Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
DR.PeRshIA اینم حرفیه
-
DR.PeRshIA در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
erfan-fatehi پس ابیو کار کنی خوووبه کنکورت اگه مسلط رو تستای کنکور باشی ک ابی کانونم همش کنکوره راحت ب 50 میرسی
دقیقا!کنکور ریاضی 60 درصدش هرساله مثل پارساله!راحته 50 زدن!اگه خوب بخونین دیگه!
-
DR.PeRshIA در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
s.a خب ی زره هم باید خودت ریاضی بلد باشی که بشه 70 زد منم میگم نگفتم کتاب بدیه من خودمم ابی میزنم ولی فک کردم سطح بالا میخان
من ابیوکارکردم الان دارم نشرکارمیکنم سطحش بالاست استادم گفتم خوشخوان بالاترین سطحه
-
ریاضی خیلی سبزش چطوره؟؟
شیمی حرف نداش -
erfan-fatehi اگه خیلی داغوونی ابی رو بگیر
بعدش اگ سطح بالا و درسنامه ی خوب میخایی خیلی سبز جامع -
erfan-fatehi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ریاضی خیلی سبزش چطوره؟؟
شیمی حرف نداشاونم خوبه!اما اگه ریاضیتون خوب نیس از آبی استفاده کنین
-
هِللللللوووووو ایت ایزریاضی وِررری دور اومد ایت ایز نمیدونم چرا اما لطف کرد سریع فیلما گذاشت روسایت the کنکور اومد رسید هاااااا ( چاکر شما power god new day = قدرت الله نو روزی)
-
این قدر پرت و پلا و چرت و اسپم میدین سوال ادم گم میشه
دختر پسرا ک بحمدلله لاس میزنن زیر این پستا تو تایپیکا:/
این مثلثات کوفتی تموم شد؟ نشد؟ بقیه تستا چی؟
مسئولش کیه؟ اقا سهراب یا کس دیگه ای؟ یک اطلاع رسانی میشه بکنین بزرگوار؟
این کامنتای بی ربطم از بالا تا پایین حذف کنین -
خخخخخخ مثلثات که تموم شد رفت خواب میبینی عزیزم
-
-Immortal- در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
این قدر پرت و پلا و چرت و اسپم میدین سوال ادم گم میشه
دختر پسرا ک بحمدلله لاس میزنن زیر این پستا تو تایپیکا:/
این مثلثات کوفتی تموم شد؟ نشد؟ بقیه تستا چی؟
مسئولش کیه؟ اقا سهراب یا کس دیگه ای؟ یک اطلاع رسانی میشه بکنین بزرگوار؟
این کامنتای بی ربطم از بالا تا پایین حذف کنیندوست عزیز مثلثات تموم شده، در ضمن اگه کسی اسپم میده یا لاس میزنه میتونید گزارش کنید! ادبیات قشنگی هم دارید!
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/32/26/ -
کلاسهای ملیونی رو رایگان در اختیارتون گذاشتن بازم طلبکارید!!
واقعا که ادم میمونه چی بگه.. -
طبلکار نیستم بزرگوار . برای تشکراز این کلاسای میلیونی تا حد توان پاسخگوی محبتشون بودم و نیازی نمیبنم ب کسی جوابگو باشم .
شما همون هیچی نگین کسی نمیگه چرا لالین
=-=-=-=-=
mohammadhasan
رفیق جلسه آخر مثلثات اقای امینی صرفا پیرامون نمودارای مثلثاتی گذشت
سوالای 92 ب قبل کلا بررسی نشد و فیلمش نذاشتن . مشکلیم با این ندارم ک نذاشتن ! ولی گفتم شاید جای دیگه ای اطلاع رسانی کردن یا گذاشتن من نفهمیدم
ماشالله تو این تایپیک یا قربون صدقه هم میرن یا منابع مطالعاتیشون میگن یا هزار مسخره بازی دیگه
کسیکه حسابش با خودش مشخصه وقتش اینطوری تلف نمیکنه -
-Immortal- در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
طبلکار نیستم بزرگوار . برای تشکراز این کلاسای میلیونی تا حد توان پاسخگوی محبتشون بودم و نیازی نمیبنم ب کسی جوابگو باشم .
