زیست دهم
-
دوست عزیز من آرامفرو دیدم موقاریم دیدم
بنظر من اگه موقاریم نمیبینی آرامفر گزینه آخرت باشه
ویدیو هاش ک از افتضاح هم بدترن ...کلاس آنلاینشم زیاد تعریف نداره
یا موقاری ببین یا نکته و تست امینی ببین اگه با اینا راضی نمیشی بهت کلاس آنلاین عظیمی تاملند رو پیش نهاد میکنم ک واسه دهم فک کنم نداره گزینه ی بعدیم فیلمای حرف آخر
ولی خودم بهت موقاریو پیشنهاد میکنممحمدرضا موذنی در زیست دهم گفته است:
یا موقاری ببین یا نکته و تست امینی ببین اگه با اینا راضی نمیشی بهت کلاس آنلاین عظیمی تاملند رو پیش نهاد میکنم ک واسه دهم فک کنم نداره گزینه ی بعدیم فیلمای حرف آخر
ولی خودم بهت موقاریو پیشنهاد میکنممی گین ارامفر خوب نمود یعنی از لحاظ علمی ضعیفه؟
-
elham maleki بد نبودن ولی خوب من با اقای موقاری راحت تر بودم
-
ولی خودم بهت موقاریو پیشنهاد میکنممحمدرضا موذنی نه تاملند مال کنکوری هاس
-
Mohammad Javad Mo Ja اهان نمیدونستم.ممنون که اطلاع دادید🙏به نظرتون اگر کسی کارگاه نکته و تست اقای موقاری رو دیده باشه این کارگاه براش مطلب جدید داره یا ن?
FaMi بله کارگاه و همچنین تورق و همچنین همایش تتا گیاهی اقای موقاری میتونه خیلی عالی باشه
-
elham maleki در زیست دهم گفته است:
من زیست دهم رو با استاد موقاری جلو رفتم حالا به نظر تون یه بارم کلشو با استاد ارتمفر ببینم؟
و در ضمن من خودم یازدهم قراره برم.دهم رو هم با استاد موقاری بستم ولی می خوام یه بار هم با استاد ارامفر دور کنم.ایا بکنم؟
و در ضمن یازدهم رو با کی جلو بدم.ارامفر یا موقاری؟
یه دوست دارم که قراره بره دهم اونم می پرسه با ارامفر جلو بره یا موقاری ؟
ممنون می سم هر کسی از این دو استفاده کرده نظر بده و به این سه سوالم جواب بده.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءelham maleki دوست عزیز پاسخ این سوال به شما بستگی داره که با کدوم استاد ارتباط میگیرین وگرنه همه استادان بسیار کامل و عالی تدریس میکنند. به نظر من شما تیکه ای از فیلم اموزشی مشاهده کنید و بعد تصمیم بگیرید که کدوم گزینه برای شما مناسب هست.
-
من زیست دهم رو با استاد موقاری جلو رفتم حالا به نظر تون یه بارم کلشو با استاد ارتمفر ببینم؟
و در ضمن من خودم یازدهم قراره برم.دهم رو هم با استاد موقاری بستم ولی می خوام یه بار هم با استاد ارامفر دور کنم.ایا بکنم؟
و در ضمن یازدهم رو با کی جلو بدم.ارامفر یا موقاری؟
یه دوست دارم که قراره بره دهم اونم می پرسه با ارامفر جلو بره یا موقاری ؟
ممنون می سم هر کسی از این دو استفاده کرده نظر بده و به این سه سوالم جواب بده.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءelham maleki با این تدریس مجازیا فصل 7 زیستو نخوندم
بخوام تدریسو ببینم کدومش بهتره؟
من 6 رو با موقاری خوندم خیلی کند حرکت میکنه نموداراشم حاشیه صفحه جا نمیشه باید برگه لای کتاب گذاشت:face_with_tears_of_joy: ولی در مجموع خوبه
اون استاد دیگه چجوریــه؟:face_with_raised_eyebrow: -
elham maleki با این تدریس مجازیا فصل 7 زیستو نخوندم
من 6 رو با موقاری خوندم خیلی کند حرکت میکنه نموداراشم حاشیه صفحه جا نمیشه باید برگه لای کتاب گذاشت:face_with_tears_of_joy: ولی در مجموع خوبه
اون استاد دیگه چجوریــه؟:face_with_raised_eyebrow:Im Ho3ein در زیست دهم گفته است:
اون استاد دیگه چجوریــه؟:face_with_raised_eyebrow:آقای ارامفر دهم رو تو ۱۵ جلسه در واقع ۱۸ ساعت تدریس کردن و برای اینکه فیلم یه فصل رو ببینین باید کل دهم رو دی وی دی اش رو بخرین که حدود ۵۰۰ هزار تومنه.من فقط اینش رو می دونم.
بقیه دوستان درباره ی استاد آرامتر صحبت کردن و می تونین ببینیم ولی ۹۰ درصد افراد از منقاری خودشون اومده
آقای ارامفر ولی به حاشیه نرفته و این خب خیلی خوبه. -
Im Ho3ein در زیست دهم گفته است:
اون استاد دیگه چجوریــه؟:face_with_raised_eyebrow:آقای ارامفر دهم رو تو ۱۵ جلسه در واقع ۱۸ ساعت تدریس کردن و برای اینکه فیلم یه فصل رو ببینین باید کل دهم رو دی وی دی اش رو بخرین که حدود ۵۰۰ هزار تومنه.من فقط اینش رو می دونم.
بقیه دوستان درباره ی استاد آرامتر صحبت کردن و می تونین ببینیم ولی ۹۰ درصد افراد از منقاری خودشون اومده
آقای ارامفر ولی به حاشیه نرفته و این خب خیلی خوبه.elham maleki اقای موقاری خیلیم عالیه
ایشون یکی از بهترین معلماییه که دیدم -
-
elham maleki اقای موقاری خیلیم عالیه
ایشون یکی از بهترین معلماییه که دیدمIm Ho3ein در زیست دهم گفته است:
elham maleki اقای موقاری خیلیم عالیه
ایشون یکی از بهترین معلماییه که دیدممنم چیزی نمی گم که .