Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
@ببین قسمت اول سوال اونجا که گفته تاس کمتر از 3 بیاید حرفی از سکه نزده ینی میتونه هم رو بیاد و هم پشت پس مثلا وقتی تاس عدد یک بیاد سکه دو حالت داره یکی رو و یکی پشت و وقتی تاس دو بیاد باز سکه دو حالت داره رو و پشت
تا اینجا قسمت اولمون شد 4 حالت
قسمت دوم سوال گفته سکه رو نیاید یعنی اینکه پشت بیاد خب حالا وقتی سکه پشت بیا صحبتی از تاس نیست یعنی اینجا ما 6 تا حالت دارم (سکه پشت،تاس عدد1 //سکه پشت،تاس عدد دو //سکه پشت تاس عدد سه و...)
کلا چندتا حالت شد؟ 10 تا حالت که دو حالت تکراریه یعنی اینکه سکه پشت باشه و عدد تاس 1 و سکه پشت باشه و عدد تاس 2 این دو حالت در هر دو قسمت سوال تکرار شده پس نمیشه حالت جدید و بایستی تکرارشو حذف کنیم
10 حالت دو حالتشم کم بشه میشه 8 حالت
موفق و پایدار باشید -
متشکرم از شما دوست عزیز
-
m.d میتونی به عنوان جزوه از کتاب خیلی سبز استفاده کنی ، هم درسنامش مکمل توضیحات استاد هست ، هم اینکه مثال هایی که آورده تقریبا شباهت داره به مثال های جناب امینی و حتی مباحث رو خیلی بیشتر باز کرده اما ساده و قابل درک ، مهر و ماه هم کتاب خیلی خوبی امسال زده ، فقط تنها ایرادی که میشه به هردوتاشون گرفت یعنی چه کتاب خیلی سبز و چه مهر و ماه ، خیلی حجمشون زیاده ، موفق باشی
-
Afsoon Khorasani سلام ، اول از همه باید فاکتور قضاوت خیلی ها رو بدونین شما ، یعنی تجربه ی دیگران رو تجربه خودتون قرار ندید ، کتاب ریاضی جامع مهر و ماه خیلی قشنگ توضیح داده و توضیحاتش قابل درک هست فقط یه حجم سنگین داره که تو مدت زمان و بازه زمانی الان کنکور ممکنه نگنجه و این ممکنه دلیل گفته هایی باشه که در موردش شنیدین اما اگر بخواین از صفر شروع کنین واسه کنکور ۹۶ دوتا کتاب ریاضی عالی هستن ، یکی همون مهروماه که دارید با حجم بالا و یکی هم کتاب ریاضی جامع کنکور تجربی خیلی سبز با حجم کمتر نسبت به مهر و ماه که خیلی توضیحات عالی داره ، یعنی هم درسنامه قوی و هم مثال ها و تست های خوب ، فیلم آموزشی هم استاد امینی دانلود کن که عالیه
-
اگر دوستای گل آلایی دوست داشته باشن و بخوان ، واسه اینکه بتونن انتخاب کنن که چه کتابی تهیه کنن یعنی مهر و ماه و یا خیلی سبز ، میتونم درسنامه چند مبحث از هر دو کتاب رو واستون بذارم همراه مثال های آموزشی اون ها ، تا بتونین بهتر و راحت تر تصمیم بگیرید ، البته توصیه میکنم اول فیلم های آموزشی استاد امینی رو ببینید و بعد برین درسنامه ها رو بخونین ، اون وقت خیلی شیک و قشنگ متوجه میشین ریاضی ترسی نداره ، با تشکر فراوان از آلا
-
سلام دوستان
من هم کتاب مهروماه هم خیلی سبز و هم ریاضی با طعم پزشکی رو دارم ولی خیلی سبز از همه لحاظ چه درسنامه و چه تست از همه سر تره و بالا تره شک نکنید. -
در اینجا ما بی صبرانه منتظر مشتق توابع هستیم
دم آلا و استاد امینی گرمه گرم:) -
سلاااام خداقوت ....آقای امینی عاااااالی هستن....ولی نمیدونم چرا مبحث مثلثاتو اینقد گذرا درس دادن....کاش همه تستای مثلثات کنکورو حل میکردین(مثل احتمال)...آخه مثلثات خیلی مشکله...بچه ها من باتوضیحات استاد نتونستم خوب تست بزنم یه راهکاربدین خواهش میکنم
-
M.an در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 3 مثلثات
ممنون از ادمین !!! که اضافه نکرد پست خودش رو
اضافه شد
-
طبق گقته استاد مباحث بعدی: لگاریتم،تصاعد؛حد،مشتق و کاربرد مشتق،انتگرال و اگه هم رسیدن هندسه!به ترتیب بودن
-
alireza_ysf75 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
M.an در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 3 مثلثات
ممنون از ادمین !!! که اضافه نکرد پست خودش رو
اضافه شد
ممنون
-
سلام. اقای امینی راد از هندسه مختصاتی اسمی نبردن. یعنی این مبحثو تدریس نمی کنن؟
-
@Dr.Bernosi عه اخ جون من لگاریتمو خوب متوجه نشدم
البته فک نکنم تا انتگرال برسیم چون خود مشتق و کاربرد یه دنیاس و خ وقت میخواد -
fatima rajaee در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. اقای امینی راد از هندسه مختصاتی اسمی نبردن. یعنی این مبحثو تدریس نمی کنن؟
احتمالا یادشون رفته!اخه خداییش مقاطع خیلی سنگینه :|
-
@dr.yassi باید خودت روش وقت بزاری و تست کار کنی در ضمن اگه جزوه نوشتی حتما بازم بخونش
-
یه سوال اقای حسینی فرد چرا انتگرالو تدریس کردن!؟؟اصلا چرا اقای حسینی فرد!؟؟
-
@Dr.Bernosi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
طبق گقته استاد مباحث بعدی: لگاریتم،تصاعد؛حد،مشتق و کاربرد مشتق،انتگرال و اگه هم رسیدن هندسه!به ترتیب بودن
وای مرسی که گفتی
خیلی نیاز داشتم بدونم استاد قرار چه برنامه ای داشته باشن -
مبحث دنباله های ریاضی عمومی تدریس نشده؟؟؟