میرم یازدهم بیاید بگید چکار کنم
-
واسه شیمی چی؟؟
و واسه فیزیک یازدهم؟
Soheil Mo200 شیمی پویان نظر بستگی به خودت داره که هر چی استاد بگه بخوای بنویسی 100 برگ کافیه ولی تو 80 تا هم میشه جا کرد
فیزیک به نظرم سنگینه و 100 کف کف شه شاید 120 تا هم نیاز بشه (فیزیک استاد کازرانیان رو پیشنهاد میکنم) -
Soheil Mo200 شیمی پویان نظر بستگی به خودت داره که هر چی استاد بگه بخوای بنویسی 100 برگ کافیه ولی تو 80 تا هم میشه جا کرد
فیزیک به نظرم سنگینه و 100 کف کف شه شاید 120 تا هم نیاز بشه (فیزیک استاد کازرانیان رو پیشنهاد میکنم)Mohammad 2 ببخشید آقای کازرانیان فقط کارگاه تست دارن؟! یا تدریس نیز میکنند؟
-
راستی ریاضی یازدهم آلا کیفیت داره وتدریس خوب شده؟؟ یا نه؟
-
Mohammad 2 ببخشید آقای کازرانیان فقط کارگاه تست دارن؟! یا تدریس نیز میکنند؟
Soheil Mo200
برای یازدهم که دیدم.فقط کارگاه تست داشتن.و آقای داداشی تدریس رو انجام میدن. -
Soheil Mo200
برای یازدهم که دیدم.فقط کارگاه تست داشتن.و آقای داداشی تدریس رو انجام میدن.Hhh Hh ریاضی چه؟
-
Mohammad 2 ببخشید آقای کازرانیان فقط کارگاه تست دارن؟! یا تدریس نیز میکنند؟
Soheil Mo200 تدریس صفر تا صد:
https://alaatv.com/set/202
کلیپ 21 تا 44 رو ببینید جزوه نکته بنویسید
بعد هر مبحث کارگاه تست رو هم ببینید و نکته بنویسید ولی از اونجایی که فیزیک یازدهم سنگینه پیشنهاد میکنم حتما خودتون تست فراوون بزنید و نکات تست ها رو هم وارد جزوه کنید که قشنگ یازدهم رو با یه دفتر صد برگ تا آخر سال جمع کنید
کارگاه: https://alaatv.com/set/725 -
راستی ریاضی یازدهم آلا کیفیت داره وتدریس خوب شده؟؟ یا نه؟
Soheil Mo200 ریاضی یازدهم استاد صدری برای امتحان های کلاسی خوبه فقط
مبحثی نگاه کنید از استاد امینی راد یا ثابتی اگه وقت دارید البته -
مبحثی نگاه کنید از استاد امینی راد یا ثابتی اگه وقت دارید البتهMohammad 2
ی سوال: نظرتون درباره همایش اقای شامیزاده چیه؟ -
مبحثی نگاه کنید از استاد امینی راد یا ثابتی اگه وقت دارید البتهMohammad 2 اوکی
-
Mohammad 2
ی سوال: نظرتون درباره همایش اقای شامیزاده چیه؟Hhh Hh استاد شامیزاده برای ریاضی بچه های ریاضی هست درسته؟
من آنچنان آشنایی ندارم با ایشون چون برای تجربی زیاد مطالب نگذاشتن ولی اگه استاد شامیزاده همونی که تو ذهنم باشه بچه ها گفتن خوبه ولی یکم تعداد کلیپ هاش زیاده و باید وقت بذارید خوب -
Soheil Mo200 تدریس صفر تا صد:
https://alaatv.com/set/202
کلیپ 21 تا 44 رو ببینید جزوه نکته بنویسید
بعد هر مبحث کارگاه تست رو هم ببینید و نکته بنویسید ولی از اونجایی که فیزیک یازدهم سنگینه پیشنهاد میکنم حتما خودتون تست فراوون بزنید و نکات تست ها رو هم وارد جزوه کنید که قشنگ یازدهم رو با یه دفتر صد برگ تا آخر سال جمع کنید
کارگاه: https://alaatv.com/set/725این پست پاک شده! -
Hhh Hh استاد شامیزاده برای ریاضی بچه های ریاضی هست درسته؟
من آنچنان آشنایی ندارم با ایشون چون برای تجربی زیاد مطالب نگذاشتن ولی اگه استاد شامیزاده همونی که تو ذهنم باشه بچه ها گفتن خوبه ولی یکم تعداد کلیپ هاش زیاده و باید وقت بذارید خوبMohammad 2
خیلی ممنون -
این پست پاک شده!
Soheil Mo200
بنظر من یازدهم سخت تر بود.البته مشکلاتی (کرونا)که در پایان سال پیش اومد هم تاثیرگذار بود. -
ممنون بابت تمام راهنمایی ها تون
موفق باشید
-
این پست پاک شده!
Soheil Mo200 فیزیک یازدهم یازدهم یازدهم
نترس البته بعد از اینکه کامل یاد گرفتی میای میگی وای چقد آسون بود اینقد ترسیدم
دهم که آب خوردن بود برای شما هم که کلی حذف کردن راحت ترم شده بود ولی یازدهم یادت باشه خیلی تست بزن هر تیپ تستی رو کار کن و فصل دو رو مفهومی یاد بگیر خیلی از بچه ها رو میشناختم که به دلیل اصولی یاد نگرفتن این فصل شاکی بودن که چرا اینقدر سخته
من به قدری این فصل سنگین بود واسم که نزدیک 150 سوال تو جزوه نوشتم (معمولا تو جزوه ام برای هر فصل 50، 60 تا سوال خوب مینویسم که نکات تستی یادم بمونه ولی این فصل و فصل 3 دوازدهم به قدری سنگین -نه سخت- بود که حدود 150 تست جون دار نوشتم)
به نظر من کلا درس های یازدهم روی هم از دهم و هم دوازدهم سخت تره خوب بخون -
Mohammad 2
خیلی ممنون -
واسه زیست یازدهم که جزوه نکته بنویسم دفتر چند برگ لازمه؟؟ واسه این میپرسم چون به نظم خیلی حساسم
Soheil Mo200 در میرم یازدهم بیاید بگید چکار کنم گفته است:
واسه زیست یازدهم که جزوه نکته بنویسم دفتر چند برگ لازمه؟؟ واسه این میپرسم چون به نظم خیلی حساسم
یه کلاسور بگیر واسه چار تا درس اختصاصی
-
Soheil Mo200 در میرم یازدهم بیاید بگید چکار کنم گفته است:
من فعلا فصل یکش رو نوشتم ۳۳برگه شد البته من کمی درشت مینویسم
-
Soheil Mo200 منم که ورودی یازدهم از فیزیک استاد داداشی ریاضی استاد ثابتی زیست استاد موقاری شیمی استاد پویان نظر و عربی استاد ناصح زاده استفاده کردم
-
Soheil Mo200 منم که ورودی یازدهم از فیزیک استاد داداشی ریاضی استاد ثابتی زیست استاد موقاری شیمی استاد پویان نظر و عربی استاد ناصح زاده استفاده کردم
Mono ببخشید خوب بودن ؟؟ بعد ریاضی آقای صدری چطورع؟؟