حال بد این روزها وکنکور96
-
@Dr-fati در حال بد این روزها وکنکور96 گفته است:
رتبه 1زبان امسال میگفت من اصلا کلاس زبان نرفتم وساعت مطالعه موهم حساب نمیکردم فکر کن چقدر واضح داره دروغ میگه داداش من رتبه 89 شده بود میگه این ها همشون دروغ میگن باید بالای 12تا درس بخونی وگرنه نمیتونی موفق بشی
من مصاحبه ایشونو نخوندم ولی اینطور که شما نوشتی ،"ساعت مطالعه م رو حساب نکردم "معنیش این نیست که کم خوندما!
منتظرالمهدی در حال بد این روزها وکنکور96 گفته است:
@Dr-fati در حال بد این روزها وکنکور96 گفته است:
رتبه 1زبان امسال میگفت من اصلا کلاس زبان نرفتم وساعت مطالعه موهم حساب نمیکردم فکر کن چقدر واضح داره دروغ میگه داداش من رتبه 89 شده بود میگه این ها همشون دروغ میگن باید بالای 12تا درس بخونی وگرنه نمیتونی موفق بشی
من مصاحبه ایشونو نخوندم ولی اینطور که شما نوشتی ،"ساعت مطالعه م رو حساب نکردم "معنیش این نیست که کم خوندما!
من مصاحبه شونو همون روز اعلام نتایج ازTVدیدم خودش گفت من استرس میگرفتم اصلا ساعت مطالعه مو نمیدونم مگه میشه من 1ساعتم درس میخونم یادم میمونه بعد رتبه 1 کشور نمیدونه چقدر درس خونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا باز بقیه شون گفتن
-
@Dr-fati
الآن شما دقیقا حرف منم بد برداشت کردی :دی
من کی گفتم کم خوندن ؟
دکترجان راضیم ازت :دی
ول کن بابا اون بنده خداها رو...
بچسب به خودمون
ما چه کار کنیم ؟
فقط رمزش سخت کوشیه ؟ جزئیات دیگه اهمیت چندانی نداره؟ این عدم آمادگی قبلی ( سال های قبل و ماه های سپری شده ) تاثیر زیادی روش نداره ؟ -
کلا بچه ها اگه رفتارهای حتی جزئی خوبی رو مدنظر دارین که احساس میکنید تاثیر مثبتی دارن به اشتراک بذاریدشون .
اگه کسی حال داشت تاپیک دیگه ای بزنه پاشیم بریم اونجا ...
رفقا نت اومدنتو مدیریت کنین . منم اگه بخوام چنین کاری کنم ممکنه کمی پاسخ دادن به پست ها و اظهار لطف هاتون طول بکشه . پیشاپیش عذرخواهم.برای تاکید بیشتر دوباره میگم
نت اومدنتون رو مدیریت کنین
-
sata آره بیخیال معدل...با آلا پایتون رو قوی کنین...من پایم چنان تعریفی نداره...مثلا تو عربی 18 گرفتم ولی میدونم که عربی هیچی بلد نیستم...
فقط عشق است خدا همه چی رو برات ردیف میکنه
@سهندkonkor همه تو عربی این مشکل دارن دوست عزیز.من درصدم نهایتا شانسی20%میشد.ولی امسال فقط جمع بندی آقای ناصح زاده رو دیدم اولین آزمونم60%زدم.توصیه میکنم حتمابا کلاسای ایشون پیش برین
-
@سهندkonkor همه تو عربی این مشکل دارن دوست عزیز.من درصدم نهایتا شانسی20%میشد.ولی امسال فقط جمع بندی آقای ناصح زاده رو دیدم اولین آزمونم60%زدم.توصیه میکنم حتمابا کلاسای ایشون پیش برین
shaghayegh سلام خیلی ممنون دارم از کلاس هاشون استفاده میکنم!
