Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
@Dr.Bernosi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sohrab در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@Dr.Bernosi عالی، ممنون عزیز جان،
در مورد فرمتش که گفتید:
هرچه ریز مباحثی که نوشته میشه کامل تر باشه، بهتر، خط اول هم تیترش و آخرین خط لینک صفحه ی تماشای فیلم.احتمال(جلسه اول)
مباحث تدریس شده:
تعریف احتمال
بررسی احتمال پرتاب دوتاس
حل مثال از پرتاب دو تاس
ارائه تکنیک برای پرتاب دوتاس
بررسی احتمال مهره های درون کیسه
حل مثال از مهره های درون کیسه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5266فکر کنم این قابل قبول باشه؟!
-
سلام
بچه ها واسه ریاضی شما چه کلاسیو پیشنهاد میدین..؟!
مرسی از همکاریتون -
استاد تدرسی ریاضیتون عاااااالی بود مرررررسی کلی
-
سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم صفر تا صد ریاضی تجربی شامل هندسه 1 و آمار هم میشه یا نه؟
ممنون میشم سریع جواب بدید -
برای هندسه و امار چیکار کنیم؟؟؟؟؟
-
mohammadalizadh مطمئنا آقای امینی آمارو هندسه رو تدریس میکنن ولی اگه عجله داری ومیخوای زودتر آمار وهندسه رو بخونی هندسه رو بافیلم های آقای کبریایی بخون اینم لینکشکلاس کنکور1وآمارو باآقای شامیزادهآمارومدل سازی
-
Dr
دیدم اما ارتباط نمیتونم برقرار کنم با طرز درس دادن این دو عزیز که فرمودید
عجله ندارم میخواستم ببینم ایا درس میدن امار و هندسه 1 رو برای ما تجربی ها یا نه
چون فیلمای پارسالو دیدم هیچ کدووماز دبیرا درس نداده بودن -
sohrab
جلسه 2 - مقدمه ی احتمال ( قسمت اول )- مفهوم احتمال ( آشنایی با احتمال نظری و تجربی ) + بررسی مفهوم فرمول احتمال
- تعریف فضای نمونه
- بررسی کل حالات : ns ( سکه ، تاس ، انتخاب مهره از کیسه )
- حل مثال برای تثبیت مفهوم " خارج کردن مهره بدون روئت شدن آن "
- حل مثال " انتخاب چند مهره از دو ظرف " به 2 روش
- حل مثال برای تثبیت مفهوم " خارج کردن مهره به تصادف "
- نکاتی در مورد پرتاپ دوتاس با هم + نکاته ای در مورد مجموع اعداد در پرتاپ 2تاس (خیلی نکته ی جالبیه )
- بررسی مفهوم دو اصطلاح "و" و "یا" در احتمال در قالب مثال
- حل مثال " متوالی شدن اعداد پس از مرتب شدن "
مباحثی ک در قسمت های بعدی تدریس میشه : احتمال شرطی ، قوانین احتمال ، قانون شکست و پیروزی
-
mohammadalizadh آقاسهراب گفتن امسال تمام مبحث ها برای کنکور پوشش داده میشه ولی من زمانشو نمیدونم بهتره از ایشون بپرسید که چه زمانی این مبحث ها تدریس میشه.موفق باشی
-
سلام دوستان. دوستان من ریاضیم خیلی افتضاااحه در حد صفر سوالم اینجاست اگ من فیلمای این بخش رو ببینم ایا میتونم در کنکور ۹۶ ریاضی رو حداقل۲۰ و حداکثر ۴۰بزنم ممنون میشم جواب بدین.من رو جوابتون حساب باز میکنم لطفا هر کس اطلاعات کافی داره جواب بدین مرسی
-
بنده رشته ریاضی هستم و میخوام کنکور تحربی بدم میخواستم ببینم حسابان و دیفرانسیل و هندسه 1 و جبر و احتمال تمام مباحث ریاضی تجربی رو پوشش میده ؟ و اگر هم زیادی هست کدام بخش ها ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره پاسخ بده
-
zahra1303 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sohrab
جلسه 2 - مقدمه ی احتمال ( قسمت اول )- مفهوم احتمال ( آشنایی با احتمال نظری و تجربی ) + بررسی مفهوم فرمول احتمال
- تعریف فضای نمونه
- بررسی کل حالات : ns ( سکه ، تاس ، انتخاب مهره از کیسه )
- حل مثال برای تثبیت مفهوم " خارج کردن مهره بدون روئت شدن آن "
- حل مثال " انتخاب چند مهره از دو ظرف " به 2 روش
- حل مثال برای تثبیت مفهوم " خارج کردن مهره به تصادف "
- نکاتی در مورد پرتاپ دوتاس با هم + نکاته ای در مورد مجموع اعداد در پرتاپ 2تاس (خیلی نکته ی جالبیه )
- بررسی مفهوم دو اصطلاح "و" و "یا" در احتمال در قالب مثال
- حل مثال " متوالی شدن اعداد پس از مرتب شدن "
مباحثی ک در قسمت های بعدی تدریس میشه : احتمال شرطی ، قوانین احتمال ، قانون شکست و پیروزی
اضافه شد . باتشکر از زحمت شما