شما همون هیچی نگین کسی نمیگه چرا لالین
=-=-=-=-=
mohammadhasan
رفیق جلسه آخر مثلثات اقای امینی صرفا پیرامون نمودارای مثلثاتی گذشت
سوالای 92 ب قبل کلا بررسی نشد و فیلمش نذاشتن . مشکلیم با این ندارم ک نذاشتن ! ولی گفتم شاید جای دیگه ای اطلاع رسانی کردن یا گذاشتن من نفهمیدم
ماشالله تو این تایپیک یا قربون صدقه هم میرن یا منابع مطالعاتیشون میگن یا هزار مسخره بازی دیگه
کسیکه حسابش با خودش مشخصه وقتش اینطوری تلف نمیکنهما هم دعوایی نداریم همه مثل همکلاسی هستیم، شما گفتی ما هم گفتیم مثل اینکه فیلم جدیدی براش نذاشتن. یه ذره به اعصابتون مسلط باشین
-
قبول دارم
-
yema در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
الان چه وقت فیلم دهم گذاشتن بود آخه از وقتی دهم و زیست سوم و چهارم اضافه شدن سرعت مث حلزون شده بابا الان کنکوریا رو بچسبین
فک نکنم ما در حدی باشیم که بخوایم بهشون این پیشنهاد یا دستور رو بدیم!!!
-
@Dr.Bernosi
دست عوامل الاء دردنکنه بخاطر این لطفشون ولی چرا اینقدر خودتون رو کوچیک میکنین دارن اینکارا رو برا ما میکنن هیچ مننتی هم ندارن که شما اینقدر خودت رو در مقابلشون کوچیک ببینی و حتی نظر خودتو نگی منم که امر و نهی نکردم انتقاد کردم که به جا هم هست الان هفته ای به زور 3 قسمت فیلم از هر درس میذارن مثلا همین زیست استاد رحیمی از اول هفته فقط 2 جلسه اضافه شده
حرف من اینه چرا وقتی اکثرا از فیلمای استاد رحیمی استفاده میکنن دوتا دبیر زیست دیگه هم اوردن که سوم و چهارن رو تدریس کنن اینکار باعث گرفتن وقت استودیو میشه و سرعت ظبط بقیه درسا میاد پایین -
سلام دوستان روزتون خوش !!!
sohrab و سلام آقا سهراب
آقا سهراب میتونین از آقای امینی بخوایین که توابع معکوس مثلثاتی و متناوب که مخصوص رشته ریاضی هست رو در چند جلسه تدریس بکنن ؟؟
روش تدریسشون خیلی عالیه...من توی هیچ درس نامه و یا جزوه کسی روشی که آقای امینی برای حل معادلات مثلثاتی گفتن رو ندیدم ! هم روش سریع هست و اینکه حتما به جواب درست میرسه !
حتما برای توابع معکوس هم روش دارن! اگه تدریس بکنن عالی میشهخیلی ممنون یا علی
-
تو جلسه 17 ، قسمت دوم معادله درجه دوم
دقیقه 10 الی 12 ! یک مثال دارن حل میکنن
اقای امینی میگن b مثبت باید بشه چون شیب نمودار تو نقطه c ، مثبته
1دقیقه بعد b حساب میکنن میشه -4
من بد فهمیدم عایا؟ یکی میشه بگه چی شد ؟
ببخشید وسط بحثاتون: دی
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
yema
کاکو زیست پیش ، یکم تایمش گذشته سعی کن خودت پیش 1 با تست کتابای بازار ببندی
نهایتا عید ب بعد بری سمت این جمع بندیا . اینقدرم حرص نخور : دی