Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
bahare در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان خداقوت به همه كنكوري هاي عزيز
اين سوال ميشه بهم توضيح بدين مخصوصا اون كادر قرمزي كه دورش خط كشيدم متوجه نميشم -
کاش بشه امشب قسمت نهم رو هم بزارن که سوالای قسمت جزصحیح رو فرد ا تو ازمون جواب بدیم:)) :(((((
-
سلام دوستان خداقوت به همه كنكوري هاي عزيز
اين سوال ميشه بهم توضيح بدين مخصوصا اون كادر قرمزي كه دورش خط كشيدم متوجه نميشمیک بار باید اعدادی که شمال 5 میشه یکانشون رو حساب کنی یک بار اون اعدادی که یکانشون صفر دارن
اون کادر قرمزه هم منظورش همینه
باید یکان ها جدا جدا حساب بشن -
DR.PeRshIA چقدر سوالاي اناليز شبيه هم شده از كجا بفهميم اينجوري بايد حلشون كنيم:(
-
++سلام
شاید این راهنمایی کمکتونکنه
سوالات احتمال و انالیز ترکیبی تیپ مشخصی دارند
شما فقط توجه کن وقتی عدد 0 داشتی یه جای کار میلنگه
و دو شاخه رسم کن و حساب کن همیشه سعی کن یک خونه حساس (خانه شرط)داشته باشی برای مثال به تصویر زیر توجه کن اگه چیزی رو نتونستی بخونی بگو
http://s9.picofile.com/file/8275990150/photo_2016_11_25_00_14_37.jpg -
DR.PeRshIA چقدر سوالاي اناليز شبيه هم شده از كجا بفهميم اينجوري بايد حلشون كنيم:(
اینو دیگه باید ایقد تست بزنی که بفهمی چون اعداد 0 5 نمیتونن دوبار تکرار بشن توی یک عدد از طرفی هم هم 5 و هم صفر میتونن بخش پذیر باشن پس باید جدا گانه حساب شن
-
DR.PeRshIA ممنونم
-
kia در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تا عید قراره فیلما کامل بشن؟!
قراررره تموم بشه اره
-
سلام دوستانی ک فیلم های استاد امینی رو نگاه میکنید راضی هستید تو ریاضی پیشرفتی کردید.سوءتفاهم نشه فقط میخوام کسایی ک فیلماشون و دیدن نظر بدن میخوام فیلم های ایشون و ببینم خواستم نظراتتون و بدونم
-
لطفا زووووودتتتر جوااااب بدیییید
-
Mohadese Babaei در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستانی ک فیلم های استاد امینی رو نگاه میکنید راضی هستید تو ریاضی پیشرفتی کردید.سوءتفاهم نشه فقط میخوام کسایی ک فیلماشون و دیدن نظر بدن میخوام فیلم های ایشون و ببینم خواستم نظراتتون و بدونم
با دیدن فیلم کسی پیشرفت نمیکنه که
اره اگر بعدش بشینی تست بزنی و خودتم کار کنی اره خووبه -
-
maryamt
منم جامع مهروماه دارم پس فیلم ببینم و تست کار کنم -
bahare دوستان استاد طلوعي فيزيك كسي لينك كانالشو نداره
-
پروفسور امینی عاااااااااااااااااااااالیه برااااووووو