رفع اشکال قسمت اول
-
تاریخ_ادبیات_دهم_تا_دوازدهم_۹۸.pdf
4_5783003490733262444.pdf
1_5096119361177911459.pdf
یکیش فقط تاریخ ادبیاته
یکی دیگه اش ۷۸ تا واژه ی مهم املایی هست
یکی شونم هم تاریخ ادبیاته و هم کلمه و املا
H_R -
یکیش فقط تاریخ ادبیاته
H_Rدریا دریایی دوستان یک سوال دارم .برای تاریخ ادبیات همین قدر بدونیم کافی هست?یعنی نباید تاریخ یا قرن وفات و تولد و زادگاه و لیست کتاب های مهم و....اینجور چیز ها رو بدونیم?
پ.ن:من کنکوری 1401هستم.
@راهنما-ادبیات -
دریا دریایی دوستان یک سوال دارم .برای تاریخ ادبیات همین قدر بدونیم کافی هست?یعنی نباید تاریخ یا قرن وفات و تولد و زادگاه و لیست کتاب های مهم و....اینجور چیز ها رو بدونیم?
@راهنما-ادبیات -
ftm.dh دبیر ادبیات من این جور چیزارو برامون میگه تا یک حدودی و بقیش رو هم میگه خودتون بیارین به عنوان کار کلاسی و در امتحان های مستمر هم ازش سوال میده امامیگه در امتحان های نوبت نباید سوال داده بشه از این مطالب ولی بهم گفت که برای کنکور باید بلد باشم.من خودم جایی در تستها اینجور سوالا رو ندیم.حالا نمیدونم این مطالب رو از کجا جمع اوری کنم.اخه اصلا قرن هایی که هست هم هر جا یک عدد هست و قطعی نیست
-
یکیش فقط تاریخ ادبیاته
H_R -
ftm.dh دبیر ادبیات من این جور چیزارو برامون میگه تا یک حدودی و بقیش رو هم میگه خودتون بیارین به عنوان کار کلاسی و در امتحان های مستمر هم ازش سوال میده امامیگه در امتحان های نوبت نباید سوال داده بشه از این مطالب ولی بهم گفت که برای کنکور باید بلد باشم.من خودم جایی در تستها اینجور سوالا رو ندیم.حالا نمیدونم این مطالب رو از کجا جمع اوری کنم.اخه اصلا قرن هایی که هست هم هر جا یک عدد هست و قطعی نیست
FaMi تاریخ ادبیاتی که ما برای کنکور داریم درحد نویسنده وآثاره که تو کتاب اومده
برای اینم کتابچه تاریخ ادبیات نشر الگو خیلی کامله -
دریا دریایی دوستان یک سوال دارم .برای تاریخ ادبیات همین قدر بدونیم کافی هست?یعنی نباید تاریخ یا قرن وفات و تولد و زادگاه و لیست کتاب های مهم و....اینجور چیز ها رو بدونیم?
@راهنما-ادبیاتFaMi
نه لازم نیست فقط در حد آثار و مثلا بعضی کارگاه های متن پژوهی که در مورد شاعر های رباعی سرا و چهار پاره سرا گفته و یه دماوندیه کافیه -
FaMi
نه لازم نیست فقط در حد آثار و مثلا بعضی کارگاه های متن پژوهی که در مورد شاعر های رباعی سرا و چهار پاره سرا گفته و یه دماوندیه کافیه -
@راهنما-ادبیاتFaMi اگه رشتت انسانی نیست نه
-
FaMi اگه رشتت انسانی نیست نه