Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. اطلاعیه ها
  4. یک خواهش آلاء - ما رو فراموش نکنید
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

یک خواهش آلاء - ما رو فراموش نکنید

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده اطلاعیه ها
42 دیدگاه‌ها 20 کاربران 8.8k بازدیدها 19 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sohrabS آفلاین
    sohrabS آفلاین
    sohrab
    مدیر
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

سلام خدمت آلایی های عزیز،

دوستان از شما عزیزان خواهش می کنیم که تو این روزها موقع افطار، مخصوصا این شب های عزیز برای ما دعا کنید که خدا به کسب و کارهای ما در عرصه های دیگر برکت بده که بتونیم آلاء رو حفظ کنیم و هم ادامه ی فیلم ها رو همراه شما باشیم و هم سال بعد آلایی وجود داشته باشه.

حقیقت امر آلاء هیچ بانی خیری تا الان نداشته و تا الان از جایی درآمد نداشته و آلاء الان حدود 200 میلیون تومان بدهی داره که باید پرداخت بشه!
    ( این در حالیه که اگه هزینه ی هر فیلم هزارتومن هم گذاشته می شد، تقریبا تمام هزینه ها تامین می شد ولی ما می خواستیم که کاملا رایگان در اختیار شما عزیزان قرار بگیره )

شرکت هایی بودند که حاضر به همکاری بودند ولی با بعضی از خط قرمزهای آلاء مشکل داشتند(اصلی ترینش رایگان بودنشه ) برای همین همکاریی فعلا صورت نگرفت، اگر شرکت رو میشناسید که با خط قرمز های ما مشکلی نداره، ما رو بهشون معرفی کنید!

این شب ها هرچی از خدا بخواهید دریغ نمی کنه، ما رو هم فراموش نکنید که بتونیم آلاء رو حفظ کنیم.

تا قبل از کنکور دو تا اطلاعیه ( خبر رسمی ) در سایت و انجمن و کانال آلاء خواهیم داشت که یکی برای کسانی هست که امسال کنکور دارند و دیگری در مورد اینکه چقدر احتمال داره سال بعد آلایی در کار باشه!

موفق و موید باشید
    یاعلی(ع)

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

glare_m_98G م Dr sarahD A 4 پاسخ آخرین پاسخ
    15
    • sohrabS sohrab

دوستان از شما عزیزان خواهش می کنیم که تو این روزها موقع افطار، مخصوصا این شب های عزیز برای ما دعا کنید که خدا به کسب و کارهای ما در عرصه های دیگر برکت بده که بتونیم آلاء رو حفظ کنیم و هم ادامه ی فیلم ها رو همراه شما باشیم و هم سال بعد آلایی وجود داشته باشه.

حقیقت امر آلاء هیچ بانی خیری تا الان نداشته و تا الان از جایی درآمد نداشته و آلاء الان حدود 200 میلیون تومان بدهی داره که باید پرداخت بشه!
      ( این در حالیه که اگه هزینه ی هر فیلم هزارتومن هم گذاشته می شد، تقریبا تمام هزینه ها تامین می شد ولی ما می خواستیم که کاملا رایگان در اختیار شما عزیزان قرار بگیره )

شرکت هایی بودند که حاضر به همکاری بودند ولی با بعضی از خط قرمزهای آلاء مشکل داشتند(اصلی ترینش رایگان بودنشه ) برای همین همکاریی فعلا صورت نگرفت، اگر شرکت رو میشناسید که با خط قرمز های ما مشکلی نداره، ما رو بهشون معرفی کنید!

این شب ها هرچی از خدا بخواهید دریغ نمی کنه، ما رو هم فراموش نکنید که بتونیم آلاء رو حفظ کنیم.

تا قبل از کنکور دو تا اطلاعیه ( خبر رسمی ) در سایت و انجمن و کانال آلاء خواهیم داشت که یکی برای کسانی هست که امسال کنکور دارند و دیگری در مورد اینکه چقدر احتمال داره سال بعد آلایی در کار باشه!

موفق و موید باشید
      یاعلی(ع)

glare_m_98G آفلاین
      glare_m_98G آفلاین
      glare_m_98
      دانش آموزان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

sohrab
      خدا هوای همه وو داره 💕

Smiiiile :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • M آفلاین
        M آفلاین
        masoud

سلام
        نوبتیم باشه نوبت ماهاییه که باید بیایم و بی تفاوت نباشیم
        لطفا این اطلاعیه رو به گوش دوستانمونم هم برسونیم که ان شاءالله آلا پایدار بمونه تا عزیزانی که فردا روزی بخوان استفاده کنن با مشکلی رو به رو نباشن

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • _Mohammad_reza__ آفلاین
          _Mohammad_reza__ آفلاین
          _Mohammad_reza_
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده

امام علی (عليه ‌السلام) فرمودند: زکات دانش، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است.

