Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس حد 49 رسیده قربونتون برم
-
مرسی بابت تدریس فوق العاده حد
-
استاد خیلییییییی گلییین.
-
واقعن عالیه
-
سلام
کلن کی تدریس استاد تموم میشه؟ -
-
ممنون اقا شما عالین
-
دستتون درد نکنه واقعااا تشکر بخاطر زحماتتون
-
سلام دوستان ....من یه مطلبی بگم ... برای چند تا از دوستان خودم پیش امده ..اونایی که تازه میاید .....
اگه دوست دارید حد رو خوب عالی یاد بگیرید ...به نظر من ..بهتره ..از جلسه ی11 تا 36 که استاد خیلی خیلی عالی ..تدریس ..کردن رو ببینید ..تمرین کنید بعد با انرژی بیاید برای حد .... -
ممنون استادشمابهترینین
-
ممنون بابت انرژی عالی که دارین استاد
-
سلام دوستان امروز بالاخره نشستم بخش احتمال رو براتون نوشتم می دونم خیلی عقبم اما خب شاید برای سال های دیگه به درد بخوره
از مدیرات خواهش می کنم اگه امکان داره این pdf رو بزارین بخش جزوه ها تا اونا باشه و کسی خواست استفاده کنه می تونید ببینید کم و کسر نداره (حتما فایل رو ببنید)
دانلود:
http://s9.picofile.com/file/8286295142/ehtemalat.pdf.htmlبه زودی مثلثات رو هم می نویسم
-
lord hk در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان امروز بالاخره نشستم بخش احتمال رو براتون نوشتم می دونم خیلی عقبم اما خب شاید برای سال های دیگه به درد بخوره
از مدیرات خواهش می کنم اگه امکان داره این pdf رو بزارین بخش جزوه ها تا اونا باشه و کسی خواست استفاده کنه می تونید ببینید کم و کسر نداره (حتما فایل رو ببنید)
دانلود:
http://s9.picofile.com/file/8286295142/ehtemalat.pdf.htmlبه زودی مثلثات رو هم می نویسم
عالی بود ممنونم ..من احتمال رو نخونده بودم ..از مثلثات شروع کرده بودم ..تازه ..کلی ..ناراحت بودم ..که وقت نمیکنم ..احتما ل رو ..بنویسم ..خیلی گلی
-
amir.javad
ان شاالله که دست خطم خوب باشه بتونید استفاده کنید ولی سعی کردم خوب بنویسم و کامل یعنی استاد پای تخته هر چی گفته رو نوشتم -
سلام
ببخشید مشتق کی تدریس میشه؟ -
یه تشکر ویژه دارم خدمت دوستمون که زحمت کشید و جزوه احتمال رو قرار داد وتشکر بسیار ویژ و خاص خدمت بهترین استاد ریاضی تجربی ،استاد گلم آقای امینی راد.
-
دوستان من یه سوال داشتم اقای ثابتی هنوز تابع را درس ندادن من رشته ام ریاضی میخواستم ببینم تابع که اقای امین راد درس دادن به دردم میخوره ؟؟
-
lord hk
واقعا ممنون خیلی عالی بود