سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
alireza7702
ممنون
شما که انقد خوشحالین برامون ریز مباحث تدریس شده رو می نویسین؟ -
چشم حتمااااااااتا یک ساعت دیگه همینجا تحویلش میدم
-
زمان:28.37
جلسه دوم مثلثات :شناخت کامل دایره بررسی روابط و نسبت های مثلثاتی(قرینه زاویه ها.زاویه های متمم . زاویه های مکمل)
تبیین چرخش های زاویه(مضرب زوج در پی ومضرب فرد درپی و پی دوم و 3پی دوم)=بازی زاویه ها
بررسی یک مثال از چرخش زاویه ها
بررسی تست سراسری کنکور سراسری94:::حاصل کسینوس 285 درجه منهای سینوس 255درجه تقسیم بر سینوس 525 درجه منهای سینوس105 درجه چقدر است؟(بافرض اینکه تانژانت 15 درجه برابر0.28)>>>>>>> باتکنیک بازی با زاویه ها به راحتی حل میشود
برسی تست سراسری 91:::اگر تانژانت تتا برابر 0.2مقدار کسینوس( 3 پی دوم بعلاوه تتا)منهای کسینوس (پی بعلاوه تتا)تقسیم بر سینوس (پی منهای تتا)منهای سینوس (سه پی بعلاوه تتا) چقدر است؟
برسی یک مثال تالیفی:اگرcot34=1.5 باشد حاصل 3sin326تقسیم برcos214 کدام است؟؟؟؟ -
دوستان همه کمک کنید تا هرچه سریعتر فیلم ها بیاد روسایت من قسمت 12 نوشتم یکی هم قسمت بعدی بنویسه تا زود به زود فیلمهارو بزارن
-
alireza7702
ممنون
دستتون درد نکنه -
#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 13- مثلثات - قسمت 4
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5412
@alaa_sanatisharif
-
سلام خسته نباشید ممنون عالیه من تو معادلات مثلثاتی خیلی مشکل داشتم سعی میکنم تا جمعه ساعت 3توضیحات این قسمت بهتون بدم ممنون اما تو رو خدا سعی کنید زود به زود فیلم هارو بزارین
-
منظورم قسمت 13 و14 هست بازم ممنون ................................. دوستان شما هم کمک کنید توضیحات بنویسد زود تر تموم بشه به نفع خودمون هست ممنون الا و سپاس به تمام کسانی که در تهیه کردن این فیلم ها نقش دارند خدا به حق این شب بزرگ هر چی ارزو دارن بهش برسن
-
سلام دوستان
خواهشا هرکسی پاسخ این سوالات رو بدونه جواب بده
نتونستم تو انجمن بذارم چون اونجا گیج شدم از کجا نظراتو بفرستم
بعضی از اعداد هم به فارسی نوشتم چون فونتشو نتونست بشناسه و کلا نمایش نمیدادسوال 1: تعداد جایگشت های دوری حروف A, A, B, B, B, B, B, B کدام است؟
- !5
- 7
- 3
- 4
سوال 2 : عدد ((دو به توان سه× سه به توان چهار× هفت به توان دو)) چند مقسوم علیه دارد؟
سوال 3 : عدد فوق چند مقسوم علیه طبیعی فرد دارد؟
سوال 4 : عدد ((دو به توان سه× سه به توان چهار× 11)) چند مقسوم علیه طبیعی زوج دارد؟
سوال 5 : عدد ((دوازده به توان دو × 18 × بیست و چهار به توان سه × 60)) چند مقسوم علیه طبیعی مضرب 3 دارد؟
سوال 6 : با 6 نقطه متمایز روی یک صفحه یه چند طریق متفاوت میتوان:
- بردار رسم کرد
- پاره خط رسم کرد
سوال 7 : در یک مهمانی 20 نفر شرکت کرده اند.اگر هردو نفر آنها با هم دست داده باشند، تعداد دفعات دست داده شده چند تا است؟
سوال 8 : به چند طریق متفاوت میتوان 8 سیب یکسان را بین 5 نفر پخش کرد بطوریکه به هرنفر آنها حداقل یک سیب برسد؟
سوال 9 : به چند طریق متفاوت میتوان 8 سیب یکسان را بین 5 نفر پخش کرد؟ (ممکن است تمام سیب ها مال یک نفر باشد یا به کسی سیب نرسد)
سوال 10 : فردی در گوشه سمت چپ و پایین یک شبکه 7× 5 قرار دارد. این فرد در هر مرحله میتواند یک واحد به راست و یا یک واحد به بالا حرکت کند. این فرد به چند طریق میتواند خودرا به گوشه سمت راست و بالای شبکه برساند بطوریکه دقیقا در 4 نقطه تغییر جهت دهد؟
سوال 11 : معادله زیر مفروض است.