به حق این شب های عزیز که شب شهادت مولای متقیان هستش...
          انشالله همیشه در کارهاتون موفق باشید...
          ما هم دعاگویتون هستیم...و هرکاری از دستمون بر بیاد انجام میدیم...چ الان...چ در آینده
          یا علی

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • M.anM آفلاین
            M.anM آفلاین
            M.an
            مدیر
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده

سلام
            ان شاالله همه چی روبه راه بشه و رونق تو کاراتون ایجاد بشه و آلا حفظ بشه

منم تلاشم رو می کنم ببینم چیکار میشه کرد

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • فااطمهف آفلاین
              فااطمهف آفلاین
              فااطمه

سلام اقاسهراب امکان نداره یک انسان عاملی که درموفقیتش نقش داره رافراموش کنه ماهرجایی ازاین کره خاکی که باشیم هیچوقت هیچوقت الا ودبیرستان صنعتی شریف وادمین های الاروفراموش نمیکنیم مطمئن باشید اول دعاهامون اسم شما الایی ها میدرخشه ان شاءالله که خدابحق همین شبای عزیزمشکل سایتوحل کنه وفعالیت خالصانه این سایت برای سنوات اینده هم ادامه داشته باشه چون همچین کارخداپسندانه ای کمترپیش میادکه انجام داده بشه ماهم همت میکنیم که هرمبلغی که درتوانمون داریم را درتامین هزینه های مالی که داریم( حقیقتا چون سایت خودمونه وجزیی ازموفقیت زندگیمونه ان شاءالله) نقش داشته باشیم .
              دوستان همگی باهم برای هم کمک کنیم !

می باید به فضیلتهایت عشق ورزی زیرا که بر سر آنها فناخواهی شد

1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • DrD آفلاین
                DrD آفلاین
                Dr
                دانش آموزان آلاء

سلام امیدوارم تمام مشکلات آلاء به حق این شب های عزیز حل بشه نمیخوام نا امید بشم با این فیلم ها خیلی پیشرفت کردم ونمیخوام بقیه ام این فرصتو از دست بدن . واقعا شماها کار بزرگی میکنید امیدوارم این طرح ادامه داشته باشه به حق این شب های عزیز که شب شهادت مولای موتقیان حضرت علی (ع) است. میگن هرکی خدارو به امیرالمومنین قسم بده نا امید برنمیگرده بچه ها حتما دعا کنید. یا علی

نگران فردایت نباش خدای دیروز وامروز خدای فردا هم هست...ما اولین بار است که بندگی می کنیم ولی او قرن هاست که خدایی می کند پس به خدایی او اعتماد کن وفردا را به او بسپار....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • م.ر محسنی کبیرم آفلاین
                  م.ر محسنی کبیرم آفلاین
                  م.ر محسنی کبیر
                  دانش آموزان آلاء

http://uupload.ir/files/ddm2_27383.png

حرف رفتن مزن ای یار دلم می‌شکند....```

تقدیر من خط خوردگی دارد

کاتب دودل بوده انگار …

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • M.anM آفلاین
                    M.anM آفلاین
                    M.an
                    مدیر
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده

این تاپیک رو هم بخونید
                    دوستای خوبم حالا وقتشه.........
                    http://forum.alaatv.com/topic/1975/دوستای-خوبم-حالا-وقتشه

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • MehdiM آفلاین
                      MehdiM آفلاین
                      Mehdi
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده

sohrab
                      سلام،آقا سهراب در مورد همکاری با شرکت بیشتر توضیح بدین ، این شرکت در اصل باید چه کاری انجام بده؟ و نقشش در این همکاری چیه ...؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • m.mM آفلاین
                        m.mM آفلاین
                        m.m

شما الائیها شریف ترین و انسانیترین کارو که تا الان کسی انجام نداده انجام دادیدخدا کنه که الاء بمونه دوستان بیایید در حد توانمون به الاء کمک کنیم ما همه مدیونه الائیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • sohrabS sohrab

موفق و موید باشید
                          یاعلی(ع)

م آفلاین
                          م آفلاین
                          مهندس عنبرزاده

سلام کاشکی میتونستم بیام تهران و رایگان برای الا فیزیک یا ریاضی درس بدم

چقدر آروم میشم با خنده هات ، میام این راهو تا تَش پا به پات

تو همه جونمی ، جونم فدات ، الهی قربون حرف زدنات

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          5
                          • sohrabS sohrab

موفق و موید باشید
                            یاعلی(ع)

Dr sarahD آفلاین
                            Dr sarahD آفلاین
                            Dr sarah

sohrab
                            سلام
                            وای دلم لرزید
                            اقا سهراب
                            :((
                            نمیدونم چیکار کنم

به اینده ت فک کن
                            ولی تو خیال نمون برا حقیقی شدن ارزهات
                            بایدتلاش کنی جنگی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • D آفلاین
                              D آفلاین
                              Dr.Mah_sa

