Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
@mostafa-aliabadi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
حدودی چقد طول میکشه جواب بدین؟؟؟
سلام من پاسخ این دوستمونونوشتم وعکس گرفتم امامیخوام بفرستم میگه شمابراین کاردسترسی ندارید -
m.m در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://forum.alaatv.com/uploads/files/1479821931950-photo_2017-02-20_14-43-00-resized.jpg
جواب سوال تون دوست عزیزmostafa aliabadi -
Soheilnik در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام به داداشای امینی که انصافا ترکونننننننننننننننننندن
یعنی اصن معرکه ... یه چیزی میگم یه چیزی میبینین!
میخواسم بدونم اقای امینی راد یه جزوه میذارن برا ریاضی تجربی که برای مرور و ... ازش استفاده کنیم؟پرچم آلا زیادی رفته بالا:)))))))))))
جدی میگید؟؟ یعنی ریاضیشون عالیه؟؟؟ تو ازمونا جواب میده؟/جدی میگید؟؟؟؟
-
سلام خسته نباشید دمتون گرم
توابع وارون کی رو سایت قرار میدین؟
بازم ممنون -
ممنونم از لطفتون!
پس اعداد فرد چن پیشامد ایجادمیکنن=زیر مجموعه های فرد عضوی!!جالب بود -
سلام دوستان اين سوال اعصابمو خورد كرده هركاري ميكنم نميدونم چطوري حل شده مشابه اينو قبلا حل كردم اما الان نيمدونم چرا نميشه
-
bahare
ببین همونجوری ک خود جواب سوالم گفتم دوجا محدودیت داریم ینی توی هزارگان و صدگان ما نمیتونیم هر عددی رو بزاریم باید بزرگ تر از 5 و 3 باشن
خب اینجا توی دفعه اول توی هزارگان عدد 3 و 1 رو میزاریم کنار ینی از بین عدد 5.7.9میسازیم
اینجوری حتما عدد بزرت تر از 3500 میشه دیگه
توی خونه هزارگان 3 تا عدد میتونیم بزاریم 579
توی صدگان 1.و هم 3 هم اضافه میشه اما ی عدد توی هزارگان استفاده شده پس میشه 4 عددینی 1.3.5.9 مثلا یکیش 7 باشه ک استفاده شده
بعد خونه ی دهگانم سه تا عدد و یکانم 2 تاحالا میاییم اول هزارگان رو 3 میگیرم
خب تو خونه اول یک انتخابد داریم
خونه ی صدگان فقط 1 نمیشه گزاشت پس 3 انتخاب داریم توی دهگان یک رو میتونیم بزاریم پس باز 3 انتخاب و توی یکانم 2 انتخاب
فهمیدی هیچی؟ههه چون خودم نفهمیدم چی تایپ کردم -
خب ما باید دو حالت رو حساب کنیم:
یه بار اعداد چهار رقمی فردی که با سه شروع میشن ویه بار برای اعداد چهار رقمی فردی که با سه شروع نمیشن...!
خب اونایی که با سه شروع میشن(حالت پایینی):اولی3باشه( یه حالت).دومی باید از 5 بزرگتر باشه که از3500 بیشتر بشه پس میتونه یکی از اعداد5،7،9 که فردن انتخاب بشه(سه حالت).سه انتخاب شد،یکی از اعداد 7،5،9هم انتخاب شد(فرضا 5)!حالا 3 تا عدد فرد میمونه که برای دهگان بزاری.یکی کم میشه دو عدد میمونه برای یکان...
2)اونایی که با 3 شروع نمیشن!
اولیین عددو از سه بزرگتر میزاریم(سه رو که یه مرحله جدا رفتیم.کوچیکتر از سه نمیشه چون قراره عددمون از3500 بیشتر باشه)خب از 5،7،9 یکی(مثلا 5).صدگان هرکدوم از چارتای دیگه ی1،3،7،9 و دهگان و یکانم یکی یکی کم میشه از اعداد دیگه! -
امیدوارم فهمیده باشید!
-
DR.PeRshIA خيلي لطف كردي ممنونم دستت طلا
-
امروز چیزی نمونده بود سکته کنم
اقااااااااا
از کتابم اخطلاص کردن
از صفحه ۹۰ نداره میره تا ۱۳۰
اخه چه دور زمونه اییه
خدا شاهده هر جا میرم کتاب گیرم نمیاد
این هفتم ازمون قلم چی دارم موندم چیکار کنم -
ته بد شانسی اینه که اون کتاب
زیسته -
erfan-fatehi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ته بد شانسی اینه که اون کتاب
زیستهسلام
بدشانس ترازاون اینه که این تاپیکه ریاضیه وربطی به زیست نداره
لطفا بحثای هردرس را درتاپیک مخصوص خودش بنویسید ممنونم . -
erfan-fatehi خخخ الهي فشار درسيه عزيزم اشكال نداره يه تاپيك زيست هست برو اونجا بچه ها ببين كتاب ندارن برات عكس بگيرن
-
خیلی ممنون از راهنماییت
-
erfan-fatehi خخخ خب چي بگم
-
bahare در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
erfan-fatehi ببشيد
-
نمیدونم:/
صلاح کار خیر عاقلان دانند
فکک کنم همین بود:-/