ص یا غ ایمنی/گفتار۲
-
1)عبور نوتروفیل از سیاهرگ باب کبدی میتواند نشانه بیماری در بافت اطراف کبد باشد.
۲)عبور ائوزینوفیل از مویرگ میتواند موجب آزاد شدن دانه هایش بر لارو انگل شود. -
۱)درسته
۲)درسته
به نظر من هر دو جمله صحیح هست به خاطر اون کلمه ی "میتواند" که ذکر کرده -
۲)عبور ائوزینوفیل از مویرگ میتواند موجب آزاد شدن دانه هایش بر لارو انگل شود.صائمه رنود هر دو جمله درسته !!!
-
۱)درسته
۲)درسته
به نظر من هر دو جمله صحیح هست به خاطر اون کلمه ی "میتواند" که ذکر کردهدریا دریایی جمله اولی غلط نیس؟چون مگه گلبول های سفید از مویرگ های خونی عبور نمیکردند؟
-
دریا دریایی جمله اولی غلط نیس؟چون مگه گلبول های سفید از مویرگ های خونی عبور نمیکردند؟
@Sahar-tuo نفهمیدم چرا غلط در نظر گرفتید
یکم واضح تر منظورتون رو بگید -
@Sahar-tuo نفهمیدم چرا غلط در نظر گرفتید
یکم واضح تر منظورتون رو بگیددریا دریایی منظورم اینه که مگه نمیگیم گلبول های سفید با پدیده دیاپدز میتونن جابه جا شن ؟دیاپدز هم ینی عبور از مویرگ خونی خب پس الان اینجا سیاهرگ اورده نباید اشتباه باشه؟
-
دریا دریایی منظورم اینه که مگه نمیگیم گلبول های سفید با پدیده دیاپدز میتونن جابه جا شن ؟دیاپدز هم ینی عبور از مویرگ خونی خب پس الان اینجا سیاهرگ اورده نباید اشتباه باشه؟
@Sahar-tuo
تو سوال گفته عبور نوتروفیل نگفته دیاپدز نوتروفیل کهمن این عبور رو به معنی دیاپدز نگرفتم چون اگه دیاپدز بود باید یه جوری میفهموند.من به معنای رد شدن عادی گرفتمش
-
@Sahar-tuo
تو سوال گفته عبور نوتروفیل نگفته دیاپدز نوتروفیل کهمن این عبور رو به معنی دیاپدز نگرفتم چون اگه دیاپدز بود باید یه جوری میفهموند.من به معنای رد شدن عادی گرفتمش
دریا دریایی صحیح ینی اینطور نیس که فقط با پدیده دیاپدز عبور کنند؟
-
دریا دریایی منظورم اینه که مگه نمیگیم گلبول های سفید با پدیده دیاپدز میتونن جابه جا شن ؟دیاپدز هم ینی عبور از مویرگ خونی خب پس الان اینجا سیاهرگ اورده نباید اشتباه باشه؟
@Sahar-tuo سیاهرگ کبدی داخل کبد به مویرگ هایی تقسیم میشع اگه تست درست در نظرش گرفته مسلما مد نظرش مویرگ هاش بوده!!!بااین حال اگه غلط در نظر گرفته کاملا حق باشماست چون دیاپدز رو از مویرگ خونی داریم فقط
-
دریا دریایی صحیح ینی اینطور نیس که فقط با پدیده دیاپدز عبور کنند؟
@Sahar-tuo
ببینید من منظور تست از عبور رو رد شدن از طول گرفتم نه اینکه بخواد از عرض بگذره و دیاپدز کنه
متوجه شدید چی شد؟ -
@Sahar-tuo
ببینید من منظور تست از عبور رو رد شدن از طول گرفتم نه اینکه بخواد از عرض بگذره و دیاپدز کنه
متوجه شدید چی شد؟دریا دریایی اهان صحیح بله متوجه شدم خب میتونستیم از عرض هم بگیریم که خب میتونست دیاپدز باشه نمیشد؟
-
دریا دریایی اهان صحیح بله متوجه شدم خب میتونستیم از عرض هم بگیریم که خب میتونست دیاپدز باشه نمیشد؟
@Sahar-tuo در ص یا غ ایمنی/گفتار۲ گفته است:
دریا دریایی اهان صحیح بله متوجه شدم خب میتونستیم از عرض هم بگیریم که خب میتونست دیاپدز باشه نمیشد؟
اگه دیاپدز باشه اره حرف تون کاملا منطقیه
-
@Sahar-tuo سیاهرگ کبدی داخل کبد به مویرگ هایی تقسیم میشع اگه تست درست در نظرش گرفته مسلما مد نظرش مویرگ هاش بوده!!!بااین حال اگه غلط در نظر گرفته کاملا حق باشماست چون دیاپدز رو از مویرگ خونی داریم فقط
Mahan Xodayi بله دقیقا هم میتونه از طرفی درست باشه هم غلط
-
@Sahar-tuo
میدونید من گفتم اگه دیاپدز باشه باید اینجوری میگفت:
عبور نوتروفیل از عرض دیواره ی سیاهرگ......سر همین گفتم احتمالا دیاپدز نیست
-
@Sahar-tuo
میدونید من گفتم اگه دیاپدز باشه باید اینجوری میگفت:
عبور نوتروفیل از عرض دیواره ی سیاهرگ......سر همین گفتم احتمالا دیاپدز نیست
دریا دریایی بله از طرفی هم میتونیم نتیجه بگیریم چون بیماری گفته و عامل بیماری زا وارد بدن شده دیاپدز کرده و اومده به اون محل که خب بخوایم اینطوری درنظر بگیریم اشتباه میشه و عین شما بخوایم در نظر بگیریم درست...
-
دریا دریایی بله از طرفی هم میتونیم نتیجه بگیریم چون بیماری گفته و عامل بیماری زا وارد بدن شده دیاپدز کرده و اومده به اون محل که خب بخوایم اینطوری درنظر بگیریم اشتباه میشه و عین شما بخوایم در نظر بگیریم درست...
@Sahar-tuo در ص یا غ ایمنی/گفتار۲ گفته است:
بله از این جهت هم میشه برسیش کرد
-
۲)عبور ائوزینوفیل از مویرگ میتواند موجب آزاد شدن دانه هایش بر لارو انگل شود.صائمه رنود
جواب پاسخ نامه رو میشه بزارید
باید ببینیم طرز فکر طراح چی بوده ؟ -
صائمه رنود
جواب پاسخ نامه رو میشه بزارید
باید ببینیم طرز فکر طراح چی بوده ؟دریا دریایی
پاسخنامه برای اولی گفته:غلطه چون نوتروفیل نمیتونه از سیاهرگ بگذره و فقط از مویرگ خونی میگذره.
برای دومی گفته:میتواند درست باشد.شکل کتاب. -
دریا دریایی
پاسخنامه برای اولی گفته:غلطه چون نوتروفیل نمیتونه از سیاهرگ بگذره و فقط از مویرگ خونی میگذره.
برای دومی گفته:میتواند درست باشد.شکل کتاب.صائمه رنود
اوکی پس طراح منظورش دیاپدز بوده
خوب اگه این طور باشه @Sahar-tuo حرف شما کاملا درسته:)