Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
به به داداش جواد
-
خوبی داداش یه سوال داشتم ازت من که ریاضی ام به درد می خوره فیلم های تابع اقای امینی راد ببینم
-
amir.javad
خیلی ممنون قابلی نداشت . انشالله اونایی که می خوان بتونن لینک رو پیدا و دانلود کنن -
یکی به خاطر یه مقدار پول بخیه یه نفرو باز میکنه یکی هم رایگان به خاطر ارزش های مقدس وقتشو میزاره ببینید بین انسان ها چه تفاوت هایی میتونه باشه بابت لحظه لحظه وقتی که برامون میزاری ممنون
-
سلام دوستان من پیش تجربی هستم دوستان من رو به ایینجاا راهنمایی کردن برای رباضیی پیش
اما چرا انتگرال نداره :(؟ -
bomrang.77 بابا چه قدر شماها دلسوزین دمتون گرمممممم ادم باید از این دکتر درس بگیره البته بعضی دکترا نه همشون
-
قسمت 48 چرا هر سه کیفیت متوسط هستن!!!
-
سلام علیکم.میدونید دوستان این عزیزان بر خلاف بقیه که تلاش میکنن حساب بانکی شون رو (بعضاً به اشکال بسیار شرم آوری) پر کنن٬دارن موجودی حساب اخروی شون رو افزایش میدن.شاید بعضی ها این کار رو حماقت بدونن اما کسی که دنیا رو وسیله ی عمران آخرت قرار میده خردمنده.خوش به حال تون آلایی ها.شاید الآن براتون پیامک واریز به حساب نیاد اما بدونید این واریز ها داره ثبت میشه و بعدا به اطلاع تون میرسه.پول رو نمیشه برد اون طرف اما ثواب هم این طرف رو درست میکنه هم اون طرف رو.با پول شاید بشه ۹۰ سال خوب زندگی کرد اما ۹۰ سال کجا و همیشه ی همیشه کجا؟جزاکم الله خیرا.......
-
خیلی ممنون ارآلا
خدا خیرتون بده -
آرین گودرزی در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام علیکم.میدونید دوستان این عزیزان بر خلاف بقیه که تلاش میکنن حساب بانکی شون رو (بعضاً به اشکال بسیار شرم آوری) پر کنن٬دارن موجودی حساب اخروی شون رو افزایش میدن.شاید بعضی ها این کار رو حماقت بدونن اما کسی که دنیا رو وسیله ی عمران آخرت قرار میده خردمنده.خوش به حال تون آلایی ها.شاید الآن براتون پیامک واریز به حساب نیاد اما بدونید این واریز ها داره ثبت میشه و بعدا به اطلاع تون میرسه.پول رو نمیشه برد اون طرف اما ثواب هم این طرف رو درست میکنه هم اون طرف رو.با پول شاید بشه ۹۰ سال خوب زندگی کرد اما ۹۰ سال کجا و همیشه ی همیشه کجا؟جزاکم الله خیرا.......
واقعن دمشون گرم
انقد زخم خوردیم که باور اینکه یکی دلسوز ادم خیلی شرمنده و خوشحال میکنه -
مرسی از مجموعه آلا بابت اینهمه تدریس عالی خواهشمندم اگر امکانش هست تا قبل عید مبحث مشتق و کاربرد مشتق رو لطفا استاد تدریس کنن اخه خیلی ازش سوال میاد سپاسگزارم
-
سلام آیا در قسمت مشتق نقاط زاویه دار وبازگشتی و عطف وقائم در رشته تجربی هست ؟؟
-
جزوه دست نویس بخش احتمالات
http://s9.picofile.com/file/8286295142/ehtemalat.pdf.html -
ممنون بهترین استاد ریاضی
-
استاد عزیزم خداشمارو حفظ کنه وسلامتی وطول عمر بده.
-
انتگرال تدریس میشه؟