Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
emad71 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان کسی گروه رفع اشکال درسی سراغ نداره؟
سلام
دوست خوب انجمن دقیقا برا همین کاره
سوالاتون رو بپرسین و با دوستاتون همفکری کنید
پیشنهاد میکنم لینک زیر رو نگاه کنید
http://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم -
سلام
اقا چرا مباحث انقدر دیر میان؟
الان چند روزیه گذشته ولی هنوز قسمت جدید تدریس تابع نیومده
زمان خیلی کمه از طرفیم مباحث دیر قرار داده میشن -
omidapple در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اقا چرا مباحث انقدر دیر میان؟
الان چند روزیه گذشته ولی هنوز قسمت جدید تدریس تابع نیومده
زمان خیلی کمه از طرفیم مباحث دیر قرار داده میشنتا یانا فیلم برداری بشه بره تنظیم تدوین بشه مطابق با دانلود کیفیتش درست بشه طول می کشه
-
سلام با تشکر از استاد این فیلم باکیفیت خوب دانلود کنم از چه چیزی ذخیره استفاده کنم پیشنهاد شما چیه
جواب بدید لطفا -
Farhad
سوالت دقیقا چی بود؟ -
دیگه چخبر
-
مثل تموم عالم ریاضیات نمیاد نمیاد
-
alireza7702 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
-
وااااااااااااااای ترکیدم با این
ادامشو بشنو
دیدن روی ماه استاد تو خوابهههه
حااالی واست نموندهههههه
دنیا برات سرابههههه
داد میزنی حسابی انجمن بدون ریاضیهههه خخخخ
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png -
سلام
جلسه 12 دقیقه 22 چرا عبارت تقسیم بر کسینوس الفا شد؟؟ -
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to t.mohammadmahdi1999gmail.com on آخرین ویرایش توسط DR.PeRshIA انجام شده
والا من الان یادم نیست دقیقا ولی برای اینکه ب داده مسله ک فکر کنم تانژانت هست برسیم کل عبارت رو تقسیم بر کسینوس میکنیم ک جواب بر حسب تانژانت ب دست بیاد
-
MER30 DOCTOR
-
اصن چون گفتی دکتر بهت امتیاز مثبت دادم
-
سلام من ماه به ماه بیام دانلود کنم ۲۰ قسمت در هر ماه اضافه میشه ؟ آخه هروز بیام وقتم تلف میشه در ضمن هزینه اینترنت زیاد می شه
-
Farhad دیگه ماه به ماه هم فایده نداره باید بریم جمعه عصر وقتی کنکورو دادیم بیایم قشنگ همه رو دانلود کنیم البته اگه تا اون وقت کامل شده باشه
-
ببخشین بچه ها
منم مث شما ها کنکوریم
اما یکم انصاف داشته باشین
میدونین الان هر لحظه که اراده کنن میتونن دیگه کلا سایت رو ببندن فیلم نذارن
برای همیشه
همینم باید قدر دونس
سایتای دیگه شما که میخوای فیلم دانلود کنی هم باید پول اینترنت بدی هم پول اشتراک ...دیگه خودتون فرض کنین
من که الان فقط از اینجا میذارم دان
تازه نصف دانلودامم مثلن رایگان ماهی بالای 50 تومن پول میادد
یکم انصاف داشته باشین
بنده خداها بهترین دبیرا رو میارن بی منت
یکم طول میکشه قبول دارم .....اما قرار نیس که این طوریم فک کنیم
خودتونم یکم دس بجونبونین
قرار نیس که همیشه فیلما حاضر اماده باشه که ....خودتونم جلو جلو بخونین
دانش اموزی که درس خون باشه .....از اسمون سنگم بیاد درس میخونه دنبال بهونه نیس
هر جور شده با هر بدبختی میخونه
نگین این طوری -
Farhad دیگه ماه به ماه هم فایده نداره باید بریم جمعه عصر وقتی کنکورو دادیم بیایم قشنگ همه رو دانلود کنیم البته اگه تا اون وقت کامل شده باشه
نه خیر عزیز تا عید تموم میشه! لازمه من این رو هر چند وقت یه بار اعلام کنم ؟!
فکر می کنید وقتی یه جلسه میاد رو سایت، به این صورته که یه نفر میاد جلوی دوربین یه چی میگه و همون میاد رو سایت؟!
نه خیر کلی کار علمی و کارشناسی رو طرح درس انجام میشه، دبیران انصافا با جان و دل دارند زحمت می کشند، بعد از اینکه ضبط شد تازه کار بچه های ادیت تور و... شروع میشه تا فیلم بیاد به دست شما برسه!
فیلم بی کیفیت و کیلویی تولید کردن راحته ولی فیلم با کیفیت تولید کردن سخته، از نظر ما وقتی کار خیر معنا داره که با بهترین مجموعه های بازار رقابت کنه
از طرف دیگه از نگاه ما اینکه شیمی جلو تره یا ریاضی جلوتره و... کلا نگاه درس به درس تو سیستم ما وجود نداره! به ترتیب هر فیلم کارش تموم بشه میاد رو سایت
تو نوشتن ریز مباحث فیلم ها کمک کنید، بار زیادی از دوش ما برداشتید و سرعت تولید ویدیو هم بیشتر میشه