گفت و گو با سلول های بنیادی
-
خانومِ_دوست_داشتنی چه توضیحی؟
Bio خب چطوری اخه شما گفتین المپیادی هستین یعنی دانشگاه نمیرین؟
تو کدوم شهرین و کجاها امکانش هست و معرفی رشته و ...! -
Bio خب چطوری اخه شما گفتین المپیادی هستین یعنی دانشگاه نمیرین؟
تو کدوم شهرین و کجاها امکانش هست و معرفی رشته و ...!خانومِ_دوست_داشتنی نه دانشگاه نمیرم!
امکان المپیادی شدن هم توی همه ایران هست -
خانومِ_دوست_داشتنی نه دانشگاه نمیرم!
امکان المپیادی شدن هم توی همه ایران هستBio خب؟لطفا کامل بگین من اشنایی زیادی باهاش ندارم
-
Bio خب؟لطفا کامل بگین من اشنایی زیادی باهاش ندارم
خانومِ_دوست_داشتنی فک کنم یبار دیگه براتون توضیح داده باشم!
سمپاد هر سال توی چند رشته تخصصی مثل:زیست،سلول بنیادی،ریاضی،فیزیک،شیمی،نجوم و... بیت دانش آموزای دهم و یازدهم،یه مسابقه تخصصی برگزار میکنه،که سه مرحله داره!و در آخر به نفرات برتر مدال میده که امتیازای خودشو داره -
خانومِ_دوست_داشتنی فک کنم یبار دیگه براتون توضیح داده باشم!
سمپاد هر سال توی چند رشته تخصصی مثل:زیست،سلول بنیادی،ریاضی،فیزیک،شیمی،نجوم و... بیت دانش آموزای دهم و یازدهم،یه مسابقه تخصصی برگزار میکنه،که سه مرحله داره!و در آخر به نفرات برتر مدال میده که امتیازای خودشو دارهBio نه اولین باره میپرسم...
امسال بود منم رفتم ولی اون زیست ازمایشگاهی بود..! بخاطر علاقم به ازمایشگاه رفتم نمیدونستم پشتش همچین چیزاییه
البته که به لطف کرونا لغو شد خب..درهرحال ممنونم -
Bio نه اولین باره میپرسم...
امسال بود منم رفتم ولی اون زیست ازمایشگاهی بود..! بخاطر علاقم به ازمایشگاه رفتم نمیدونستم پشتش همچین چیزاییه
البته که به لطف کرونا لغو شد خب..درهرحال ممنونمخانومِ_دوست_داشتنی نه قطعا اونی که شما رفتین نبوده!چون نه اسمش آزمایشگاهیه و نه لغو شد!
-
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجا همون جاییه که گفته بودم!هر حرف یا سوالی درباره سلول های بنیادی و مطالب مربوط به اون داشتین،میتونینی اینجا بپرسین!
اینجا همون جاییه که میتونید بی واسطه با خود سلول های بنیادی حرف بزنید!
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءBio
سلام
چ تاپیک خوبی
اتفاقا من خیلی سوال داشتم در این زمینه
من تو یه انجمن دانشجویی در این زمینه فعالیت می کنم
می خواستم بپرسم برای تولید محتوای علمی و ارائه اون به سایر دانشجوها چه کارایی رو پیشنهاد می کنید؟
یه کارایی که جذاب هم باشه و علاقمند تر کنه دانشجوها رو به تحقیقات -
Bio
سلام
چ تاپیک خوبی
اتفاقا من خیلی سوال داشتم در این زمینه
من تو یه انجمن دانشجویی در این زمینه فعالیت می کنم
می خواستم بپرسم برای تولید محتوای علمی و ارائه اون به سایر دانشجوها چه کارایی رو پیشنهاد می کنید؟
یه کارایی که جذاب هم باشه و علاقمند تر کنه دانشجوها رو به تحقیقاتromisa سلام
ببینید کلا سلول بنیادی چون علم تازه آیه خیلی جذابه، چهارچوب شکنه، اما اگه دقت کنید پستای تایپک 2 دسته آن، یه سری آموزشی که مثلا انواع سلول های بنیادی رو توضیح میده، یه سری هم اونایی که جدید ترین اخبار و یافته های سلول بنیادیه. حالا بستگی داره به سطح علم اون کسایی که باهاشون رو به رو هستید، که مثلا دانشجوی زیست شناسی و پزشکی یا مثلا رشته های مهندسی و اینکه طالب چجور اطلاعاتی باشن.
در کل زمینه فعالیت خیلی زیاده باید اونی رو مخاطبتون راحت می فهمه و براش جذابه رو پیدا کنید! -
Fragile سلام بهتره بحثو بیاریم اینجا!
خب هدف ما فعالیت توی حوزه سلول های بنیادیه!
1.توی دوره کارشناسی 4 تا گرایش تو رشته زیست شناسی هست:
1-علوم گیاهی
2-علوم جانوری
3-زیست شناسی سلولی و مولکولی
4-زیست شناسی دریا
ما با گرایش علوم جانوری کار داریم چون مسیر ما اینجاس!
دانشجوی ما باید زیست شناسی رو موقع انتخاب رشته انتخاب کنه و فک کنم گرایش رو باید توی دانشگاه انتخاب کنه!
بعد از اینکه دانشجوی عزیز توی رشته زیست شناسی-علوم جانوری مدرک کارشناسی رو گرفت می رسیم به دوره تحصیلات تکمیلی:
2.دوره کارشناسی ارشد:
توی این دوره علوم جانوری سه تا گرایش پیدا میکنه:
1-فیزیولوژی جانوری
2-بیوسیستماتیک (جانور شناسی)
3- زیست شناسی سلولی و تکوینی
دانشجو باید دوره کارشناسی ارشد و دکترای خودشو توی رشته زیست شناسی جانوری-زیست شناسی سلولی و تکوینی بگدرونه تا تبدیل به یه زیست شناس تکوینی بشه! -
نیما برزگر لطفا پستتونو پاک کنید تا اینجا جوابتونو بدم
-
نیما برزگر لطفا پستتونو پاک کنید تا اینجا جوابتونو بدم
Bio ببخشید
-
Bio ببخشید
نیما برزگر خواهش میکنم،نه نمیرم!
-
نیما برزگر خواهش میکنم،نه نمیرم!
Bio معلم هستین
-
Bio معلم هستین