Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
rezamoaser
نه باوااااااااااااا ...نع در این حد
تا آخر فروردین ریاضی رو بستیم -
با سلام خدمت استاد گلم.استادخواهش میکنم تاقبل ازفروردین ماه کلیپ محاسبات رو برامون ضبط کنید چون هم تو خود ریاضی وهم تو فیزیک و به خصوص توی شیمی کاربرد داره.تکین وحرف ندارین بخدا.
-
سلام این استاد فوق العاده هم بالاتره... کاش به جای این موسسه های پولکی، الا رو توی تلویزیون تبلیغ کنند خیلی ها نمیشناسن الا رو....
وقتی استاد امینی تدریس میکنه، واقعا اشک توی چشم های من جمع میشه... خدا خیر بده به الا ان شاالله -
قسمت 49 شاید این جمعه بیاید شاید ....پرده از شهره گشاید شاید .........
-
amir.javad در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قسمت 49 شاید این جمعه بیاید شاید ....پرده از شهره گشاید شاید .........
این دیر اومدن فیلما این خوبی رو داش که با استعداد ها و خلاقیت بچه ها بیشتر اشنا شدیم
-
استادشماخیلی عالی هستین من میخام ریاضی روباشماتاعیدتموم کنم لطفاتاعیدتموم کنین .ممنون اززحمات آلایی ها
-
با سلام و خسته نباشید گرمی به تیم آلا و تشکری از استاد امینی راد بابت تدریس خوبشون میخواستم بدونم ادامه فیلم هارو کی آپلود میکنیدو داخل سایت و برنانه قرار میدید؟؟و آیا میشه با خود استاد شخصا در تماس باشم یا ن
-
سلام دوستای عزیز کیاریاضی روتوآزمون های آزمایشی بالا50 میزنن منم راهنمایی کنن؟
-
استاد يدونه اين تك تك تكين
-
یکی ازاونایی که درصدبالامیزنن بگن روش هاشونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس حد 49 رسیده قربونتون برم
-
مرسی بابت تدریس فوق العاده حد
-
استاد خیلییییییی گلییین.
-
واقعن عالیه
-
سلام
کلن کی تدریس استاد تموم میشه؟ -
-
ممنون اقا شما عالین
-
دستتون درد نکنه واقعااا تشکر بخاطر زحماتتون
-
سلام دوستان ....من یه مطلبی بگم ... برای چند تا از دوستان خودم پیش امده ..اونایی که تازه میاید .....
اگه دوست دارید حد رو خوب عالی یاد بگیرید ...به نظر من ..بهتره ..از جلسه ی11 تا 36 که استاد خیلی خیلی عالی ..تدریس ..کردن رو ببینید ..تمرین کنید بعد با انرژی بیاید برای حد ....