سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام عذر میخوام از تدریس استاد راضی هستید؟
-
didar.ph
خواهش میکنم
کانال شون https://t.me/ketabsandewich
من خودم شامی زاده رو دیدم فوق العاده هستن همین طور اقای امینی راد گفتند
اقای حسینی فرد رومبحث کاربرد مشتق نگاه کردم خوب هستن فکر میکنم باید سطح بالا باشه تا نگاه کنی شایدم برای من این طوری بوده
نظر من به شما این یک قسمت از هر دو نگاه کن یکی رو انتخاب کن -
سلام دوستان . بنظرتون برای یه درصد معمولی تو ریاضی بهتره رو کدوم فصلا مسلط باشیم؟
-
سلام کسی کانال استاد رو داره؟؟؟
-
-
مرسی داداش
-
چرافیلم هانمیادپس
-
سلام یک سوال داشتم
در جلسه دوم بخش مثلثات ، تست سال 94 که دقیقه 20:47 ثانیه فیلم هست چرا ما عبارت بدست آمده را (بعد از جاگذری و تغییر فاز دادن) تقسیم بر cos الفا کردیم؟ -
Ed Ri در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یک سوال داشتم
در جلسه دوم بخش مثلثات ، تست سال 94 که دقیقه 20:47 ثانیه فیلم هست چرا ما عبارت بدست آمده را (بعد از جاگذری و تغییر فاز دادن) تقسیم بر cos الفا کردیم؟ُلام
افرین که اینقدر دقیق نوشتی کجا...من خودم دقیق نبود نگاه نمیکردم کجا رو میگی
دلیل تقسیم بر کسینوس این هست که
در صورت سوال برای ما تانژانت آلفا رو مقدارش رو داده
و چون کسر نا سینوس و کسینوسی هست
با تقسیم بر کسینوس
در حالت سینوس بر کسینوس تانژانت به دست میاد و در حالت تقسیم کسینوس بر کسینوس حذف مشند!!!
متوجه شدید؟؟ -
@javadm328
سلام
ممنون . متوجه شدم سپاسگزارم -
Ed Ri در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@javadm328
سلام
ممنون . متوجه شدم سپاسگزارمقوربونت
4کرتم
یا حق -
اگه وقت شد مقاطع رو هم بگید چون با اینکه سخت سوالای آسون می دن ازش
-
استادشمابماقول داده بودین اماتعطیلاتم تموم شده ولی شمااصلابه فکرمانیستین
-
اقا کی حرکت میزنین و ادامه فیلما رو ضبط میکنین ؟
-
سلام.ادامه ضبط ریاضی شروع شده؟کی شروع میشه؟ اصلا شروع میشه؟همه ی ماها چشم انتظار همین فیلم ها هستیم،داشتیم با خوشحالی و با شوق فراوان همراه با این فیلم ها درس میخوندیم حتی تعطیلات رو جایی نرفتیم تا اون مباحثی که از استادا عقب افتاده بودیم رو جبران کنیم و خدا رو شکر کردیم. همه برنامه ریزی هامون رو بر پایه همین فیلم ها انجام داده بودیم لطفا ضبطشون رو ناقص نذارین، خیلی ها که خرج کلاس رفتن رو ندارن چش انتظار همین فیلما هستن. لطفا یکی از مسئولین بیاد پاسخ ما بیچاره ها دقیق بده که ما بفهمیم ماجرا از چ قراره
-
DRAXLER
سلام از یکشنبه ضبط فیلم های جدید آلاء شروع میشه
ان شالله به موقع تموم میشه
پیام استاد امینی راد به آلایی ها:
سلام دوستان عزيز
سري فيلم هاي جديد آلاء براي دو گروه انساني و تجربي بلافاصله بعد از تعطيلات ضبط و منتشر ميشه
براي گروه تجربي ادامه مشتق و كاربرد مشتق و انتگرال و ماتريس و هندسه
گروه انساني قسمت ٢تابع و اناليز و مجموعه ها
خلاصه به فكرتون هستم
دوستان عزيز تجربي مبحث مقاطع مخروطي بعد از اتمام كليه مباحث تدريس ميشه
البته پيشنهاد بنده اينه كه فيلم هاي اقاي شامي زاده رو از دست نديد
اونايي كه مقاطع واجب هستن سريع برن فيلم هاي استاد شامي زاده رو دانلود كنن تا خودم درس بدم
كليپ مقاطع اقاي شامي زاده در درس هندسه تحليلي موجود است -
همیشه این حرفو میزنم و دوباره میگم:اون پسر یا دختری که رتبه ی یک میاره درسته تلاش کرده و زحمت کشیده اما اینقد امکانات و آسایش داشته که دغدغه ی هیچی رو نداشته باشه و راحت درسشو بخونه،اگ واقعا میخواین نابغه ها رو تشخیص بدین امکانات رو برای همه یکسان قرار بدین بعد ببینین کی رتبه یک میشه،مطمعنم اگ امکانات برا همه یکسان بود کسانی ظهور میکردن ک رتبه های برتر ب گردشون هم نمیرسن.خودم به عینه نابغه هایی رو دیدم ک فقط ب خاطر مشکل مالی مجبور میشدن دست از تحصیل بردارن!بازم مطمعنم نابغه هایی هستن تنها کلاس درسشون همین فیلم های آلاست پس با ناقص ماندن فیلم ها این استعدادها رو خراب نکنیم.