سلام خواهش میکنم این کار خوب و خیر رو ادامه بدین من و همه دوستام داریم تلاش میکنیم تا هر جور شده هر چند کوچیک به آلا کمک کنیم تا این کار خیر قطع نشه.
                              خواهش میکنم تا روزی که من تونستم برم سرکار و حقوقی داشتم آلا باشه تا بتونم تو این کار خیر یه سهم کوچیک داشته باشم:disappointed: آلا همیشه در خاطر همه ی ما هست. لطفا ادامه داشته باشه :hibiscus:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • alireza_ysf75A آفلاین
                                alireza_ysf75A آفلاین
                                alireza_ysf75

کمپین حمایت از آلا حتما سر بزنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • mohamadrezaM آفلاین
                                  mohamadrezaM آفلاین
                                  mohamadreza

برای هر کسی که با آلا همراه بوده ،آلا دوستی غیر قابله فراموشی است زیرا که دِین بزرگی برگردان ما دارد
                                  (من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا)

خارج از این موضوع ، اولین اولویت من برای برنامه های تابستان ام ارتقا وکمک به آلا بوده و در همان روز بعد کنکور، با تمام توان ام، جامه عمل به آن خواهم پوشاند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  6
                                  • D آفلاین
                                    D آفلاین
                                    Dr.Mah_sa
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dr.Mah_sa انجام شده

آلا هیچوقت فراموش نمیشه. من با یه موسسه خیریه صحبت کردم. خودمم تا جایی ک بتونم کمک میکنم. مطمئنم همه تو آلا کمک میکنن. هر چند کوچیک:relieved:
                                    آلا این کار خیر رو شروع کرد و به ما هم فرصت داد تا تو این کار خیر سهیم باشیم.
                                    امیدوارم مشکلات آلا حل بشه و بتونه فیلمهایی که ناقص موند رو کامل کنه و بازم فیلم جدید بذاره
                                    آلا رایگان باش و همیشه رایگان بمون
                                    ممنون

_Mohammad_reza__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    5
                                    • D Dr.Mah_sa

آلا هیچوقت فراموش نمیشه. من با یه موسسه خیریه صحبت کردم. خودمم تا جایی ک بتونم کمک میکنم. مطمئنم همه تو آلا کمک میکنن. هر چند کوچیک:relieved:
                                      آلا این کار خیر رو شروع کرد و به ما هم فرصت داد تا تو این کار خیر سهیم باشیم.
                                      امیدوارم مشکلات آلا حل بشه و بتونه فیلمهایی که ناقص موند رو کامل کنه و بازم فیلم جدید بذاره
                                      آلا رایگان باش و همیشه رایگان بمون
                                      ممنون

_Mohammad_reza__ آفلاین
                                      _Mohammad_reza__ آفلاین
                                      _Mohammad_reza_

@mahsa.khajegi
                                      خیلیم عالی...مرسی از زحماتتون ...
                                      فقط آلا رایگان باش و رایگان بمون ؟؟!!!!!!!!!! http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/frowning.png
                                      http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png
                                      جسارت نشه ها خندیدم...
                                      ولی خوب این جمله شاید اندکی هم به ما بستگی داشته باشه...به کمک هامون...
                                      موفق باشید...

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • R آفلاین
                                        R آفلاین
                                        reza moghadas

یه یشنهاد دارم ما تو الا حدود 12000 هزار نفریم اگه هر ماه حداقل 5000 تومن کمکم کنیم همچی حله. فک نکنم 5000 مبلغ زیادی باشه.یا خود الا حداقل فیلمارو پولی کنه..مثلا با اشتراک ماهانه 5000تومن میتونه از تمام امکانات سایت استفاده کنه. اینطور هم فیلم ها ادامه پیدا میکنه هم الا ضرر نمیکنه هم کیفیت اموزش میره بالا..فقط نظرمو گفتم چون واقعا دوس دارم فیلما ادامه پیدا کننه یا حق فعلا

پاسخ

_Mohammad_reza__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • R reza moghadas

یه یشنهاد دارم ما تو الا حدود 12000 هزار نفریم اگه هر ماه حداقل 5000 تومن کمکم کنیم همچی حله. فک نکنم 5000 مبلغ زیادی باشه.یا خود الا حداقل فیلمارو پولی کنه..مثلا با اشتراک ماهانه 5000تومن میتونه از تمام امکانات سایت استفاده کنه. اینطور هم فیلم ها ادامه پیدا میکنه هم الا ضرر نمیکنه هم کیفیت اموزش میره بالا..فقط نظرمو گفتم چون واقعا دوس دارم فیلما ادامه پیدا کننه یا حق فعلا

پاسخ

_Mohammad_reza__ آفلاین
                                          _Mohammad_reza__ آفلاین
                                          _Mohammad_reza_

reza moghadas
                                          این پیشنهاد مطرح شده بود..تو چند تا تاپیک...
                                          باید توی کانال با جدیت اطلاع رسانی بشه...
                                          همین مبلغ 5000 تومن در ماه حدودا 60 میلیون تومن میشه...خیلی خیلی میتونه برای آلاء مفید واقع بشه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          5
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه