Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام این مبحث دنباله (الته نه حسابی ونه هندسی) اون که تو کتاب ریاضی عمومی اومده و میگن دو صفحه هم ازش بیشتر نیومده اما یک تست داره رو استاد کی تدریس میکنن یا اونم با دنباله های دیگر گفتن؟؟
-
سلام دوستان
هرکی جزوهٔ مباحثی که تدریس شده رو اگه میتونه اینجا بذاره یا برای کانال استاد امینی از تلگرام بفرستن تا استاد هم لطف کنن بذارن تو کانال تا بچه های دیگه هم ک مثل من دیر شروع کردن و وقت ندارن استفاده کنن
ممنونم -
-
سلام...دوستان بقيه رياضي رو استاد كي تدريس ميكنن؟
از استاتيد سال هاي گذشته لينك نداريد ك بتونم با اونا ادامه بدم؟ -
amirfarajy در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام...دوستان بقيه رياضي رو استاد كي تدريس ميكنن؟
از استاتيد سال هاي گذشته لينك نداريد ك بتونم با اونا ادامه بدم؟http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/21/
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/4/26/ -
ممنون اقا خیلی عالین
-
سلام کسی میدونه استاد کی مشتق رو شروع میکنه???????
-
دوستان میدونید این دنباله که توی ریاضی عمومی دو صفحه ازش اومده و تو کنکور 95 سوال اول بود چجوریه ایا تدریس کردن تو موضوع حسابی وهندسی این قضیه رو ؟؟؟
-
rezamoaser در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان میدونید این دنباله که توی ریاضی عمومی دو صفحه ازش اومده و تو کنکور 95 سوال اول بود چجوریه ایا تدریس کردن تو موضوع حسابی وهندسی این قضیه رو ؟؟؟
خیر عدد نپر رو گفتن ولی دنباله رو نه
-
سلام آیا استاد سوالات 10 سال اخیر کنکور حد رو تجزیه و تحلیل میکنه .....
-
سلام یه سوال دارم من پشت کنکوریه تجربی هستم کنکور95 7درصد ریاضی جواب دادم الان هم خیلی خوب نخوندم ولی میخوام این چهار ماه باقی مونده رو بخونم اگه میشه راهنمایی کنید چه مباحثی بخونم برای درصد 30؟اگه مبحثی پیش نیاز داره اونم بگید ممنون
توروخدا اگه میتونید کمک کنید و جواب بدید -
استادشماخیلی عالی درس میدین فوق العاده این
-
armin.tajrobi مشتق..احتمال..امار..کاربرد مشتق..ماتریس
-
سلام اما رودرس دادن تو اینجا نیست kulsum
-
-
استاد شما فوق العاده این!!!!
-
خسته نباشید.انشاالله کل ریاضی برای کنکور ۹۶تدریس شود مشتق هم لطفا تدریس کنید وقت تنگه
-
سلام استاد خسته نباشید
چرا دیگه تدربس نمیکنید