8 =T + K + Z + Y + X - چند دسته جواب طبیعی دارد؟
- چند دسته جواب صحیح نامنفی دارد؟
سوال 12 : در یک صفحه شطرنجی 6×4 - چند مستطیل داریم؟
- چند مربع داریم؟
- چند مستطیل داریم که مربع نیستند؟
- چند مستطیل 3×2 یا 2×3 داریم؟
سوال 13 : 5 مهره رخ یکسان را به چند طریق در 5 خانه از یک صفحه شطرنج 8×8 قرار داد بطوریکه هیچ دو رخی یکدیگر را تهدید نکنند؟
سوال 14 : 8 مهره رخ متفاوت را به چند طریق میتوان در صفحه شطرنج چید بطوریکه یکدیگر را تهدید نکنند؟
سوال 15 : به چند طریق میتوان یک برنامه برای 6 درس A, B, C, D, E, F نوشت بطوریکه: - B بلافاصله بعد از A باشد.
- B بعد از A باشد.
- C بلافاصله بعد از B و B بلافاصله بعد از A باشد.
- C بعد از B و B بعد از A باشد.
- D بعد از C و C بعد از B و B بعد از A باشد.
- C بعد از B و B بلافاصله بعد از A باشد.
-
http://forum.alaatv.com/topic/2351/درخواست-جزوه-ریاضی-اقای-امینی-راد
@avayekhak در درخواست جزوه ریاضی اقای امینی راد گفته است:
سلام به آلایی های عزیز
چند هفته پیش یکی از دوستان یک جزوه دست نویساحتمال در قسمت نظرات گذاشته بود . آیا برای قسمت های دیگر هم جزوه وجود دارد یا خیر ؟سلام . من چند وقت پیش جزوه ی دستنویس احتمال رو قرار دادم ولی کامل نبود سعی می کنم جزوه ی احتمال رو با تست های 10 سال کنکور کامل کنم و با کیفیت بالاتر که قابل پرینت گرفتن باشه بزارم .(به احتمال زیاد تا جمعه بخش احتمال رو کامل می کنم)
جزوه ی احتمال رو کامل کردم به احتمال زیاد فردا یا پس فردا روی انجمن قرارش می دم .(به صورت فایل پی دی اف با دوربین 13 مگاپیکسل)
-
درود به دوستان زحمت کش آلا!میخواستم ازتون استدعا کنم که از استاد امینی بخواین تا مبحث موردنظر بعدیشون معادله-نامعادله باشه.چون پیش نیاز خیلی از فصلاس!با سپاس فراوان از شما عزیزان
-
@Dr.Bernosi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
درود به دوستان زحمت کش آلا!میخواستم ازتون استدعا کنم که از استاد امینی بخواین تا مبحث موردنظر بعدیشون معادله-نامعادله باشه.چون پیش نیاز خیلی از فصلاس!با سپاس فراوان از شما عزیزان
اگه استاد تابع رو تدریس کنند معادله و نامعادله هم جزء ش میشه !!! این به نظر من بهتره که تابع تدریس بشه .
-
@mehdi96 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اگه استاد تابع رو تدریس کنند معادله و نامعادله هم جزء ش میشه !!! این به نظر من بهتره که تابع تدریس بشه .
خب حتی پیش نیاز تابع هستش این بحث!
-
خب حتی پیش نیاز تابع هستش این بحث!
خب من به این خاطر میگم تابع تدریس بشه چون استاد اگه قرار باشه معادله نامعادله تدریس کنند بعد 10 سال کنکورش خیلی زمان میبره تا به مباحث دیگه برسن ولی اگه تدریس تابع شروع بشه که معادله و نا معادله هم جزیی از تابع است اونوقت زمان بیشتری صرفه جویی میشه.
-
خب من میگم فقط تدریس شه!چون هرچا رفتم دیدم که نیاز داشتمش و اصلا بلد نبودم!و سوالات 10 سال کنکور این بحث با 10 سال کنکور تابع حل بشه!
-
@Dr.Bernosi
سلام امیدوارم مبحث دلخواه شما دوستان تدریس بشه بعد از مثلثات
قطعا استاد هم به خوبی میدونن کدوم مباحث بیشتر بدرد آلایی های عزیز میخوره -
درود بینهایت خدا بر شما مخصوصا اساتید بزرگوار مخصوصا استاد امینی راد .
میدونم که ضبط و ویرایش فیلم و آپلود فیلم ومخصوصا وقتی که اساتید میگذارند همه و همه بسیار وقت گیر وبسیار هزینه بر هست .اجرشما قابل بیان نیست
خیلی خیلی خیلی سپاسگزارم
-
الان به استاد امینی راد در تلگرام پیام دادم و پرسیدم که میخواهند چه مبحثی رو تدریس کنند بعد از مثلثات امیدوارم جواب بدهند اگه جواب دادند توی انجمن اعلام می کنم .
پاسخ های استاد امینی راد :
ايشالا تابع رو شروع ميكنيم
البته قبل از تابع
پيش نياز تابع رو درس ميدم
(یعنی)
نامعادله و تعيين علامت
بازم ميگم با روشي جديد و ساده و بدون فرمول
ايشالا بچه ها با روش من عادت كنن و از روش هاي فرمولي و گازويلي دست بر دارن