سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
Zarei
سلام
می تونید لینک تماشای اون جلسه رو قرار بدید و بعد از اون توضیحات و مباحث تدریس شده رو بنویسید
هرچقد ریزتر باشه بهتره
بعدا این پست ها و توضیحات شما در همان لینک کنار فیلم ها قرار می گیرند
ممنون که با نوشتن توضیحات به آلاء کمک می کنید -
سلام دوستان. من خیلی وقته از درس دور شدم و امسال میخوام کنکور بدم کتاب مهر و ماه گرفتم چند نفر گفتن خوب نیست. و واقعا نیاز دارم ریاضی رو بخونم. کدوم استاد کدوم کتاب برای یک شروع از نو مناسبتره!؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنید..
-
Afsoon Khorasani به نظر من خیلی سبز از مهروماه خیلی بهتره (ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز مولف سروش مویینی)
-
@mehdinasiri در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Afsoon Khorasani به نظر من خیلی سبز از مهروماه خیلی بهتره (ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز مولف سروش مویینی)
مهروماه برای شروع خوبه و تستاش آماده میکنه!خیلی سبز سطحش بالاتره یکم و تستاش یکم سختتره!ولی اگه با هردوشون کار کنیم حتما نتیجه مطلوبو میگیرم
-
@mehdinasiri فیزیک صفر تا صد داره عزیز
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/26/
این چیه بهتر اول ببینین بعد راهنمایی کنین!خود صنعتی شریف گذاشته حالا بیاد یا نیاد نمیدونم ! -
سلام لطفا ازاستاد بپرسید چه کتابی بگیریم ممنون.