سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
ترنم در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقا سهراب میشه لطفا بگین جلسه ی بعدی کی میاد رو سایت تا من تا اون موقع بدونم که مبحث جدید رو شروع کنم و با چه حجمی یا اینکه فعلا تست کار کنم
خیلی ممنون از شما#تدریس #ریاضی_تجربی جلسه 15- مثلثات - قسمت 5
تجزیه و تحلیل ده سال کنکور مبحث مثلثات(قسمت 1)
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5449
@alaa_sanatisharif
-
هر یک از اعداد 1 تا 30 را بر روی کارتهای یکسان نوشته و به تصادف 2 کارت خارج میکنیم. با کدام احتمال شماره ی این دو کارت عددی اول یا بر7 بخش پذیر است؟ مگه جواب نمیشه : ترکیب 2از 4 + ترکیب 2 از 10 تقسیم بر ترکیب 2 از 30 ؟ ولی پاسخ نامه نوشته ترکیب 2 از 13 تقسیم بر ترکیب 2 از 30 . چرا ؟
-
emad71 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
داد 1 تا 30 را بر روی کارتهای یکسان نوشته و به تصادف 2 کارت خارج میکنیم. با
سلام فک کنم !!!!
منظورش اینه 10 تا عدد اول داریم و 4 تا هم بر 7 بخش پذیر که کلا میشه 14 تا ولی عدد 7 هم اوله هم بر هفت بخش پذیره و حذف میشه پس میشه 2 تا از 13 تا انتخاب . -
@Dr.Bernosi من به خاطر مشکلاتی که دارم خیلی از برنامه آلا عقبم دیروز که 10 سال کنکور احتمال رو میدیدم متوجه شدم که تو برنامشون هست ده سال مثلثات رو هم بزارن واقعا نمیدونم چه طوری ازشون تشکر کنم اجرشون با امام حسین به من یکی که خیلی خیلی کمک کردن
-
سلام خدمت همه
خسته نباشید به مجموعه آلا
بچه ها میگم با چهار جلسه مثلثات دیگه تمومه یعنی کل بحث مثلثات همینه
کسی اطلاع داره -
سلام
استاد نمودار های مثلثاتی مربوط به فصل پنج رو گفتن یا ن؟! -
سلام خدمت همه
کسی اطلاع داره -
sohrab اقا سهراب میشه به استاد بگین خواهشا تابع رو درس بدن...
اخه همه که با قلمچی ازمون ندارن یه سری هم مثه من گزینه 2 ازمون میدن که ازمون بعدی از تابع میشه یبارم رو برنامه گزینه 2 درس بدن...خواسته ی زیادیه...؟! مرسی بابت همه چی... خسته نباشید -
helen_amor در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه همه که با قلمچی ازمون ندارن یه سری هم مثه من گزینه 2 ازمون میدن که ازمون بعدی از تابع میشه یبارم رو برنامه گزینه 2 درس بدن...خواسته ی زیادیه...؟! مرسی بابت همه چی... خسته نباشیدچه خودتو مظلوم کردی
-
ترنم در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
helen_amor در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه همه که با قلمچی ازمون ندارن یه سری هم مثه من گزینه 2 ازمون میدن که ازمون بعدی از تابع میشه یبارم رو برنامه گزینه 2 درس بدن...خواسته ی زیادیه...؟! مرسی بابت همه چی... خسته نباشیدچه خودتو مظلوم کردی
باورت نمیشه اخه چقدر توی تابع مشکل دارم اگه این دفعه هم کلاس استاد تابع رو درس ندن و به ازمون نرسیم این ازمونمم خراب میشه
دیروز ازمون خوبی نداشتم ریاضی فقط 40% زدم -
امیرعباس66 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت همه
کسی اطلاع دارهمن هنوز کامل جلسات رو ندیدم
ولی استاد اخر هر فصل تستای کنکور حل میکنن
فک میکنم بله اخرش باشه -
negar2012
سلام جلسه اول احتمال اخریت سوال 6 تا توپ یکسان داریم و میخوایم توپای سبز کنار هم نیایند .اگه یکی در میان سبز بذاریم سبز ها کنار هم نمی ایند 7 تا جا یگاه داریم پس میشه انتخاب سه تا از 7 تا جایگاه * جایگشت : ترتیب قرار گرفتن n شی متمایزه خب سبز ها nشی متمایز هستند در نتیجه 3 فاکتوریل جایگشت دارند .
+
اگه میشه دقیق تر سوالتونو بگید