-
@Dr-fati
من کی گفتم کم خوندن ؟
بچسب به خودمون
ما چه کار کنیم ؟
فقط رمزش سخت کوشیه ؟ جزئیات دیگه اهمیت چندانی نداره؟ این عدم آمادگی قبلی ( سال های قبل و ماه های سپری شده ) تاثیر زیادی روش نداره ؟منتظرالمهدی در حال بد این روزها وکنکور96 گفته است:
@Dr-fati
من کی گفتم کم خوندن ؟
بچسب به خودمون
ما چه کار کنیم ؟
فقط رمزش سخت کوشیه ؟ جزئیات دیگه اهمیت چندانی نداره؟ این عدم آمادگی قبلی ( سال های قبل و ماه های سپری شده ) تاثیر زیادی روش نداره ؟قربان شما بیخیال بابا اصلا از اولش من نباید چیزی می گفتم قصدی هم نداشتم از حرفام. موفق باشی دوست عزیز. بله باید نت اومدن محدود بشه وگرنه نمیشه روی درس تمرکز کرد ممنون از پیشنهادت
-
میشه لطف کنید به این تاپیک بیاید کمکم کنید
http://forum.alaatv.com/topic/2071/مهم-مشاوره-درباره-پشت-کنکور-موندن-و-فیلم-های-آلا -
سلام من میرم چهارم ریاضی وقتی امروز کارنامه ی بچه های کنکوری رو دیدم خیلی حالم بد شد واقعا حالم بده خیلی منتظر مشاوره های آلا بودم از اول تابستون میخوام بخونم میخوام پایه رو جمع کنم ولی یهناامیدی بدی دارم حس میکنم نمیتونم به زحمات خانوادم جواب درستی بدم نمره ی معدل نهایی هم فقط بخاطر امتحان فیزیک شدهیه چیزی حدود 17/5خیلی ناامیدم دارم دق میکنم دورهوشم کلا خط کشیدم کاش میشد یه هدف تازه یه هدف درست داشته باشم ... دارم نابود میشم من هیچی حالیم نیست طبق محاسباتی که کردم ماهرسال10 تا کتاب تقریبا میخونیم واگه فرض کنیم هرکدومشون 100صفحه داشتی باشه میشه3000صفحه واگه فکرکنیم برای هرکتابی هم یه کتاب کمکی 100صفحه ای باشه میشه 6000 صفحه برای هردرسی حدود 40 جلسه کم کم فیلم هست که میشه 1200جلسه واقعا مگه ماچقدروقت داریم آخه چرا ماباید اینهمه زجربکشیم چرا توروخدا کمکم کنید خیلی بده حالم دارم به این فکرمیکنم که اگه رتبم خوب نشد چجوری توی چشم دبیرام نگا کنم دیگه واقعا خستم ...فقط به مشاوره های مشاورین خوب آلا امید دارم
sata سلام من سال سومی است که کنکور دادم واحد مانده نگهداشته بودم که امسال خرداد قبول شدمومعافیت تحصیلی تا حداکثر 98/11/3 دارم وتا یک سال پس از فارغ تحصیلی که من خرداد فارغ التصیل شدم حا لا من از دوره شبانه بخونم کنکور 96 می توانم شرکت کنم تاریخ تولد74/11/3 سال 92 دیپلم گرفته ام
-
sata سلام من سال سومی است که کنکور دادم واحد مانده نگهداشته بودم که امسال خرداد قبول شدمومعافیت تحصیلی تا حداکثر 98/11/3 دارم وتا یک سال پس از فارغ تحصیلی که من خرداد فارغ التصیل شدم حا لا من از دوره شبانه بخونم کنکور 96 می توانم شرکت کنم تاریخ تولد74/11/3 سال 92 دیپلم گرفته ام
-
سلام من میرم چهارم ریاضی وقتی امروز کارنامه ی بچه های کنکوری رو دیدم خیلی حالم بد شد واقعا حالم بده خیلی منتظر مشاوره های آلا بودم از اول تابستون میخوام بخونم میخوام پایه رو جمع کنم ولی یهناامیدی بدی دارم حس میکنم نمیتونم به زحمات خانوادم جواب درستی بدم نمره ی معدل نهایی هم فقط بخاطر امتحان فیزیک شدهیه چیزی حدود 17/5خیلی ناامیدم دارم دق میکنم دورهوشم کلا خط کشیدم کاش میشد یه هدف تازه یه هدف درست داشته باشم ... دارم نابود میشم من هیچی حالیم نیست طبق محاسباتی که کردم ماهرسال10 تا کتاب تقریبا میخونیم واگه فرض کنیم هرکدومشون 100صفحه داشتی باشه میشه3000صفحه واگه فکرکنیم برای هرکتابی هم یه کتاب کمکی 100صفحه ای باشه میشه 6000 صفحه برای هردرسی حدود 40 جلسه کم کم فیلم هست که میشه 1200جلسه واقعا مگه ماچقدروقت داریم آخه چرا ماباید اینهمه زجربکشیم چرا توروخدا کمکم کنید خیلی بده حالم دارم به این فکرمیکنم که اگه رتبم خوب نشد چجوری توی چشم دبیرام نگا کنم دیگه واقعا خستم ...فقط به مشاوره های مشاورین خوب آلا امید دارم
sata قرار نیست با رتبه شرمنده دبیری بشی رتبه خوب اوردن مستلزم خیلی از شرایطه که باید ادم داشته باشه که تو ازالان داری انرژی منفی میزنی بخودت ک بد میاری همیشه حتی بد بخونی هم باید امید داشته باشی امید و پشتکار میتونه خیلی کمکت کنه تا حتی90کتابم بدن بخونی ایشالا ک بخودت بیایی و بهترین زمان بندی رو انجام بدی تا پیش معلمات هم رو سفید بشی