Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
درود. بسیار عالی
ما مشتاقانه منتظر ادامه جلسات هستیم . -
سلام
ببخشین ....میدونم این سوالم تکراریه .....اما ...
میشه لطفا از استاد بخواین برای ما توضیح بدن که به ترتیب چه فصولی رو قرار تدریس کنن
راستش من دارم برنامم رو با شما تنظیم میکنم
برای همین اگه بدونم استاد قرار چه مطالبی رو به نوبت تدریس کنن خوب خودم اون فصلا رو نمیخونم و با استاد پیش میرم ...اما خوب بقیه فصلا رو خودم زودتر میخونم ...
تورو خدا از این سوالم ناراحت نشین ....چون تکراری بود اینو میگم
ولی اگه مارم در جریان بذارین دستمون میاد باید چیکار کنیم
استاد لطف کنن در ابتدای جلسه بعدی که قرار ضبط بشه ...به ما توضیح بدن ..تامام برناممون رو بر اساس اون بچینیم
مرررسی -
@mehdi96 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام جزوه ی ریاضی ای که قولش رو داده بودم آماده است ولی چون اینترنتم تموم شده نمی تونم بزارمش (الان دارم با گوشی یکی از دوستان بیام میدم ) ببخشید که دیر شد .
آقا مهدی لطفا لوگوی آلاء رو از آواتار خودت حذف کن.
بچه ها اشتباهی شما رو با یکی از @administrators ها اشتباه می گیرند اینطور! -
استاد
بی صبرانه منتظریم مبحث بعدی رو شروع کنین
من همش چشمم به کانال الاء هست که ببینم کی مبحث جدید شروع میشه
واقعا تک هستید تو تدریس -
دوستان شما تا توضیحات قسمت های گذشته ننویسید قسمت های بعدی نمیاد بیاین همه کمک کنیم توضیحات هرجلسه رو مو به مو بنویسیم تا فیلم ها زودتر برسه به خدا همش به نفع خودمونه
-
همه کمک کنیم من الان توضیحات قسمت 13 رو نوشتم تا چن لحظه دیگه همین جا میزارمش شما هم کمک کنین تا زود تر تموم بشه اگه هر نفر فقط یه جلسه رو بنویسه خیلی زود تدریس ریاضی هم تموم میشه
-
به نام خدا
توضیحات قسمت 13 مثلثات تجربی استاد امینی راد
زمان : 24 دقیقه و 58 ثانیه
در این قسمت روابط مثلثاتی توضیح داده می شود در قالب 7 بسته
بسته 1 : روابط سینوس توان 2 الفا+کسینوس توان2 الفا (همچنین توان 4 و توان 6 هم مورد بررسی قرار میگیرد)
sin^2 a+cos^2 a
بسته 2: نام بسته غریبه و اشنا
(سینوس توان 2 الفا) و کسینوس توان 2 الفا بر حسب تانژانت توان 2الفا و کوتانژانت توان 2 الفا
sin^2 a
بسته 3 : الفا ( + یا -) بتا --------> sin , cos ,tan
بسته 4 : sin2a یک رابطه بر حسب سینوس کسینوس یک رابطه برحسب تانژانت
بسته 5: cos2a یک رابطه بر حسب سینوس کسینوس یک رابطه بر حسب تانژانت
بسته 6: tan2a یک نکته با حال و یک رابطه مشابه و یک رابطه تانژانتی
بعد از بسته 6چند رابطه با استفاده از بازی با رابطه های دیگر بدست می اید
بسته 7: روابط 3 الفا بر حسب : sin3a , cos3a -
تو رو خدا همه کمک کنین تا زود تر تموم بشه هر نفر فقط یک جلسه رو توضیحش بنویسه
-
majid.hm در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام لطفا اگه امکانش هست برای مثلثات هم تجزیه تحلیل 10 سال کنکور رو بزارید هزار بار ممنون
همه مباحث هسش!میذارن دونه دونه
-
ali565669
سلام ربطش اینه ک باید تمامی فیلما مشخص باشه ک چی هستن و چی توش تدریس شده !شما وارد سایت بشی دنبال مبحث x باشی بعد فقط نوشته باشه جلسه 1 جلسه 2 جلسه 3 چکار میکنی ؟
کل قسمت هارو دانلود میکنی و میبینی تا به مبحث مورد نظر برسی ؟؟
این پست آقا سهراب هم بخون :
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mike در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خوبین خیلی ممنون بابت زحماتتون
الان چرا گیر دادین به ریز مباحث چیزی که از هر نطر فقط یه بهونس ...
