگر ما امسال دانشگاه روزانه سراسری قبول شیم و بریم و دوباره سال بعد کنکور بدیم دیگه نمیتونیم تو دانشگاه های روزانه قبول شیم؟؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
متن خط خورده
توروووخدااااااااا حتما جواب بدین خیلی ضروریه...از چند تا مشاور و استاد پرسیدم اما جواب هیچدوم شبیه هم نبود...parastoo در معرفي رشته هاي مختلف ( نظرسنجي ) گفته است:
سلااااام
متن خط خورده
توروووخدااااااااا حتما جواب بدین خیلی ضروریه...از چند تا مشاور و استاد پرسیدم اما جواب هیچدوم شبیه هم نبود...باید قبل از زمان ثبت نام کنکور سال بعد از دانشگاهت که سراسری باشه انصراف بدی تا بتونی برای کنکور ثبت نام کنی که زمانش تقریبا اواسط بهمن ها هستش
-
سلام خداقوت
شما اگر قبول بشی امتیاز مجد شرکت توی دانشگاه سراسری و روزانه رو از دست میدی حتی اگر انصراف بدی.
شما امسال قبل از انتخاب رشته خیلی باید دقت کنی که یا اون رشته و شهر مورد نظرت رو بزنی سراسری روزانه بیاری یا شبونه تو رشته مورد نظرت قبول شی اگر سراسری روزانه بیاری ،بری یا نری سهمیت سوخته!!!
حال اگه روزانه بری و انصراف بدی میتونی کنکور بدی منتهی فقط شبانه که اگر تجربی باشی خیلی بکارت نمیاد.
موفق باشی -
سلام، خدمت دوستان عزيز،
موفق و مويد باشيد
-
سلام، خدمت دوستان عزيز،
موفق و مويد باشيد
sohrab باسلام الان تقریبا رشته های مهندسی بازارشون کساده شاید گشایشی بشه و مملکتمون از این حالت دربیاد نمیخام ناامیدتون کنم همیشه امیدی هست وخواهدبود ولی دوستانم خودم همیشون با مدارک عالی مثله ارشد برق .ارشد طراحی جامدات و ارشدمخابرات .خودم صنایع بیکاریم و داریم میخونیم برای کنکور پزشکی
-
سلام، خدمت دوستان عزيز،
موفق و مويد باشيد
sohrab در معرفي رشته هاي مختلف ( نظرسنجي ) گفته است:
سلام، خدمت دوستان عزيز،
موفق و مويد باشيد
سلام لطفا راجع به رشته ی اقتصاد توضیح بدید ممنون