درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8)
-
دکتر علی ف چطور؟ :thinking_face:
mrma جانور شناسی رو خیلی عالی تدریس کردن
-
mehranmirzaei در درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8) گفته است:
5-در کرم خاکی برخلاف پلاناریا ساز و کارهایی وجود دارد که مشابه ایمنی غیر اختصاصی عمل می کند.
6- در کرم خاکی بر خلاف پلاناریا رگ شکمی به صورت قلب اصلی عمل می کند و خون را به جلو می راند.
7- در کرم خاکی بر خلاف پلاناریا مواد غذایی ابتدا گوارش برون یاختهای و سپس گوارش درون یاخته ای می یابند.
8- در کرم خاکی برخی پلاناریا سامانه دفعی در بخشی از طول با شبکه مویرگی ارتباط دارد.
تجربیا
خارج 985-نادرست:هردو غیر اختصاصی اند.
6-نادرست:رگ شکمی کرم خاکی بصورت قلب عمل نمیکند.
7-نادرست:هردو فقط برون یاخته ای دارند.
8-درست: با توجه به شکل زیست دهم سامانه دفعی کرم خاکی( متانفریدی) و سامانه دفعی پلاناریا( پروتونفریدی) می باشد در متانفریدی برخلاف پروتونفریدی سامانه دفعی در بخش هایی با شبکه مویرگی ارتباط دارد.
تجربیاmehranmirzaei برای پالاناریا میتونیم مویرگ بیاریم آیا؟
-
5-در کرم خاکی برخلاف پلاناریا ساز و کارهایی وجود دارد که مشابه ایمنی غیر اختصاصی عمل می کند.
6- در کرم خاکی بر خلاف پلاناریا رگ شکمی به صورت قلب اصلی عمل می کند و خون را به جلو می راند.
7- در کرم خاکی بر خلاف پلاناریا مواد غذایی ابتدا گوارش برون یاختهای و سپس گوارش درون یاخته ای می یابند.
8- در کرم خاکی برخی پلاناریا سامانه دفعی در بخشی از طول با شبکه مویرگی ارتباط دارد.
تجربیا
خارج 98mehranmirzaei
۱.غ چون پلاناریا هم مث بقیه جانداران باید ایمنی داشته باشه اونم از نوع غ اختصاصی
۲ غلط چون کرم خاکی قلب پشتی داره
۳غ پلاناریا هم گوارش برون یاخته ای داره از طریق آنزیما (فک کنم)
۴ص چون شبکه مویرگی داره -
mehranmirzaei برای پالاناریا میتونیم مویرگ بیاریم آیا؟
-
H_R برا پلاناریا؟
مگه شبکه مویرگی داشت؟ -
MAHSAA26 در درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8) گفته است:
نه فکر نکنم چون ساده ترین دستگاه گردش خون در کرم حلقوی هست و کرم پهن ساده تر از حلقویه
-
H_R برا پلاناریا؟
مگه شبکه مویرگی داشت؟zahra alaei وای نه یه لحظه اشتباه دیدم
برای کرم خاکی -
تجربیا
خارج 98mehranmirzaei استاد ینی کرم خاکی اصلا گوارش درون یاخته ای نداره؟؟ اخه تو ی تست نوشته بود داره!!
-
یه سوال چرا من همش هیدر و پلاناریا رو جا به جا میگیرم😐😐😐😐🤦🏻♀️
-
mehranmirzaei استاد ینی کرم خاکی اصلا گوارش درون یاخته ای نداره؟؟ اخه تو ی تست نوشته بود داره!!
-
mehranmirzaei استاد ینی کرم خاکی اصلا گوارش درون یاخته ای نداره؟؟ اخه تو ی تست نوشته بود داره!!
ali ali 1
منم دیدم...
فک کنم اقای موقاریم گفتن -
ali ali 1
منم دیدم...
فک کنم اقای موقاریم گفتنzahra alaei در درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8) گفته است:
ali ali 1
منم دیدم...
فک کنم اقای موقاریم گفتنفکر نکنما آخه درون یاخته ای یعنی خودش آنزیم گوارشی بسازه بعد مواد رو هضم کنه در حالی که کرم میاد تو روده جذب انجام میده
-
zahra alaei در درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8) گفته است:
ali ali 1
منم دیدم...
فک کنم اقای موقاریم گفتنفکر نکنما آخه درون یاخته ای یعنی خودش آنزیم گوارشی بسازه بعد مواد رو هضم کنه در حالی که کرم میاد تو روده جذب انجام میده
دریا دریایی
عه؟
اوکیه -
استاد قبلا لااقل تجربیا رو منشن میکردن تشویق میکردن امشب همون تشویق رو هم نمیکنن:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
@Z-H-Z در درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8) گفته است:
استاد قبلا لااقل تجربیا رو منشن میکردن تشویق میکردن امشب همون تشویق رو هم نمیکنن:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
بخاطر کمبود وقته 😂😂
-
دریا دریایی
عه؟
اوکیهzahra alaei در درست یا نادرست؟مسئله این است...(5-8) گفته است:
دریا دریایی
عه؟
اوکیهاره به نظرم ولی خو شایدم نباشه 😐
mehranmirzaei
آقای میرزایی کرم خاکی گوارش درون یاخته ای داره؟