سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام.. اقای امینی توی جلسه 5م تابع گفتن مثل قبل ده سال کنکور تابع حل میکنیم ولی انگار این کار عملی نشد.. بعدش یه سوال درسیِ.. اقای امینی کسر های قدر ملطقی که بزرگتر یا کوچکتر از عددی مشخص بودن رو چطور و با چه اساسی طرفین وسطین کرد؟ اخه خب مساوی نیست بینشون و نامعادله هستن و علامت مهمه.. اونجاشو نفهمیدم
-
داوود 49 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید یه سوال داشتم من ریاضیم خیلی تعریف نداره و می خوام یازدهم بخونم می خواستم بگم اگه این فیلما رو کامل مشاهده کنم واسم مفیده و می خوام واسه کنکور امده بشم یعنی مطالب عوض نشده
سلام، کافیه یه نگاهی به کتب جدید و کتب قدیم بندازید فکرنمیکنم سرفصل ها تغییری کرده باشه.
-
من ریاضیم از پایه ضعیفه میتونم با این ویدئو ها جبران کنم بنظرتون ؟
( نمره تشریحیم خیلی خوبه ولی تست نمیتونم بزنم ومشکلی از اونجا هست که ما منطقه 3 هستیییم و
معلم درست و حسابی نداریم )
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی تاثیر منی میزاره رو روحیم چون بقیه درسا عالیه و فقط ریاضی اینجوریه -
بچه ها مقاطع مخروطی کامله؟
-
mahanJi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
( نمره تشریحیم خیلی خوبه ولی تست نمیتونم بزنم ومشکلی از اونجا هست که ما منطقه 3 هستیییم و
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی تاثیر منی میزاره رو روحیم چون بقیه درسا عالیه و فقط ریاضی اینجوریه@دانش-آموزان-آلاء
بچه ها لطفا کمکشون کنین
@Dr-Bernosi
javad-mahdizadeh
mohammadhassan
Dr.Saraaa
sahba -
ahmad.mola در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها مقاطع مخروطی کامله؟
فکرمیکنم کامل باید باشه. ویدیو آخر رو ببینید شاید نوشته باشندجلسه آخره
-
mahanJi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی تاثیر منی میزاره رو روحیم چون بقیه درسا عالیه و فقط ریاضی اینجوریهسلام دوست عزیز. من خودم یه جورایی مشکل شما رو داشتم تجربه خودم رو بهتون میگم. ببینید دبیر مهمه تو درس ریاضی ولی دبیر کلیات یه مبحثی رو میگن بعد از اون تست زدن به عهده خودتونه. ببینید اگه تو تست زدن زمین خوردید که قطعا میخورید. نگران نباشید و اگه حتی ۱۰ تا تست رو هم پشت سر هم نتونستید تا آخر حل کنید نگران نشید و ادامه بدید. یه قضیه دیگه که هست اینه که از الان سعی کنید نسبت به سوالا دید ریاضی پیدا کنید دقیقا مثل یه دانش آموز ریاضی. سعی کنید علاوه بر راه حل دبیر و پاسخنامه اگه راه حلی به ذهنتون میرسه ازش استفاده کنید. قطعا توروحیه خودتونم تاثیر مثبتی میزاره. و اگه این دید رو حتی تو چند مبحث پیدا کنید تو بقیه مباحث اتوماتیک این قضیه هم صدق میکنه. توکل کنید به خدا ان شاالله که موفق میشید.
-
سلام و با تشکر از آقای امینی
هنوز هندسه مونده -
سلام دوستان
از آقای امینی راجع به هندسه پرسیدم ،، گفتن امسال تدریس نمیکنم،واسه هندسه بیخودی منتظر نباشین.
واقعا آلا شاهکاره،، مخصوصا آقای آقاجانی ، طلوعی و امینی راد که دیگه ترکوندن..!!اجرکم عند الله
-
Ali Mohammadi ببخشید ایا تمام مباحث ریاضی رو تدریس کردن؟؟ فقط هندسه مونده؟
-
mohammadhassan ممنون بابت جزوه ها
-
Mehdi_Zr
علیک سلام
آقای امینی راد در مبحث تابع توی هر فیلم نیم ساعتی 2-3 تا تست کنکور چند سال اخیر رو حل میکنه، خب باهمین روال تا آخر تابع فکر کنم تمام تست های 10 سال اخیر رو حل کرده باشن دیگه! حتما که نباید مثل مثلثات همشون رو پشت سرهم و توی یه فیلم جداگانه حل کرد!
درمورد سوال دوم هم به قول خود ایشون چون مخرج کسر قدر مطلق هستش و صفر نمیشه پس طرفین وسطین مجاز است!! منم طبق فرمایش ایشون در همین حد بلدم :دی این سوال رو دیگه بچه هایی که ریاضیشون خیلی خوبه باید تحلیل و راهنمایی کنند
هرچی ایشون میگن رو شما یاد بگیر ضرر نمیکنی، مته به خشخاتش نذار و زیاد به چون و چراییش حساس نشو! -
چرا جزوه نداره؟
-
حوریه عباسی اصل
سلام، دلیل جزوه نداشتنش رو نمیدونم ولی اگه وقت داشتید و تونستید دیدن این فیلم ها پیشنهاد میشه مخصوصاً برا کسایی مثل من که پایه ریاضیشون میشه گقت ضعیفه چون خیلی ساده و روان و از صفر صفر درس میدند ( تنها پیش نیازی که شاید لازم داشته باشید اتحادها هستش! تازه همینش هم خودشون لابه لای مثال ها یادآوری میکنند )
با توجه به این که بچه های گروه تجربی معمولاً از ریاضی فراری هستند بنظرم ارزش وقت گذاشتن رو داره. حالا خود دانید!
خود من به دلیل زیاد بودنش میخواستم که بیخیالش بشم ولی وقتی دیدم این همون تدریسه که همیشه میخواستم تصمیم گرفتم که از اول تا آخرش رو ببینم که میشه حدود 86 درصد ریاضی کنکور!
اگر هم خیلی وقتتون کمه میتونید از نوشتن مثال ها و تست هاش خودداری کنید و فقط اصل جزوه رو بعنوان یه منبع آموزشی یادداشت کنید چون خیلی تست و مثال حل میکنند. موفق باشید -
سلام مجدد
ببخشید اون 2تا سوال از مبحث تابع که آقای امینی راد برای شادی روحمون بهمون دادند توی خونه حل کنیم و گفتند که توی یه کلیپ جداگانه بعداً خودشون حل میکنند جوابش کجاست؟ توی کدوم قسمت حل شده؟
کسی خبر داره؟؟
تدریس اقای امینی راد رو خیلی دوست دارم ولی حیف که وسطای درس دادن گاه و بیگاه آه سرد و ناامید کننده ای میکشند که روح و روان آدمو داغون میکنه :(( -
HossEin freedom
قسمت 32 آخرای فیلم
بهوتون آدرس هم دادم که دیگه سردرگم نشید :دی