Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
CR7@
هر جا میرم کامنت های شما هست
ببینید دوست عزیز حرفه شما متین که وقت کمه
اما هر کس پر طاووس خواهد جر هندوستان کشد
توجه کنید که ما داریم با بهترین اساتید تموم میکنیم اصلن بر فرض مثال اسفند تموم ميشد مهم تموم کردن کتابا نیست مهم چجوری تموم کردنه
وگرنه ریاضی دو روز بیشتر کار داره میشینیم میخونیم و تمام خب آخر کنکور که بخاطر تموم کردن درسا بهمون رتبه نميدن
اگر چنان بودی که آن کودک بدان نان تهی قناعت کردی و طمع از حلوای او برداشتی وی را سگ هم چون خویشتنی نبایستی بود
موفق باشی -
حتمانگاه کنید باتدریس استادعاشق ریاضی میشید
-
سلام.ببخشید میشه استادی رو معرفی کنید که مبحث انتگرالو کامل گفته باشن؟
-
استادحسینی فرد
-
دوستان به نظر شما مبحث های مشترک یا رشته ریاضی رو با آقای امینی راد برم جلو یا فیلم های آقای ثابتی رو نگاه کنم؟ تدریس کدوم بهتره؟
-
سلام دوستان من تقریبا تمام فرمول های مثلثات بلدم ولی نمی تونم تست بزنم راهنماییم کنید اصلا کلافه شدم ببخشید یک سوال دیگه امسال آلاء ریاضی هم جمع بندی می کنه دبیرش کیه ؟ ممنون میشم راهکار خودتون رو برای مثلثات به من بگید بازم ممنون
-
استاددیگه داره بخاطرریاضی گریه ام میگیره چون من ریاضی روخیلی دوست دارم
-
دوستان قدر استاد رو بدونین دارن میان واسمون وقت میذارن و هیچ انتظاری آزمون ندارن مثل بقیه موسسه پولای هنگفتی نمیگیرن و قولای الکی هم نمیدن اخرشم هیچی بلد نباشن من خودم کلاس پویان طهرانیان (مولف هندسه جمع بندی مهروماه) رفتم پول خیلی زیادی واسه رفت و آمد و هزینه آموزشگاه داد و از همه بیشتر وقتی که تلف کردم بخاطر خدا کم ناشکری کنین خدا خوشش نمیاد ایشون ازما هیچ انتظاری ندارن خودتون برید بفیه مباحث رو بخونین و استاد رو تحت فشار قرار ندارین من خودم نصف مباحث رو بدون هیچ استادی خوندم پایه مم خیلی ضعیف بود نتیجه شم بخوبی گرفتم.
-
از تک تک کسایی که تو این سایت به خاطر رضای خدا و کمک به ما میان وقتشون رو میذارن و باعث میشن که ترقی داشته باشیم متشکرم و امیدوارم به هرچیزی که می خوان برسن.
-
امیدوارم همتون امسال بهترین نتایج رو کسب کنین و موفق بشید یاحق
-
بله مااستادوخیلی دوست داریم چون کل انرژی مثبتا
-
یعنی دیگه فیلما نمیان؟؟؟
-
cr7 داداش گلم...اولا ایشون وظیفه ی اصلیشون این نیست...از رو عشق به ما این همه فیلم ظبط کردن...دوما شما معلم دارین تو فامیلتون حتما.حقوقی که معلم میگیره به اخر ماه نرسیده تمومه.پس اگه بخاطر پولم رفته نوش جونش.چون زحمت میکشه.سوما فیلمایی که تو دکتر ای کیو گاج ظبط میشه تفاوتی با الا نداره.چون اونا هم رایگان تدریس میکنن....و دوباره باید گفت وظیفه ی ایشون این نیست به منو تو رایگان درس بده....یه چیز دیگه...همینایی که استاد تدریس کرده واسه کنکور بسه...اگه همینارو درست بزنید 60 درصد میشه....60 درصد ریاضی تجربی ینی تضمین اینده
-
تورو خدا نگین ایشون از رو عشق به ما فیلم ضبط میکنن این حرفا چیه ایشون مجانی که این کارو نمیکنن که منت بزارن. این الا هست که حق منت داره و بخاطر عشق به ما این کارو میکنه و ما بابت تمام ثانیه های ضبط شده و نشده فقط مدیون الاییم
میبینین که به خاطر عشق به کسی نیست که معلما میان اونا پول میگیرن از هر موسسه ای که ازشون دعوت کنه حالام دارن برا گاج ضبط میکنن اون به عشقه کیه?