سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
Mr-President در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید یه سوال: بنظرتون سرعت خیلی کند نیست ؟!!!!! ما هرهفته یه مبحث ریاضی باید جمع کنیم درحالی که هر هفته فقط یه جلسه از یه مبحث میاد ک این خیلی کنده !کاش توی یک هفته حداقل 3- 4 جلسه میذاشتین
هفته ای ی مبحث؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان اینقد پافشاری نکنید من از روزی که اولین جلسه رو گذاشتن هر وز پیگیری میکردم واسه قسمت های بعدی اما کسی گوشش بدهکار نبود هر هفته یه قسمت خخخخخ اینطوری تا کنکور 96 که چه عرض کنم تا کنکور 1403 او نطرفا شاید تموم بشه سرعتمون سرعت باد استادمون امینی راد در پناه حق گفتم اگه کسی دلش به این فیلما خوش کردهنتیجه نمیگیره یه فکری واسه خودش کنه
-
alireza7702 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان اینقد پافشاری نکنید من از روزی که اولین جلسه رو گذاشتن هر وز پیگیری میکردم واسه قسمت های بعدی اما کسی گوشش بدهکار نبود هر هفته یه قسمت خخخخخ اینطوری تا کنکور 96 که چه عرض کنم تا کنکور 1403 او نطرفا شاید تموم بشه سرعتمون سرعت باد استادمون امینی راد در پناه حق گفتم اگه کسی دلش به این فیلما خوش کردهنتیجه نمیگیره یه فکری واسه خودش کنه
دوست عزیز خیلیها سالهای قبل استفاده کردن نتیجه هم گرفتن
الان هم با تدریس فوق العاده اساتید داریم پیش میریم
حالا شما نمیخواین استفاده کنید برین تو خونه بشینید و به فکر خودتون باشید -
ممنون بابت تدريس عاليتون استاد، خداقوت، يه سوال اينجا كله رياضي كنكور تجربي تدريس ميشه، از آمار و هندسه و ...
-
HaDs در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ممنون بابت تدريس عاليتون استاد، خداقوت، يه سوال اينجا كله رياضي كنكور تجربي تدريس ميشه، از آمار و هندسه و ...
اره صفر تا 100
-
یه سوال خیلی مهم.....میخوام برناممو طبق اون بچینم...بچه ها استاد امینی آمارو هندسه رو تدریس میکنن???
آخه تدریسشوووون عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالیه -
@dr.yassi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه سوال خیلی مهم.....میخوام برناممو طبق اون بچینم...بچه ها استاد امینی آمارو هندسه رو تدریس میکنن???
آخه تدریسشوووون عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالیهبله : )
-
من تا الان مثلثاتشونو ديدم بعد از چند سال با روششون تونستم كله فرمولايه مثلثاتو يادبگيرم و حفظ كنم خدا خيرشون بده، تدريسشون عاليه،
-
DR.PeRshIA ممنون از پاسختون، خداروشكر خيالم راحت شد
-
#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 29 - دامنه ی تابع
آقای #امینی رادhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5641
@alaa_sanatisharif
آلا
تابع (قسمت دوازدهم) - دامنهی تابع(قسمت 1)
در این قسمت مفهوم دامنه ی تابع و مدل هایی که از سال سوم داشتید براتون مرور خواهد شد. -
-
امیرعباس66 دوست من من نمیگم کلاس ها بده یا خدای نکرده استاد بد درس میدن شما یه لحظه فکر کنین الان 4 ماهه این کلاس ها شروع شده چن تا مبحث تموم شده؟؟؟ هنوز مبحث هایی مثل حد مشتق هندسه مختصاتی خوده هندسه و........... مونده که فک کنم تا عید تموم نشه >>>>>>>>>>>>من منظورم اینه که تموم نمیشه یا خیلی دور تموم میشه بیاید یکم منطقی باشیم
-
-
mohammadhassan در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من میترسم از روزی که این دشمنا کاری کنن که الا به کارش ادامه نده !
-
مارال در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من میترسم از روزی که این دشمنا کاری کنن که الا به کارش ادامه نده !
این حقه که آخرش پیروز میشه، کل دنیا هم جمع شن نمیتونن.
-
mohammadhassan سلام
ادرس کانالشونو لطف میکنید؟ -
sahba در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan سلام
ادرس کانالشونو لطف میکنید؟سلام، بفرمایید:
https://telegram.me/ketabsandewich -
mohammadhassan خیلی ممنونم
-
sahba در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan خیلی ممنونم
خواهش میکنم.