سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام میخواستم بدونم استاد هندسه رو هم تدریس میکنند
-
سلام
استاد منتظر مشتق هستیمااا...خواهشا هرچه زودتر بزارید واقعا وقت داره تموم میشه ..کنکور نزدیکه دیگ.. -
دوستان اینجااستاددیگه ای هست که فصل5 پیش رودرس داده باشه خیلی نیازدارم خواهشاکمک کنین
-
من اگه بایه استادشروع کنم نمیتونم بااستاددیگه ای ادامه بدم کاش ادامه مباحث روسریع ترتدریس می کردن
-
استاد چرا ديگه ادامه نميدين، ما همه چشم انتظار آموزشتون هستيم
-
خواهشا اقای امینی یه مشتق وانتگرال رو هم تدریس کنید ممنون همین دوتا بقیه روخودمون میخونیم ممنون
-
استاد ما چشم انتظار تدررررررررررریس تمام ریاضی هستیم
-
مخصوصا کاربرد مشتق و هندسه
-
کی قراره استاد مشتق رو تدریس کنن
-
ما که بعد عیدم مدرسه داریم خوشبحالتون.با این سرعت فیلما فک نکنم ب انتگرال و منحنی های درجه دوم برسن.البته امیدوارم ک اینطور نشه حداقل مشتق و کاربرد مشتق تدریس شه خوبه بازم
-
دستت درد نکنه CR 7 این جای دستت درد نکنه بود دیگه ها ؟ ایشون دارن وقتشون رو بصورت رایگان در اختیار منو شما میزارن درصورتی که همین تدریسا رو دارن با قیمت های گزاف توی موسسات می فروشن.شما اگه همین مباحث تدریس شده تا الان رو هم بخونی به درصد 40 توی درس ریاضی میرسی که خیلیا آرزوشو دارن . درضمن مطمن باش تا حداکثرخرداد همه ی مباحث رو تدریس میکنن مگنه نمینوشتن کنکور 96 که مینوشتن ریاضی 97 . بنده افبا ریاضی رو از فامیلمون گرفتم ولی خداییشش اقای امینی راد بهتر درس میدن و با تدریسای ایون میتونی به درصدای بالای 70 تو درس ریاضی برسی مثل خود من پس لطفا ایراد ا ایشون نگیر !
-
شما هایی که به فکر تموم کردن ریاضی هستید بدونین که اگه 50 درصد مباحثو خوب بخونین بهتره تا ی دور بخونین همشو اخرم سفید تحویل بدین درس ریاضیتونو . خیلیا با 50 درصد ریاضی 2 رقمی شدن عزیزان
-
هرچی باشه استادزحمت کشیدن وخیلی هم برای مالطف کردن که تدریس کردن وهیچ پولی هم ازمانگرفتن مگرهمه میتونن برن کلاس کنکوراجبارنبوده که ومن ازته دل ازاستادتشکرمیکنم
-
zohreh1378 منم همینطور واز ته دل دستشون رو می بوسم
-
باعرض سلام و خسته نباشی خدمت تمامی دست اندرکاران دلسوز الا و تشکر خاص از نحوه تدریس پرمحتوا و بی نظیر استاد عزیز جناب اقای امینی راد.امیدوارم به یاری خدا ایشان طوری برنامه ریزی فرمایند که کلیه مباحث راتا قبل از کنکور ۹۶ تدریس فرمایند تا دانش اموز فرصت استفاده بیشتر و مرور این مطالب را تا قبل کنکور ۹۶داشته باشد.
-
الا داره تلاش میکنه به قولش عمل کنه.یکم صبر کنید.
-
مستر CR7 ، من خودم با ریاضی 5 درصد! رتبه سه رقمی آوردم الان دارم پزشکی یاسوج میخونم!
خواهرم ام.اس داره و اصلن وضعیت جسمی خوبی نداره ، به همین خاطر کلاس خصوصی رفتن براش از نظر جسمی واقعا سخت هست و از فیلم های آلاء استفاده میکنه، همون هم با هزار مشکل جسمی و عصبی و روحی به لطف آلا داره خیلی خوب نتیجه داره میگیره!
دانش آموزای میشناختم که بخاطر دوساعت کلاس خصوصی باید 80 کیلومتر مینداختن تو جاده تا میومدن میرسیدن شهر برای موسسه و کلاس های با کیفیت پایین تر که آلاء رو بهشون معرفی کردم و الان به لطف آلاء هم از نظر مالی هم از نظر هزینه و هم خطراتی که جون این ها رو هرروز تو جاده تهدید میکرد نجات پیدا کردند
اگه درس نخوندی تا حالا، عقب افتادی خودت مقصری ، عزیز من ، دلیل نمیشه بیای اینجا زیر پست تمام درس ها شروع کنی به کامنت های ناامید کننده و رو اعصاب بقیه راه رفتن که حال بقیه رو هم خراب کنی، تو این سایت برای هر موضوعی که تو کنکور ازش سوال میاد یه فیلم آموزشی وجود داره که کیفیتش هرچقدرم پایین باشه از خیلی کلاس خصوصی های آقایون دلال بهتر و بالاتر هست!!!
حداقل اش خواهر من با همه این مشکلاتی که گفتم همین ریاضی رو داره بالای 50 میزنه تو آزمون ها، تنها منبع آموزشی اش هم همین فیلم های این سایت هست، اگه شما نمیتونی همچین درصدی رو بزنی مقصر خودت هستی و پشت کار کم و اراده ضعیف ات
آخرین صحبتی که باهات دارم، اینه که به جای این حواشی برو تمرکزت بذار رو دست و اعصاب بقیه هم رو خراب نکن، اگه موفق شدی که هرکاری کنی جبران لطف و زحمت های عزیز های زحمت کش آلا نمیشه اگه هم موفق نشدی خودت مقصری و خودت و خودت -
خیلی معذرت میخوام، یه صحبت هم با همه عزیز هایی دارم که تو این سایت عضو هستند و مردونه دارند تلاش میکنن
تو سختی های زندگیتون، مثل همین سال کنکور آدم های بخیل و حسود زیادی رو میبینید که از تلاش کردن شما ناراحت میشن و میخوان روحیه و اعتماد به نفس شما رو تخریب کنن، ولی محل به این ها نذارید راه خودتون رو پر فدرت برید جلو و به خودتون و زحمتی که میکشید ایمان داشته باشید.
کنکور یه مرحله ای از زندگی هست که که بالاخره باید ازش عبور کرد و سختی این عبور کردن به هدف شما بستگی داره و مطمعن هستم همه شما هدف های بزرگی دارید، پس باید بدونید هرچقدر هدف شما بزرگ تر باشه باید زحمت زیادتری بکشید و سختی های زندگی دلیل نمیشه زیر هدفتون بزنید و تلاش نکنید
من خودم سختی های خیلی زیادی تو زندگیم دیدم که حتی نمیتونید بهش فکر کنید، وقتی رفتم دانشگاه دیدم خیلی ها با وضعیت بدتر از منم اونجا هستن، کسایی که قبول شدنشون با شرایطی که داشتن یه چیزی در حد معجزه به نظر میاد، الان دارم خواهر خودم رو میبینم که از نظر بینایی، عصبی، حرکتی ، روحی و ... مشکل داره ولی یه ثانیه هم ندیدم ناامید شده باشه و دست از تلاش کردن کشیده باشه
همه ما برای موفقیت به یه معجزه نیاز داشتیم و داریم و اون معجزه پشتکار ماها هست و بوده
موفق باشید همگی -
Mohammad Tashakor ایول لایک
-
Mohammad Tashakor
لایک