حذف گرامر زبان برای کنکور
-
سلام بنظرتون میتونم گرامر زبان رو حذف کنم و برای کنکور کلمات زیادی حفظ کنم و تستهای واژگان و کلوز تست و متن رو جواب بدم؟
به نظر شما کار درستیه؟
آخه گرامر هم سخته و هم زود از ذهن آدم میپره و وقت گیر هم هست حالا من چیکار کنم حذف کنم یا نه؟
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
انسانیا
دانشجو شریف
محمدحسین پاس بین -
سلام بنظرتون میتونم گرامر زبان رو حذف کنم و برای کنکور کلمات زیادی حفظ کنم و تستهای واژگان و کلوز تست و متن رو جواب بدم؟
به نظر شما کار درستیه؟
آخه گرامر هم سخته و هم زود از ذهن آدم میپره و وقت گیر هم هست حالا من چیکار کنم حذف کنم یا نه؟
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
انسانیا
دانشجو شریف
محمدحسین پاس بینابوالفضل ریسی
نمیدونم شما کنکور ۹۹ هستی؟
ولی ب نظر من گرامر خیلی مهمه
شما حتی اکه بخای vocab رو هم فقط ج بدی تو بعضی تستها با توجه ب گرامرش میتونی کلمه رو انتخاب کنی
من ک فک میکنم گرامر بخش حذف نشدنیه کنکوره
بازم صاحب نظران بگن... -
گرامر مهمه حذف کنی نمیتونی به بیشتر سوالات جواب بدی
-
ابوالفضل ریسی
شما حتی اکه بخای vocab رو هم فقط ج بدی تو بعضی تستها با توجه ب گرامرش میتونی کلمه رو انتخاب کنی
بازم صاحب نظران بگن...Hoorieh sh در حذف گرامر زبان برای کنکور گفته است:
ابوالفضل ریسی
بازم صاحب نظران بگن...نه من ۱۴۰۰ کنکور دارم
بنظر شما استاد عزتی میتونن خوب برام جا بندازن؟
من تو گرامر میشه گفت ضعیفم😐 -
Hoorieh sh در حذف گرامر زبان برای کنکور گفته است:
ابوالفضل ریسی
بازم صاحب نظران بگن...نه من ۱۴۰۰ کنکور دارم
بنظر شما استاد عزتی میتونن خوب برام جا بندازن؟
من تو گرامر میشه گفت ضعیفم😐ابوالفضل ریسی
والا من فک کردم چون وقت نداری میگی
عزیز شما هنوز کلی وقت داری
جا نزن
مطمئن باش میتونی
ن من نمیشناسمشون... نمیدونم والا
دانش-آموزان-آلاء حالا باز بچه ها بیان بگن -
گرامر مثل ستون های زبان میمونه و به زبان ..شکلو فرم میده.....
اگه گرامرو ندونید هیچی از زبان نمیفهمید(شاید بفهمید ولی درکتون از متن خیلی کم میشه)Zaraa شرمندتونم ولی حرفتون ایراد داره
گرامر درصد قابل توجهی در زبان کنکور داره ولی
بدون گرامر تست های زیادی رو میشه جواب داد
یه بچه چیزی از دستور فارسی نمیدونه ولی میتونه فارسی حرف بزنه
این واسه زبان هم صدق میکنه -
به نظر شما کار درستیه؟
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
انسانیا
دانشجو شریف
سلام
من حدوده 4 سال کلاس زبان رفتم و به نظر من گرامر به مراتب آسان تر از لغت یا....
از الان روزی 35 یا 40 دقیقه وقت بزار برای زبان تا روز کنکور قول میدم درصدی رو کسب میکنی که باورت نمیشه
اولش هم این رو بگم که ممکنه اولش نتیجه نگیری ولی در بلند مدت نتیجه خوبی رو قطعا کسب میکنی
و لغات هفتم هشتم و نهم رو یادت نره که بخونی -
Zaraa شرمندتونم ولی حرفتون ایراد داره
این واسه زبان هم صدق میکنهSEPEHR ALIZADEH در حذف گرامر زبان برای کنکور گفته است:
این واسه زبان هم صدق میکنهدرست میگین ولی اون بچه در محیطی بزرگ شده که گرامر رو بصورت تجربی یاد گرفته....یعنی چندین بار اشتباه کرده تا یاد بگیره درست حرف بزنه و به صحبت کردن اطرافیانش که چطور فعل یا فاعلشونو تو جمله میارن دقت کرده و خودبه خود تو محیطی که همه زبونشون یکیه یاد گرفته چطور حرف بزنه
درضمن من باتوجه به تجربیات خودم اینو گفتم چون چند ساله که میرم کلاس زبان و تو کلاس با متنهایی مواجه شدم که تک تک کلماتشونو بلد بودم ولی معنی که بدست میاواردم با معنی واقعی که معلممون میگفت آسمون تا زمین فرق داشت....دلیلشم که از معلممون میپرسیدیم میگفت گرامر جملرو تغییر میده
مثلا تو فارسی دو جمله خیلی شبیه به هم مثل:(بخشش لازم نیست،اعدامش کنید) و (بخشش،لازم نیست اعدامش کنید)....چقدرر تفاوتشونه!!!
