سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
توابع و معادلات >>>>>>حاضر مثلثات >>>>>>>> حاضر احتمال> حاضر انالیز و جایگشت>.>>> حاضر حد غایب مشتق غایب هندسه غایب کاربرد مشتق غایب مقاطع مخروطی غایب انتگرال غایب دنباله غایب لگاریتم غایب خخخخخخخخخخ تاریخ 95/10/8 فقط تو کانال تلگرام باید ببینیم فیزیک >>>طلوعی شیمی>>>>>>>>>اقاجانی بازم دمتون گرم این دوتا رو سریع میزارید
-
سلام خسته نباشید لطف کنید سرعت ریاضی رو یکم ببرید بالا چند روزه هیچ فیلمی از ریاضی نیومده رو سایت
-
سلام سرعت ریاضی خیلی پایینه بخدا ! لطفا لطفا و لطفا سرعت بیشتر کنید اینطوری که آلا پیش میره تا بعد کنکورم بعضی درساشو نمیتونه برسونه ( باتشکر از همه اونایی که قصد دارن بگن :چی میگی تو؟! آلا رایگانه وهیچ مسئولیتی در قبال اتمام شدن یانشدن و... نداره ولی اینطوری ما کنکوری های 96 نمیتونیم یه برنامه منسجم داشته باشیم وهی مجبوریم تغییر بدیم که این به نفعمون نیست ) مرسی از مدیران آلا و مرسی از انتقاد پذیری آلا . یاحق
-
این پست پاک شده!
-
Mr-President در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام سرعت ریاضی خیلی پایینه بخدا ! لطفا لطفا و لطفا سرعت بیشتر کنید اینطوری که آلا پیش میره تا بعد کنکورم بعضی درساشو نمیتونه برسونه ( باتشکر از همه اونایی که قصد دارن بگن :چی میگی تو؟! آلا رایگانه وهیچ مسئولیتی در قبال اتمام شدن یانشدن و... نداره ولی اینطوری ما کنکوری های 96 نمیتونیم یه برنامه منسجم داشته باشیم وهی مجبوریم تغییر بدیم که این به نفعمون نیست ) مرسی از مدیران آلا و مرسی از انتقاد پذیری آلا . یاحق
در کانال اقای امینی راد بود
دوستان آلايي سلام
خيلي ممنون از اين همه انرژي مثبتتون
خيلي ها نگران هستند كه من رياضي رو تا عيد تمام ميكنم يا نه
عزيزان من و گروه آلاء شبانه روز داريم كار ميكنيم تا برسه و ميرسه ان شاء الله
من براي هر كليپ شما عزيزان حدود ٣ ساعت وقت ميزارم تا كامل و جامع و دقيق با مثال هاي جوندار رو اماده كنم
درسته آلاء رايگانه اما همه دبيران دارن بهترين كارشون رو ارايه ميدن تا شما يه سر و گردن از بقيه بچه ها بالاتر باشين
خلاصه با تمام قدرت داريم پيش ميريم
استديو شماره ٢ به لطف خدا آماده شده
منتظر باشين يه طوفان آلايي در راهه
التماس دعا -
پویا در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Mr-President در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
در کانال اقای امینی راد بود
دوستان آلايي سلام
خيلي ممنون از اين همه انرژي مثبتتون
خيلي ها نگران هستند كه من رياضي رو تا عيد تمام ميكنم يا نه
عزيزان من و گروه آلاء شبانه روز داريم كار ميكنيم تا برسه و ميرسه ان شاء الله
من براي هر كليپ شما عزيزان حدود ٣ ساعت وقت ميزارم تا كامل و جامع و دقيق با مثال هاي جوندار رو اماده كنم
درسته آلاء رايگانه اما همه دبيران دارن بهترين كارشون رو ارايه ميدن تا شما يه سر و گردن از بقيه بچه ها بالاتر باشين
خلاصه با تمام قدرت داريم پيش ميريم
استديو شماره ٢ به لطف خدا آماده شده
منتظر باشين يه طوفان آلايي در راهه
التماس دعااشاالله
-
Dr.Saraaa در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مارال در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تابع الان تموم شده خدا بخواد یا هنوز مونده؟
ن..هنوز موونده
اخ چرا خوب من گفتم الان حد استاد شروع کرده
زیاد مونده سارا جون -
تدریس آقای امینی عالیه
مرسی -
دوستان عزيز آلايي عصر آدينتون بخير و شادي
كليپ جديد آمار از فردا بالا مياد
سعي شده كاري متفاوت ودرجه١ ارايه بشه
بهترين تدريس هاي آمار از ديد من حدود ٣ جلسه بوده اما تا الان حدود ٨ جلسه براتون ضبط شده
ببينيد و لذت تدريس مفهمومي رو ببريد از هر ٣ گروه رياضي و تجربي و انساني براتون سوال حل كردم
تو اين چند سال سوالات جوندار خفني مطرح شده كه با روش هاي من به راحتي حل ميشه -
پویا در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان عزيز آلايي عصر آدينتون بخير و شادي
كليپ جديد آمار از فردا بالا مياد
سعي شده كاري متفاوت ودرجه١ ارايه بشه
بهترين تدريس هاي آمار از ديد من حدود ٣ جلسه بوده اما تا الان حدود ٨ جلسه براتون ضبط شده
ببينيد و لذت تدريس مفهمومي رو ببريد از هر ٣ گروه رياضي و تجربي و انساني براتون سوال حل كردم
تو اين چند سال سوالات جوندار خفني مطرح شده كه با روش هاي من به راحتي حل ميشهداشتم امار میذاشتم کنارا
ولی خیلی ممنون
کاش مشتق شروع شه هر چه زودتر -
ممنون از استاد امینی راد عزیز که تابع رو خیلی قشنگ و کامل تدریس کردند
سپاس -
امکان داره فیلما رو حذف کنید!؟ینی ورشون دارین!؟چون دانلود کردن همشون کلی نت میخواد
-
[Forwarded from آموزش مجازی آلاء (Alaa SanatiSharif)]
#آمار_مدلسازی جلسه 1
آقای #امینی راد
#انسانی #ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/20/26/5697
@alaa_sanatisharif
-
@مهدی-پژم در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
امکان داره فیلما رو حذف کنید!؟ینی ورشون دارین!؟چون دانلود کردن همشون کلی نت میخواد
خب دانلود نکن:)))
-
سلام. فیلمای امار رو از کجا می تونیم دانلود کنیم؟
-
fatima rajaee در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. فیلمای امار رو از کجا می تونیم دانلود کنیم؟
-
چون شما نت ندارین دلیل نمیشه بقیه هم نداشته باشن،
چه آدمایی پیدا میشه ها -
W.White در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چون شما نت ندارین دلیل نمیشه بقیه هم نداشته باشن،
چه آدمایی پیدا میشه هامیگن چون نمیشه همه رو با هم دانلود کنیم ، لطفا فیلمارو یه وقت ورندارین فک کنم منظورشون این بوده!