Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
reza213 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
baghi1377 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
reza213
مگه 8 با !8 برابره؟؟چرا؟ توضیح بددید
8 فاکتوریل = 8 * 7 * 6 * 5 * 4 * 3 * 2 * 1
3 تا 2 فاکتوریل = 2 * 2 * 2آیا 8 فاکتوریل رو میشه با 3 تا 2 فاکتوریل ساده کرد؟
-
رفقا سلام. بین اعداد 1تا6 مگه 2و4 مضرب چهار نیستند؟؟ پس مگه نباید دنبال اعدادی بگردیم که حاصلضربشون 2 و 4 میشه؟؟ (این سوال مگه اینو نمیخواد؟؟) مثلا خود 4 : از 1ضرب4 , 4ضرب1 , 2ضرب4 , 4ضرب2 بوجود میاد و سایر اعداد همینطور. مگه این سوال اینونمیخواد؟ @دانش-آموزان-آلاء Dr.Saraaa @Ata1214
-
رفقا سلام. بین اعداد 1تا6 مگه 2و4 مضرب چهار نیستند؟؟ پس مگه نباید دنبال اعدادی بگردیم که حاصلضربشون 2 و 4 میشه؟؟ (این سوال مگه اینو نمیخواد؟؟) مثلا خود 4 : از 1ضرب4 , 4ضرب1 , 2ضرب4 , 4ضرب2 بوجود میاد و سایر اعداد همینطور. مگه این سوال اینونمیخواد؟ @دانش-آموزان-آلاء Dr.Saraaa @Ata1214
2 مضرب 4ه ؟؟؟ :|
نه منظور سوال اینه ک مثلا اعداد 6 و 6 بیاد ک ضربش بشه 36 ! بعد 36 میشه 9 ضربدر 4 یعنی مضرب 4 ه !
مضارب 4 هم میشه اعداد : 4 و 8 و 12 و 16 و 20 و 24 و 28 و 32 و ... -
Arash 0 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr-sobhan
اگه سوال تو تاس باشه اینجوریه یا همه جا چون مثلا تو پرتاب دوتاس مضرب های ۴ میشه اونایی که ۴ توشونه و اونایی که جفت زوج هستند درست میگم؟ببخشید سوالتونو متوجه نشدم میشه واضح تر توضیح بدید ؟
-
@dr-sobhan
ببین تو پرتاب دوتاس مضرب ۴ اونایی که ۴ توشون باشه و جفت زوج باشن
تو پرتاب سه تاس چجوریه باید حداقل یک ۴ توش باشه و هر سه زوج؟توی پرتاب 3 تاس واقعا محسابات سنگین میشه ولی باز اگه قرار باشه ضرب 3 عدد 4 بشه باید دوتا عامل 2 باشه توش
مثلا 4 ضربدر 1 ضربدر 3 (4 به تنهایی دوتا عمل 2 داره)
یا 6 ضردبدر 2 ضربدر 3 (6 یک عمل 2 داره و یه دو هم ک داریم خودمون)
و کلی حالت دیگه -
@dr-sobhan شیش مضرب 3 هست؟ از کجا باس فهمید؟!!
نه 6 مضرب 4 نیست !میگه دوتا تاس داریم ک این دوتا رو پرتاب میکنیم مثلا اعدا ظاهر شده 6 و 2 باشه , الان 6 ضربدر 2 میشه 12 (مضرب 4 هست دیگه ! 4 ضربدر 3 میشه 12 )
ولی حالا مثلا اعداد رو اومده 2 و 3 باشه ک ضربدر 2 و 3 میشه 6 که 6 مضرب 4 نیست -
@dr-sobhan
امکان داره تو کنکور مضربو در پرتاب بیشتر از ۲ بخوان؟ مثلا پرتاب ۳ یا ۴ تاساصلا و ابدا چنین امکانی وجود نداره ! سوالات ریاضی کنکور مخصوصا توی بخش احتمال خیلی روتین بوده توی این سال ها و احتمال اینکه یهو بیان اینقدر سبکشو تغییر بدن واقعا وجود نداره
شیمی سال 93 ک یهو سخت شد قبلش میانگین درصدای شیمی خیلی بالا بود ! ولی درس ریاضی وقتی اینقدر میانگینا پایین هست چرا بیاد کاری بکنن ک از همینم بیاد پایین تر !!! -
@dr-sobhan
من ک هرچی تست احتمال بود و نبود زدم الان برا غذا خوردنمم احتمال میگیرم احتمال اینکه از ۱۰ تا برنج ۳تاش سفید ۷ تاش ربه گوجه ای باشه
خیلی ممنون از اطلاعات
تا درودی دیگر بدرودخواهش میکنم
یا علی