سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
گزینه دو و قلمچی
-
Hhh Hh در گزینه دو و قلمچی گفته است:
سلام. من امسال میخوام تو آزمون های آزمایشی شرکت کنم.
لطفا کسانی که رفتن جواب بدن.بنظرتون کدوم بهتره؟ و هزینه هرکدوم چقدره؟
ممنون
@تجربیاسلام دوست عزیز
از نظر محتوا و مطلب سوالات گزینه دو بسی بسیار شبیه تره ب کنکور
اما دلیل اینکه بیشتر رتبه ها ی برتر از اعضای قلمچی هستن اینه ک قلمچی برنامه بهتری داره.چندین بار دوره و مرور و جمع بندی برای هر سه پایه داره
من مزایای هرکدوم رو گفتم و فکر می کنم معایبشون م مشخص شد ب این ترتیب
حالا شما باید انتخاب کنید
هزینه قلمچی حدود یک و پونصد و هزینه گزینه دو حدود هفتصد
موفق باشید -
ببین این ک هر دو شون تو ازموناشون میش سوالای غیر استاندارد دید یه چیز ثابت شدس ولی من برنامه دو هفته ای قلم چی رو بت پیشنهاد میکنم یعنی این ک تو توی دوهفته درس میخونی وخونده هاتو تو دو هفته سازماندهی میکنی و ازمون میدی ولی چون مدت زمان ازمونای گزینه دو بیشتره و شماهم دارین کم کم با شرایط کنکوری بودن اخت میشین ممکنه تو اون ی هفته اضافه مطالب هفته اول رو فراموش کنین و ی مزیت دیگ هم این ک خدمات همراه با ازمون تو قلم چی بیشتره ی سری اپشن های ب نظرم خیلی کاربردی مثه کارنامه اشتباهات و ویدوی تحلیل ازمونا ک کارو خیلی خیلی واسه شما راحت میکنه ولی در نهایت این خود شما هستی ک تصمیم نهایی رو میگیری و انتخابت هر چی ک خواهد بود امیدوارم موفق باشی و ب هدفت برسی
-
honeyghandhastigh8190 Gh
ممنون از راهنماییتون -
من گزینه دو شرکت میکنم و پشیمونم نیستم از انتخابم
درسته که جامعه اماری قلم چی بالاتره ولی درعوض گزینه دو سوالاتش خیلی استاندارد تره و خدمات خیلی خوبیم دارم شما برید قلم چی باید کتاباشو بخرید که اکثر افرادی که این کتابارو تهیه کردن راضی نیستن ولی توی گزینه دو شما فقط با ثبت نام ازمون ها کلی خدمات دریافت میکنید مثلا به شما دو اپلیکیشن داده میشه که یکیش بانک سواله که توش از هر درس و مبحثی بخواید تست هست میتونید اونجا از خودتون ازمون بگیرید و کارنامه بهتون میده و اپلیکشنی که پراز فیلمای اموزشی توی همه دروسه
از لحاظ کارنامه هم واقعااااا عالیه شما بعد هر ازمون ۷ یا ۸ کارنامه میگیرید که میتونید توش چیزایی مختلفیو ببینید مثلا مقایسه با رتبه برترای سال قبل،مشاوره های هوشمند و حتی بهتن میگه توی هر درسی تو چه مبحثی قویتر بودید و چه مبحثی ضعیف تر
و بهتون دراخر میگه که با این درصدا در کنکور سراسری چه رتبه ای میارودید و کسایی که این رتبه رو از استان شما اوردن چه دانشگاه هایی قبول شدن
و اگر نمایندگی شهرتون خوب باشه براتون بعد از هر ازمون کلاس تحلیل ازمون رایگانم میزاره
در طول تابستان ازمونا دو هفته یه بار در طول سال سه هفته یه بار و هفته های اخر هر هفته ازمون هست
Hhh Hh -
Hhh Hh سلام من ۴ ساله که دارم قلم چی می رم البته یعنی سال نه و ۱۰ و ۱۲ام. و تنها دلیلی هم که شرکت می کردم توی قلم چی این بوده که فضای آزمون دادن رو درک کنم چون سوالای قلم چی اصلا شبیه کنکور نیست و این که می گن گزینه ی ۲ بهتره واقعا راسته. اگه به دنبال رقابت هستید بهتره که در خودتون به دنبالش باشید و نه در بیرون و آزمونهای آزمایشی. من دوستای خودمو دیدم که فقط میان آزمون میدن و بس. اگه برگردم عقب سال دوازدهممو تو گزینه دو ثبت نام می کنم. در ضمن تحلیل آزمون از خود این که چه آزمونی بدین خیلی مهم تره.
موفق باشید -
@N-n-good البیته دوست عزیز خرید کتاب بعد ثبت نام تو ازمون قلم چی اجباری نیست و کارنامه های مختلف و فیلم وجزوه اموزشی از مشترکات هر دو موسسه هستش در هر صورت امیدوارم هرجا و در هر رشته ای ک هستین موفق باشین
-
honeyghandhastigh8190 Gh
خرید کتاب بستگی به شهر داره شهر ما اجباریه
و اینکه من چنتا ازمون قلم چی شرکت کردم کارنامه هاش بنظرم به خوبی گزینه دو نبود
ولی خب بهرحال هرکس با یه ازمون راحته
شماهم موفق باشید -
honeyghandhastigh8190 Gh
ممنون از راهنماییتون -
@N-n-good دقیقا موافقم با هر حرفتون اکثر دبیران واساتید ماهم فقط موکد ب ازمون دادن و قرارگیری تو جلسه ازمون کشبیه سازی شده جلسه کنکوره بودن و خیلی روی نوعش مانور نمیدلدن اگ میتونین از هر ازمون ی دونه ازمایشی بدین تا تصمیم بهتری بگیرین
-
علاوه بر توضیحات دوستان بستگی به روحیهی شما هم داره بعضی ها چون سوالات قلمچی سختن ناامید میشن و بعضی ها از حل سوالات سخت و چالشی لذت میبرن
-
بدون شک گزینه ۲ رو پیشنهاد میکنم
از کیفیت و کمیت بیشتر خدمات سایت بگیر تا سوالات استاندارد تر
گزینه ۲ نسبت به قلمچی خیلی مزیت داره که مفصله. برید تو سایتش ببینید خودتون -
99
حجم برنامش جوریه که دو هفته کافی نیست واسش
به اندازه ای تنظیم شده که تو سه هفته فیکس بتونید تموم کنید آزموناش رو
خودم هم سنجش بودم، هم گزینه ۲ و هم قلمچی (روز هایی که تداخل داشت گزینه ۲ رو میرفتم) و سوالات گاج رو هم میگرفتم از دوستام
واقعا گزینه ۲ قابل قیاس نیست با بقیه