فکرشو بکنید تو کنکور زبان ...همچین سوالی بیاد که ما گرامر و نکات دستوریشو بلد نیستیم
توی معنی کردن به مشکل برنمیخوریم؟
ازطرفی من نمیگم که ندونستن گرامر حتمااا باعث میشه ما چیزی متوجه نشیم،ممکنه متوجه بشیم ولی درصدش خیلی کمه -
SEPEHR ALIZADEH در حذف گرامر زبان برای کنکور گفته است:
این واسه زبان هم صدق میکنهدرست میگین ولی اون بچه در محیطی بزرگ شده که گرامر رو بصورت تجربی یاد گرفته....یعنی چندین بار اشتباه کرده تا یاد بگیره درست حرف بزنه و به صحبت کردن اطرافیانش که چطور فعل یا فاعلشونو تو جمله میارن دقت کرده و خودبه خود تو محیطی که همه زبونشون یکیه یاد گرفته چطور حرف بزنه
درضمن من باتوجه به تجربیات خودم اینو گفتم چون چند ساله که میرم کلاس زبان و تو کلاس با متنهایی مواجه شدم که تک تک کلماتشونو بلد بودم ولی معنی که بدست میاواردم با معنی واقعی که معلممون میگفت آسمون تا زمین فرق داشت....دلیلشم که از معلممون میپرسیدیم میگفت گرامر جملرو تغییر میده
مثلا تو فارسی دو جمله خیلی شبیه به هم مثل:(بخشش لازم نیست،اعدامش کنید) و (بخشش،لازم نیست اعدامش کنید)....چقدرر تفاوتشونه!!!
فکرشو بکنید تو کنکور زبان ...همچین سوالی بیاد که ما گرامر و نکات دستوریشو بلد نیستیم
توی معنی کردن به مشکل برنمیخوریم؟
ازطرفی من نمیگم که ندونستن گرامر حتمااا باعث میشه ما چیزی متوجه نشیم،ممکنه متوجه بشیم ولی درصدش خیلی کمه -
به نظر شما کار درستیه؟
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
انسانیا
دانشجو شریف
محمدحسین پاس بینابوالفضل ریسی من یه جزوه گرامر دارم ۴ ، ۵ صفحه اگه میخوای بفرستم یه نگاه بنداز شاید مفید بود ، فقط نمیدونم چطور بفرستم!
-
Zaraa آبجی شما معیار و مصداقت مورد داره
معیار رو میگم چون شما بحث زبان کنکور رو با آموزشگاه اشتباه گرفتی، اگر به بحث آموزشگاه باشه بنده ۱۲ ساله دارم زبان میخونم و تجربه تدریس خصوصی هم داشتم، ولی اونچه که شما از گرامر آموزشگاه در کنکور میبینی اصلا از پایه فرق داره (بحث گرامر متاسفانه هنوز از سورس های قدیمی مثل کتاب استاد عباس فرزام داره مطرح میشه توی کنکور به طوری که منابع آکادمیکی که تو ایرانن که غالبا مشترک با اسپانیا و استرالیا هستن دیگه به این موضوعات اهمیت نمیدن، مگر اینکه اهل کانون زبان باشید که اونجا بحث کنکور هم توی کتاباشون خوشبختانه یا متاسفانه مطرحه) و اگر شما متنی رو از یه منبع آکادمیک مثل inside reading یا contemporary topics میخونی مشخصه ریزه کاری های گرامری ای داره که معنا رو تغییر میدن، اما بحث گرامر کنکور به تست های خارج متن محدود میشه مگر به استثنا چند مورد خاص که از زیر دستشون در رفته.
