سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
داداش فداییییییییییییییییییی دارییییییییییییییییییییییی داداش من نوکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمممممممممممممممممممممممممم من فدای تو بشم
-
سلام بچه ها خوب آلا
درود به استاد امینی راد
خواستم چیزی بگم که به استاد برسونید امسال پزشکی رو آوردم قطعا برا تشکر میام تهران
از خوزستانم -
درود
چیزی که درخور زحمت بی دریغ شما باشه نمیتونم بگم چون این مسائل و این زحمات ناب هستن و نمیشه ارزش گذاری کرد
فقط دعا میکنم که علمی که به ما منتقل کردید خدا هزاران برابر را به شما بدهد که همه از آن به وجد بیاینباتشکر
-
شما عالی هستید الا هم عالی هست ک ب فکر بچه های کم درامد جامعه ک توان مالی پرداخت هزینه های سرسام اور کلاس کنکور را ندارند هستید باور نمیکنم سایت شما را پیدا کردم ک برترین اساتید بدون کوچکترین چشمداشت با تمام توان خود در راه خدا و موفقیت کشورشون زحمت میکشن اجرتون با خود الله
-
mohamad_m7 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
عکس پروفایلتون خیلی عالیه
-
zahedplus110gmail.com
arman.soli
سلام
ان شالله به هر آنچه می خوایین برسین
و آلا رو خوشحال کنید
خوشحال میشیم تو نوشتن ریز مباحث حضور داشته باشین
یا علی -
اصلا نمی دوننم چطور تشکر کنم واقعا خیلی خیلی خیلی ممنونم
من خیلی سریع تر وقوی تر شدم در حل سوالات و واقعا مدیونم بهتون وحتما دینم رو ادا میکنم قول میدم
مرسی از تلاش و زحمات بی وقفه ی همه ی شما عزیزان
دنیا دنیا سپاس -
elinamoradi123 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اصلا نمی دوننم چطور تشکر کنم واقعا خیلی خیلی خیلی ممنونم
من خیلی سریع تر وقوی تر شدم در حل سوالات و واقعا مدیونم بهتون وحتما دینم رو ادا میکنم قول میدم
مرسی از تلاش و زحمات بی وقفه ی همه ی شما عزیزان
دنیا دنیا سپاسسلام خوشحالیم ک راضی هستید و امیدواریم به نتیجه دلخواهتون برسید و موفق باشید
-
دوستان یکی میشه بگه در جلسه 2(قسمت اول احتمال) در مثال آخری که حل شد( مثال " متوالی شدن اعداد پس از مرتب شدن ") !4 از کجا اومد؟ چطور فهمیدن حالات میشه !4؟
-
amirkhan11 الان که چند بار بررسی کردم متوجه شدم.