Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
Zarei
سلام
می تونید لینک تماشای اون جلسه رو قرار بدید و بعد از اون توضیحات و مباحث تدریس شده رو بنویسید
هرچقد ریزتر باشه بهتره
بعدا این پست ها و توضیحات شما در همان لینک کنار فیلم ها قرار می گیرند
ممنون که با نوشتن توضیحات به آلاء کمک می کنید -
سلام دوستان. من خیلی وقته از درس دور شدم و امسال میخوام کنکور بدم کتاب مهر و ماه گرفتم چند نفر گفتن خوب نیست. و واقعا نیاز دارم ریاضی رو بخونم. کدوم استاد کدوم کتاب برای یک شروع از نو مناسبتره!؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنید..
-
Afsoon Khorasani به نظر من خیلی سبز از مهروماه خیلی بهتره (ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز مولف سروش مویینی)
-
@mehdinasiri در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Afsoon Khorasani به نظر من خیلی سبز از مهروماه خیلی بهتره (ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز مولف سروش مویینی)
مهروماه برای شروع خوبه و تستاش آماده میکنه!خیلی سبز سطحش بالاتره یکم و تستاش یکم سختتره!ولی اگه با هردوشون کار کنیم حتما نتیجه مطلوبو میگیرم
-
@mehdinasiri فیزیک صفر تا صد داره عزیز
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/26/
این چیه بهتر اول ببینین بعد راهنمایی کنین!خود صنعتی شریف گذاشته حالا بیاد یا نیاد نمیدونم ! -
سلام لطفا ازاستاد بپرسید چه کتابی بگیریم ممنون.