رفع اشکال(قسمت اول)
-
دوستان خسته نباشید
دوست دارم نظرتون رو راجع به تحلیل امروز بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
ممکنه یه سری سوالات جا بمونه و من نبینم یا یادم بره بهتون جواب بدم
در آخر هر تحلیل این تاپیک رو میزنیم برای حل این مشکل
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمش -
مثل دیروز دوست دارم این جلسه هم خودتون به نتیجه برسید !
-
دوستان خسته نباشید
دوست دارم نظرتون رو راجع به تحلیل امروز بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمشArshia Yazdian شماهم خسته نباشین
-
Arshia Yazdian خسته نباشید
-
دوستان خسته نباشید
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمشArshia Yazdian خسته نباشید ... فقط یه سوال تو سوال 11 گزینه هه چرا جهان نمیشه مجاز باشه؟
-
نمیدونم این ازمون رندوم برا دلخوشی من بود یا چی:/
اگه سطحش مناسب بوده باشه:/از دستورا یه دونشو غلط گفتم فقط:)
کلا دوتا نزده یه دونم غلط
خیلی خوب بود مرسی
-
همگی دوستان و استادان خسته نباشید
-
Arshia Yazdian خسته نباشید ... فقط یه سوال تو سوال 11 گزینه هه چرا جهان نمیشه مجاز باشه؟
@Miss-Joker چون معنای واقعی خودش بیشتر میطلبه تو بیت تا معنای مجازیش که مردم باشه
-
نمیدونم این ازمون رندوم برا دلخوشی من بود یا چی:/
اگه سطحش مناسب بوده باشه:/از دستورا یه دونشو غلط گفتم فقط:)
کلا دوتا نزده یه دونم غلط
خیلی خوب بود مرسی
zahra alaei خیلی عالی بودی
این کنکور نه تنها از نظر من بلکه از نظر خیلی از اساتید دیگه سخت ترین کنکور ادبیات سال 98 بوده -
این کنکور نه تنها از نظر من بلکه از نظر خیلی از اساتید دیگه سخت ترین کنکور ادبیات سال 98 بودهArshia Yazdian استاد جدی میگین یا برای دل خوشی ماست
-
این کنکور نه تنها از نظر من بلکه از نظر خیلی از اساتید دیگه سخت ترین کنکور ادبیات سال 98 بودهArshia Yazdian در رفع اشکال(قسمت اول) گفته است:
این کنکور نه تنها از نظر من بلکه از نظر خیلی از اساتید دیگه سخت ترین کنکور ادبیات سال 98 بودهکه خیلی زیبا من خراب کردم
-
Arshia Yazdian استاد جدی میگین یا برای دل خوشی ماست
H_R این یکی رو جدی میگم
-
Arshia Yazdian در رفع اشکال(قسمت اول) گفته است:
این کنکور نه تنها از نظر من بلکه از نظر خیلی از اساتید دیگه سخت ترین کنکور ادبیات سال 98 بودهکه خیلی زیبا من خراب کردم
دریا دریایی چون فکرتو از اول تحلیل درگیر عقب افتادن کنکور کردی و دل ندادی
-
Arshia Yazdian در رفع اشکال(قسمت اول) گفته است:
دریا دریایی و من
-
H_R این یکی رو جدی میگم
-
دریا دریایی و من
MAHSAA26 توام خوب بودی تقریبا
فقط عجله داشتی میکردی ! همین! -
فقط عجله داشتی میکردی ! همین!Arshia Yazdian مرسی از امیددادنتون
-
خسته نباشید استاد
-
فقط عجله داشتی میکردی ! همین!Arshia Yazdian آخه خب ادبیاتو باید توی 15 دیقه جواب بدی دیگه
بعد نمیشه خیلی طولش داد -
دوستان خسته نباشید
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمشArshia Yazdian الان یه سوال
حسن تعلیل علاوه بر اینکه برای پدیده های طبیعی بکار میره که مثلا تو پاییز برگ میریزه چون ....
به معنای دلیل بیخود برای انجام کاری هم هست؟
آخه از اون چیزی که گفتین من اینو درک کردم