Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
Masood1139
قسمت 6 مثلثات (حل 10 سال کنکور)،
بعد از پیش زمینه ای که برای حل تست اول توضیح میده! -
استاد کی مشتق و کاربرد مشتق و تدریس میکنین؟؟
-
piroz خب ببین X رو خوده سوال داده که باید بین صفر و یک باشه و از طرفی اون کمان جلوی کسینوس رو کلش رو گرفتیم تتا حالا ما میخایم کل اون تتا رو بین -1تا+1 قرار بدیم از چیزی که خوده مسله بهمون داده یعنی 1>ایکس>-1
شروع میکنم و اونو تبدیل میکنیم به عبارت کمان کسینوس و از طرفی کمان کسینوس رو تتا در نظر گرفته بودیم و پس به جاش میزاریم تتا -
@ادمین سرعت متوسط ریاضی خیلی کمه دریاب
-
Masood1139 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ادمین سرعت متوسط ریاضی خیلی کمه دریاب
@دانش-آموزان-آلاء سرعت متوسط روبه صفرریزمباحث رادریابید
-
فااطمه این ریز مباحث کاربردش چیه دقیقا؟؟
والا ما که به همین توضیح مختصر هم قانع ایم تا بخوای ریز مباحث رو بخونی ، فیلم رو دیدی چه کاریه اخه۱-ببینید ریز مباحث حکم سند فیلمو داره به تعبیر من مثلا شمادنبال یه قسمتی ازفیلم هستی وزمان کمی هم دراختیارت وازطرفی به فیلم هم نیاز داری اگه فیلم هاریز مباحث نداشته باشه وشماهم مثلایه ذهنیتی ازفیلم هاداشته باشی کم کم چنددقیقه باید براش زمان بزارید گاهی اوقاتم نمیتونی فیلم مورد نظرو پیداکنی. این یه موردش وهدف اصلیش
۲-ویه نکته مهم تر بنظرم ریز مباحث دردرسایی مثل زیست معارف شیمی برای دوران جمع بندی درحکم یه خلاصه مطلبه که میتونی مطالب گذشته رو توذهنت مرور کنی البته این نظرمن بود شاید دوستان نظر دیگه داشته باشند.
۳-درصورتیکه فیلم ها ریز مباحث نداشته باشند فیلم بردارعزیز باید لطف کنند واززمان فیلم هابزارن برای نوشتن که خیلی وقت میبره ودرکارشون تاخیر ایجادمیشه . -
فااطمه این روند که شما توضیح دادین روند "غیر منطقی" هست و من با این نظر مخالفم
روند یه کنکوری اگه بخاد نتیجه بگیره باید اینگونه باشه
1-فیلم ها رو به طور کامل نگاه کنه و در حین تماشا نکات رو برای خودش نت برداری کنه "واسه دوران جمع بندیش"
2-به هیچ عنوان جزو وظایف فیلم بردار نوشتن ریز مطلب نیست شما اگه دقت کرده باشید اکثر اساتید عزیز ابتدای فیلم مباحثی که قراره تا اخر فیلم تدریس بشه رو اعلام میکنن و بنظرم برای توضیح در مورد فیلم همین قسمت کافیه.
البته این هم نظر من بود در مورد درست یا نادرست بودنش ادعایی ندارم -
نظر من بود در مورد درست یا نادرست بودنش ادعایی ندارم
فااطمه این روند که شما توضیح دادین روند "غیر منطقی" هست و من با این نظر مخالفم
روند یه کنکوری اگه بخاد نتیجه بگیره باید اینگونه باشه
1-فیلم ها رو به طور کامل نگاه کنه و در حین تماشا نکات رو برای خودش نت برداری کنه "واسه دوران جمع بندیش"
2-به هیچ عنوان جزو وظایف فیلم بردار نوشتن ریز مطلب نیست شما اگه دقت کرده باشید اکثر اساتید عزیز ابتدای فیلم مباحثی که قراره تا اخر فیلم تدریس بشه رو اعلام میکنن و بنظرم برای توضیح در مورد فیلم همین قسمت کافیه.
البته این هم نظر من بود در مورد درست یا نادرست بودنش ادعایی ندارماین نظر شماست وخیلی هم قابل احترامه .
منم نظرم وهدف اصلی رو براتون نوشتم هرطور که شمامایل باشید ولی نوشتن ریز مباحث ازاهداف مهم سایت هست . -
;کاش سرعت ریاضی هم مث فیزیک بشه ......
اگه بشه من دیگه غم ندارم ..
اما بعدش دلم میخواد بگم ...واقعن دست الا و تیمش درد نکنه
شما هم سواد عمومی جامعه رو زیاد میکنین
هم فکر ها رو روشن میکنین
هم زندگی اینده ی خیلی ها رو عوض میکنین
خدا هم به ما کمک کنه
که روزی که دستمون رفت تو جیب خودمون
برگردیم و کمک های شما رو جبران کنیم
هم تو کار خیر شما سهمی داشته باشیم
که حداقل فردای قیامت حرفی داشته باشیم به خدا بزنیم
من بی صبرانه منتظر همچین روزیم -
استاد تدریستون عااااالیه.... اجرت با آقا امام حسین....
استاد میشه آمار رو هم تدریس کنید.ممنون میشم. -
Poorya Masumi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد تدریستون عااااالیه.... اجرت با آقا امام حسین....
استاد میشه آمار رو هم تدریس کنید.ممنون میشم.امار که تازه تموم شدش
-
سلاماین ریاضی مشتق و حدو انتگرال و ماتریس و اینا رو کی تدریس میکنن استاد ما منتظریم ممنون خسته نباشید
-
میگم بچه ها فکر نمیکنم این ریاضی امسال به درد ما کنکوری ها بخوره
ایا این گونه نیست؟؟؟
چه پیشنهادی دارید؟؟ -
کلاسای امارعالین ممنون استاد