Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
ali565669
اول اینو نگاه کنید
http://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم
شما سوالتون رو بپرسید با بچه ها بحث کنید نظراتشون رو ببینید تو همین بحث کردن ها خیلی چیزا یاد می گیرید و متوجه میشین
اگه به جواب نرسیدید اعلام کنید تا از دبیر پرسیده بشه -
چلسه سوم احتمال در حال آپلود:)
-
sohrab
جلسه ٤ - احتمال ( قسمت سوم ) :- احتمال متمم :
١- احتمال آنکه در پرتاپ ٣ سکه حداقل یک سکه رو بیاید چیست؟
٢- در تجربه ی تصادفی پرتاب غیر هم زمان دو تاس موقعی مجاز به پرتاپ تاس دوم هستیم ک اولین تاس عددی غیر اول بیاید ، احتمال اینکه مجموع اعداد رو شده ناکم تر از ٥ باشد چیست ؟ - اشتراک و اجتماع و تفاضل پیشامدها :
١- عددی را به تصادف از بین اعداد طبیعی ١ تا ٣٠٠ انتخاب میکنیم . مطلوب است احتمال آنکه عدد بر ٢ یا ٣ بخش پذیر باشد + نکته ی باحال - ٢ قانون مهم دمرگان
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5299
- احتمال متمم :
-
سلام.ببخشید توی جلسه ی اول یک اشتباه رخ داده ، ۶! ،۶۲۰نمیشه بلکه ۷۲۰ میشه.با تشکر از زحماتتان
-
ابی قلم چی عالیییییییییییه فقط باید خوب بخونیش
-
narjes9614 اشتباه چاپیه ممنون
-
سلام و خسته نباشید به استاد بزرگ اقای مهدی امینی راد تدریس عالی دست خط عالی خیلی ممنون.