Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
نوکرتم اقای امینی جان ایول داری خدا شاهده تو عمرم هیچ وقت به اندازه ی توضیحات شما از ریاضی چیزی درک نکردم فدایی داری بزرگواااااااار!!!!!!
-
yema در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سالای پیش تا این موقع کلی استاد درس داده بود تا عید تموم میشد امسال دیرترم شروع کردین اینقدرم که آروم جلو میرین بعد میخواین تا عیدم تموم کنین!
قول آلا قوله :|
-
سالای پیش تا این موقع کلی استاد درس داده بود تا عید تموم میشد امسال دیرترم شروع کردین اینقدرم که آروم جلو میرین بعد میخواین تا عیدم تموم کنین!
منم نگرانم مث شماااااااا
-
@Dr.Bernosi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
برای آلاء فرقی نمیکنه که تموم کنه یا نکنه نمونه ش کلاس جمع بندی شیمی تا استوکیومتری رو درس دادن بعد معلوم نشد چی شد دیگه ادامه ندادن اگه لیست فیلمای سالای پیش رو هم نگاه کنی بعضی نصفه رها شدن -
@Dr.Bernosi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
برای آلاء فرقی نمیکنه که تموم کنه یا نکنه نمونه ش کلاس جمع بندی شیمی تا استوکیومتری رو درس دادن بعد معلوم نشد چی شد دیگه ادامه ندادن اگه لیست فیلمای سالای پیش رو هم نگاه کنی بعضی نصفه رها شدندراینکه قول الا قوله شکی نیست نمونش کلاس همایش استادرحیمی که عالی بود.واینکه کلاس های جمع بندی پارسال الا قولی ندادکه همه روتدریس میکنه درسته ؟
واین روهم درنظر بگیرید دوست عزیز که الا هیچ حمایت مالی نداره وتمام فیلم ها وخدماتی که داره ارائه میکنه بدون حمایته پس ما نباید انتظاراتمونو خیلی ببریم بالا .
ونکته اخر به قول اقا سهراب آلا یاقولی نمیده اگرهم قولی دادحتما عملیش میکنه شما نگران نباشیدوباخیال راحت درستونوبخونید ومنتظر بمونید .
حمایت ازآلا روهم فراموش نکنید. -
واقعا پروژه آلا عالیه و این ضعف و نرسیدن و ... برای هر شرکت و خدماتی پیش میاد که البته برای آلا واقعا دفعات محدودی بوده.
ولی برام جالبه که آلا امسال خیلی با مهروماه تداخل دارن: زیست پیش+زیست دهم+شیمی دهم+جمع بندی نوروز استاد نادریان.
پارسالم با 20 بود: جمع بندی آرایه ادبی ادبیات+ریاضی انسانی+خود آقای رحیمی+اقاجانی.
ای کاش با خیلی سبزم میرفتن. (استادسروش مویینی+کوروش اسلامی).
یا مسعود حدادی و .... ولی خداوکیل تا اینجام گلچینی از بهترین ها رو ارائه دادن خدا رو شکر کنین تو خونت نشستی کامنت میدی و رایگان کلاس خصوصی عالیه. -
ما فقط دعا کنیم که در آلاء گره در کارشون نیفته واگر بفیته عقب میفته شما اگر تعدادی فیلم هم موقعی دیر آمد رو سایت این مشکل ممکن هر موسسه بیفتاد شما اگر کلاس خصوصی هم برید ممکن یه روز معلم نیاد یا به تعطیل بخوره کلاس عقب بیفتاد پس به جای غرغر ازشون تشکر کنید تا اون روحیه داشته باشند و تا او تمام تلاشونشو کنند که تلاش می کنند با تشکر از آلاء
-
واسه تمام زحمت کشان آلاء
-
سلام به همه الاء هاي عزيز
ممنون استاد اميني عزيز
بخاطر تدريس بسيار زيباتون كه رياضي براي ما مثل فارسي خوندن شيرين لذت بخش كردين ايشالا هرچي از خدا ميخواين بهتون بده
-
جالب اینجاست آقای امینی هم بامزه هستن هم لحن و کلامشونم بامزس و تدریسشونم بامزس مگه میشه
-
ایت ایز وری عالی زیاد خوب آی اَم وری خوشحال شد وِری محشر
-
میشه بپرسم کلیپ های جدید کی میان
یا اینکه هر چند وقت یه بار اپلود میشن؟؟؟ -
یه دمت گرم واس بکس الا تو کامنتا جاش خالی بود
دلم نیومد نگم
Like dari alla
-
یه دمت گرم واس بکس الا تو کامنتا جاش خالی بود
دلم نیومد نگم
Like dari alla