در مورد مصداقتون هم باید بگم که اونچه شما از فارسی فرمودی مربوط به نگارش نوع متن زبانمونه نه دستور زبان؛ با هم خیلی فرق دارن، چون پانکتوئشن مارکز غالبا در زبان ها مشترکن.
بنده این حرف رو زدم چون دیدم که بیشتر ماجرای کنکور ووکبه، گرامر فقط به تست های خودش محدود میشه، برای همین میگم شاید یه درصد قابل توجهی رو نشه زد، ولی غیر گرامر بقیه تست ها مقبول به پاسخن -
معیار رو میگم چون شما بحث زبان کنکور رو با آموزشگاه اشتباه گرفتی، اگر به بحث آموزشگاه باشه بنده ۱۲ ساله دارم زبان میخونم و تجربه تدریس خصوصی هم داشتم، ولی اونچه که شما از گرامر آموزشگاه در کنکور میبینی اصلا از پایه فرق داره (بحث گرامر متاسفانه هنوز از سورس های قدیمی مثل کتاب استاد عباس فرزام داره مطرح میشه توی کنکور به طوری که منابع آکادمیکی که تو ایرانن که غالبا مشترک با اسپانیا و استرالیا هستن دیگه به این موضوعات اهمیت نمیدن، مگر اینکه اهل کانون زبان باشید که اونجا بحث کنکور هم توی کتاباشون خوشبختانه یا متاسفانه مطرحه) و اگر شما متنی رو از یه منبع آکادمیک مثل inside reading یا contemporary topics میخونی مشخصه ریزه کاری های گرامری ای داره که معنا رو تغییر میدن، اما بحث گرامر کنکور به تست های خارج متن محدود میشه مگر به استثنا چند مورد خاص که از زیر دستشون در رفته.
در مورد مصداقتون هم باید بگم که اونچه شما از فارسی فرمودی مربوط به نگارش نوع متن زبانمونه نه دستور زبان؛ با هم خیلی فرق دارن، چون پانکتوئشن مارکز غالبا در زبان ها مشترکن.
بنده این حرف رو زدم چون دیدم که بیشتر ماجرای کنکور ووکبه، گرامر فقط به تست های خودش محدود میشه، برای همین میگم شاید یه درصد قابل توجهی رو نشه زد، ولی غیر گرامر بقیه تست ها مقبول به پاسخنSEPEHR ALIZADEH در حذف گرامر زبان برای کنکور گفته است:
بنده این حرف رو زدم چون دیدم که بیشتر ماجرای کنکور ووکبه، گرامر فقط به تست های خودش محدود میشه، برای همین میگم شاید یه درصد قابل توجهی رو نشه زد، ولی غیر گرامر بقیه تست ها مقبول به پاسخنشاید حق با شما باشه...
-
به نظر شما کار درستیه؟
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء
انسانیا
دانشجو شریف
همه چی اولش سخته!
ولی شاید به جرئت بگم گرامر از بین کلوز و وُوکب(لغات)راحتترین بخش زبانه برای کنکور!
چرا؟چون تا یازدهم که به جز دو فصلش ما فقط زمان ها رو میخونیم! زمان ها هم سه تا چیز ازشون بلد باشی(علائم،کاربرد،طریقه ساخت)کارت راه میفته!
دوازدهمم یه ذره کار داره ولی به طور کل گرامر خیلی سریعتر از لغات شما رو جلو میندازه تو زمان کم!
البته که زبان رو تا لغاتشو نفهمیم،قاعدتا نمیتونیم درک واضحی از متن داشته باشیم...
و درضمن بله آقای عزتی هم زبانو عالی درس میدن،۱فر تا صد دهم قسمت اول هم زبان های ۷ و ۸ و ۹ ام رو درس دادن -
ابوالفضل ریسی من یه جزوه گرامر دارم ۴ ، ۵ صفحه اگه میخوای بفرستم یه نگاه بنداز شاید مفید بود ، فقط نمیدونم چطور بفرستم!
@haniehno در حذف گرامر زبان برای کنکور گفته است:
ابوالفضل ریسی من یه جزوه گرامر دارم ۴ ، ۵ صفحه اگه میخوای بفرستم یه نگاه بنداز شاید مفید بود ، فقط نمیدونم چطور بفرستم!
ممنون میشم بفرستید
میتونید از راهنمای استفاده از انجمن کمک بگیرید
https://forum.alaatv.com/topic/4161