امروز آخرین جلسه از تحلیل کنکور های 98 ما در انجمن آلا بود
امیدوارم استفاده کرده باشید و کمکی باشه برای رسیدن شما به هدف موردنظر
عذرخواهی میکنم بابت تمامی کمی و کاستی ها اگه جایی کم توضیح داده شد،بد توضیح داده شد ،نامفهوم بود و...
آرزوی موفقیت دارم برای تک تک شما عزیزان اول در زندگی و بعد در کنکور! خوب زندگی کردن رو یادتون نره !
در آخر هم به عنوان حسن ختام برای شما یه سری نکته که بیشتر در خصوص دستور هستش برای شما درنظر گرفته شده برای مرور و جمع بندی روزای پایانی که به زودی به دست شما میرسه
سلامت و موفق باشید - عرشیا یزدیان🌹
با نام و یاد خدا قسمت دوم تحلیل کنکور سراسری 98 خارج از کشور رو آغاز میکنیم
امیدوارم براتون مفید واقع بشه و کنار هم بتونیم نتیجه مطلوبی بگیریم
خواهش من از شما اینه که از پاسخ به سوالی نترسید و در بحث و نتیجه گیری راجع به سوال همگی شرکت کنید و دلیل خودتون برای انتخاب گزینه هم بیان کنید
با آرزوی موفقیت شما دوستان عزیز🌹
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا
دوستان خسته نباشید
دوست دارم نظرتون رو راجع به تحلیل امروز بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
ممکنه یه سری سوالات جا بمونه و من نبینم یا یادم بره بهتون جواب بدم
در آخر هر تحلیل این تاپیک رو میزنیم برای حل این مشکل
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمش
با نام و یاد خدا قسمت اول تحلیل کنکور سراسری 98 خارج از کشور رو آغاز میکنیم
امیدوارم براتون مفید واقع بشه و کنار هم بتونیم نتیجه مطلوبی بگیریم
خواهش من از شما اینه که از پاسخ به سوالی نترسید و در بحث و نتیجه گیری راجع به سوال همگی شرکت کنید و دلیل خودتون برای انتخاب گزینه هم بیان کنید
با آرزوی موفقیت شما دوستان عزیز🌹
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا
سوال 16 ادبیات کنکور 98 خارج از کشور
-
بی تاب وندی هست ولی ویژگی صفته
شکسته وندی هست ولی صفت مفعولیه
پرگشوده صفت هست ولی وندی مرکبه
پس 4 -
نظرم رو دو و چهار هست
-
H_R شما 1400 ؟؟
-
Arshia Yazdian من هزار و چهارصدم
-
پاسخ صحیح گزینه 4
سطح سوال: آسانعرشیان: عرش + ی + ان : اسم وندی / علمی: علم + ی : صفت وندی / دستبسته: دست + بست + ه :صفت وندی- مرکب
- بیتاب: بی + تاب :صفت وندی / جوشش: جوش + ـِ ش : اسم وندی / مشک به دوش: مشک + به + دوش :صفت وندی- مرکّب
- شکسته: شکست + ه : صفت وندی / بیدرد: بی + درد :صفت وندی / خطرکننده: خطر + کن + ـَ نده : صفت وندی- مرکّب
- تشنگی: تشنه + گی : اسم وندی / پر گشوده: پر + گشوده + ه : صفت وندی- مرکب / نیلیپوش: نیل + ی + پوش : صفتِ وندی- مرکّب
-
saba zarei بله
-
H_R موفق باشی :))
-
saba zarei خیلی ممنون
همچنین -
-
Arshia Yazdian در سوال 16 ادبیات کنکور 98 خارج از کشور گفته است:
پاسخ صحیح گزینه 4
سطح سوال: آسانعرشیان: عرش + ی + ان : اسم وندی / علمی: علم + ی : صفت وندی / دستبسته: دست + بست + ه :صفت وندی- مرکب
- بیتاب: بی + تاب :صفت وندی / جوشش: جوش + ـِ ش : اسم وندی / مشک به دوش: مشک + به + دوش :صفت وندی- مرکّب
- شکسته: شکست + ه : صفت وندی / بیدرد: بی + درد :صفت وندی / خطرکننده: خطر + کن + ـَ نده : صفت وندی- مرکّب
- تشنگی: تشنه + گی : اسم وندی / پر گشوده: پر + گشوده + ه : صفت وندی- مرکب / نیلیپوش: نیل + ی + پوش : صفتِ وندی- مرکّب
توی 3 پر گشوده رو میشه بگین چجوری شده؟