چه دلیلی داره که واسه یه فیلم 25 دقیقه ای یه طومار بنویسیم ؟ چه دلیلی داره که ما باید سر سوال تست هارو به عنوان ریز مباحث بنویسیم ؟ نه خداییش یه دلیل قانع کننده واس من بیارین به مولا خودم طومار که هیچی شاهنامه مینویسم واسه این فیلما ینی مثلا اگه زیر فیلمی نوشته باشه :
سقوط آزاد قسمت اول زمان : 25:34
توضیح روابط کلی
الان دیگه کسی نمیفهمه چی میخواد ؟
من از همون اول دعاگو بودم واستون ولی کم کم دارم دنبال یه راه جایگزین میگردم و انشالله یکی پیدا میکنم
تو کشور ما عدالت آموزشی هیچوقت نبوده و نخواهد بود ...فکر کنم الان وقت این باشه که شما بزرگواریتون و قدرشناسی تون رو نشون بدید.
برای عدالت آموزشی الان رو سایت ما 5000 ساعت فیلم آموزشی تولید کردیم که می تونید استفاده کنید، الحمدالله چندین پک کامل هم برای فیزیک داریم.برای این نیم ساعت فیلم که شما اینقدر راحت گفتید، می دونید چند ساعت کار انجام میشه ؟ حداقل 3 الی 4 ساعت زمان تولید هر 30 دقیقه فیلمی هست که شما سبک شمردید.
می دونید چقدر هزینه می شه ؟ بعید می دونم حتی بتونید تصور کنید!
دلیل خواستید دلیلش اینه چون ما از شما خواهش کردیم، ما برای شما اینقدر احترام و ارزش قائل بودیم و هستیم و خواهیم بود که این همه کار کردیم، اما شما حاضر نبودید 20 دقیقه وقت بذاری و به پاس زحمت چند ساعتی که کشیده شده و رایگان در اختیار شما قرار گرفته، باری از دوشمون برداری.
ممنون از این همه معرفتی که داشتی، ممنون از این دل بزرگی داشتی
من هیچ وقت انتقادات بچه ها رو قضاوت نمی کردم ولی اینبار شما هدف کار رو زیر سوال بردی، کار رو کوچیک شماردی و من تقریبا بهم ریختم.کم کم دارم به این نتیجه می رسم که خوبی وقتی مستمر بشه، تبدیل به وظیفه میشه! امیدوارم خدا بهم اینقدر صبر بده که هیچ وقت به چنین نتیجه ای نرسم، چون دوست دارم همیشه در حد توان خدمت کنم
-
سلام بچه ها اگه اشتباه نکنم جلسه ی بعدی ریاضی تجربی ادیتش امروز تموم شد
البته فکر کنم ادیت یه فیلم نصفه موند و دقیق خاطرم نیست که ریاضی تجربی بود یا یه درس دیگه.
اگر تموم شده باشه به احتمال 90% جلسه ی بعدی میاد رو سایت اگه نشده باشه که بعد از تموم شدن میاد
حالا قضیه این 10% چیه : خدایی نکرده اینترنتمون قطع بشه و نتونیم آپلود کنیم
-
sohrab در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
البته فکر کنم ادیت یه فیلم نصفه موند و دقیق خاطرم نیست که ریاضی تجربی بود یا یه درس دیگه.
اگر تموم شده باشه به احتمال 90% جلسه ی بعدی میاد رو سایت اگه نشده باشه که بعد از تموم شدن میاد
حس من میگه گسسته است.
-
banoo در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sohrab در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
حس من میگه گسسته است.
سه شنبه 40 دقیقه فیلم برداری زیست آقای رحیمی رو صبح داشتیم، بعد از ظهر هم اگه اشتباه نکنم یه جلسه گسسته داشتیم
اما ریاضی تجربی فیلم برداریش دوشنبه بود، این یعنی چی:یعنی اینکه ادیت یدونه از فیلم های دوشنبه بوده ناقص مونده و گسسته ادیتش تازه شنبه شروع میشه اما چون شنبه ای که میاد یه خورده سرمون خلوته همون روز تموم میشه و آپلود میشه رو سایت و 10 دقیقه بعدش می تونید دانلود کنید اگه اشتباه حدس نزنم میشه حدود ساعت 16 الی 19.
زیست آقای رحیمی هم اگه همه چی خوب پیش بره کارهاش فردا تموم میشه و میاد رو سایت.